- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazijoe73
senior tag
válasz
Intruder2k5 #28511 üzenetére
Ezt megtaláltam de nem tudok belépni??? És itt mejiket álítom ha több user is megvan adva???
-
Bazijoe73
senior tag
vsftpd jelszó beállítást, hogy kell???
-
Bazijoe73
senior tag
A transmission config ja hol van? Már amit lehet modosítani??? Mert ami az mnt alatt van azt nem lehet.
-
Bazijoe73
senior tag
Azt tudja valaki, hogy ha a luciban modosítok valamit és rányomok a alkalmaz ment gombra akkor mért nem megy innen tovább /etc/config/fstab
-
Bazijoe73
senior tag
azt honnan látom, hogy fut a transmission???
-
Bazijoe73
senior tag
válasz
Kicsirics77 #28493 üzenetére
Elméletileg igen. Mert miután nem ment ujra is indítottam de akkor se ment. Most ott tartok, hogy a lucin mindent vissza álítottam alapra.
-
Bazijoe73
senior tag
Sziasztok. Felraktam a Vargalex féle Firmwaret a routeremre majd Vargalex segítet beálítani.És minden ment is rendesen. Máma a luci felületén modosítottam a le és feltőltési korlátot és azóta nem érem el a transmission webes felületét. Miért
-
Bazijoe73
senior tag
Sziasztok azt tudja valaki, hogy openwrt alatt meglehete oldani azt, hogy csak N-es wifihálozatra kapcsolni???
-
Bazijoe73
senior tag
válasz
Intruder2k5 #16385 üzenetére
Az a baj , hogy még az opkg telepítésénél elakadok. Mert amiket találtam leírásokat mindben benne van egy opkg update parancs a mi nálam nem megy??? Mert ugye DDwrt alá előszőr az kell vagy már nem???
-
Bazijoe73
senior tag
Sziasztok! Wndr3700 v2-őm van. DDwrt-és firmwaret raktam rá. Minden szuper de fel akarnám rakni a transmissiont de az opkg update parancsnál nem tudok tovább menni. Mert kiírja, hogy Read-only file system. Mit csináljak???
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest