- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
veterán
válasz
atirag #29157 üzenetére
Garancia ár teljesítmény arányában sztem ez verhetetlen,nekem is ilyen van otthon csak a 64mb ram os verzió [link]. Egyébként sztem ami tv-ben van dlna annak gigabites a lan portja, vagy ha nem az akkor elég balfaxok a tv gyártók sztem Asusom még nem volt arról nem tudok nyilatkozni, azt majd Intruder tud axxem.
-
poli27
veterán
válasz
atirag #29155 üzenetére
Nem baj,csak a gigabit miatt mondta intruder, hd filmnél azért sztem számít a 100megás vagy a gigabites csatlakozás.5-10 megás átvitelnél(vannak nagyobb bitrátájú HD filmek is,amit a 100mega ki sem tud szolgálni), persze hogy belassul a letöltés, mivel a 100mega csak 12MB/s et tud átvinni.... de ennyit sose tud csak elméletben... Ha a tv-d nem is tudja, legalább a netsebesség nem lassul be a gigabit miatt.. Egyszerűen elfogy a sávszélesség!
-
-
-
válasz
atirag #29147 üzenetére
Ezt nem tudom Neked megmondani, ilyen tapasztalataim nincsenek, én csak általánosságokban tudok esetleg segíteni itt, főleg mert nekem nem is ilyen routerem van, hanem ASUS RT-N16, és firmware-t is mást használok, Tomato-t... Ezen kívül pedig DLNA-t sem használok!
De biztosan jön majd valaki, akinek vannak tapasztalatai is ez ügyben! Addig viszont kicsit pontosítsunk... A DLNA-t egy PC-n futtatod, vagy a routeres DLNA-ra gondolsz? Ha utóbbi, akkor milyen filerendszeren van a tartalom? Ugye nem NTFS-en?
-
-
válasz
atirag #29142 üzenetére
Mondjuk én nem a WAN kábelről beszéltem, hanem a LAN-ról, a gépedben! De ha WiFi sincs, akkor itt valami egész más probléma lesz!
Gyárit visszatenni? Reset-eld le a a routert, ekkor visszaáll minden alapra, el tudod majd érni megint, és ahogy ezt rátetted, úgy a gyárit is vissza tudod tenni az upgrade menüben!
-
válasz
atirag #29140 üzenetére
Mert előtte még 192.168.1.x címe volt a gépednek, de amikor a router újraindítottad (vagy újraindult valami miatt magától), akkor a gép felveszi közben a WAN IP címet, ami természetesen már teljesen más tartományba esik, és nem 192.168.1.x, így a router már többet nem enged be az új címről! Ez persze csak egy elmélet, ami viszonylag ritkán fordul elő, de meg tud szívatni!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged