- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
libus
őstag
Siker!
.
Egy Asus K70IJ laptoppal + speedtest-el, meg Xiaomi Mi5 teló + speedtest mértem a sebességet.(#14776) Nestor16 Úgy próbáltam, hogy vettem egy 10m.UTP kábelt, hogy a Wifi-t áttudjam helyezni másik helyiségekbe. A Wifi amúgy a ház középpontján van , megközelítőleg. Így jó jel van mindenhol!
De nem hozott javulást, akármelyik helyiségbe tettem át. Így kiderült, hogy nem a felállított helyén van olyan dolog, ami zavarná a Wifi jelet.
Először próbáltam még mindent Wifi-n működő dolgot kizárni.
Pl.: Vezeték nélküli egeremből még az elemet is kivettem, meg a Wireless-es kinti-benti hőmérőből is kivettem az elemeket, de nem ezek voltak a ludasak.(#14777) Headless Mbit/s sebességet mértem laptoppal Speedtest-el.
Mobilnál a Speedtest Mbps-t ír.Visszatettem a gyári Fw-t is, hogy kizárjam azt is, hogy esetleg a Vargalex-es Fw van-e meghibásodva.
De nem volt változás!A gyárival is ugyanúgy jóval kevesebbet sebességet mértem Wifi-n.
Ma megpróbáltam, hogy a 3600-ot Dual Band-reállítottam, meg automatára állítottam a csatorna választást 2,4GHz-en (eddig mindig kézibe volt), meg a Mode-t b/g-re állítottam, s jó lett a letöltési sebességem is Wifi-n!Megnéztem egy programmal, hogy most automatán melyik csatornát használja b/g Mode-ba.
Az 1-es csatornát használja!Pedig mikor b/g/n -re volt állítva a 3600-os, akkor az 1-es csatornát választva nem volt Wifi-m!
(Az AP-s router 8-as csatornán van.)
Most majd megpróbálok visszafelé menni, hogy mi hozhatta meg a javulást, mert egyszerre 3 dolgot állítottam át (Dual Band, Mode, Channel), aztán megy vissza a Vargalex Fw-je.
Mindenkinek -
libus
őstag
10MB/s -el kellene lennie a tetöltési sebességemnek, és 1,5-2MB/s -et mérek wifin. Kábelesen viszont megvan!
Így épült fel a rendszerem:
Grid antenna, Tp-link 741ND AP-s router, ebből kábeles, és en megy át a 3600-ba az internet (hogy meglegyen a teljes sávszélesség), és a 3600 szórja a Netet.
Vargalex azt mondja, hogy valami zavarja a 2,4GHz-et!
De mi? A grid antennának a 24dBi feje? -
zsolt320i
senior tag
Szia!
1. Igen láttam, de ha manuálisan kitöltöm, nem megy.
Így egyszerűbb volt és így működik.
2. a hdd-t automatikusan felcsatolta:
íme:
Itt manuálisan kéne szerkesszem a csatolási pontokat és betegyem még1X a hdd-t /mnt alá?
Vetsz egy pillatást a megosztás és a torrent beállításokra, ezek jók?Ha bármi nem jó kérlek jelezd, megváltoztatom!
Thx! -
zsolt320i
senior tag
Hello Suste!
kiderült mi volt a gond:
1. WDR3600 Lan statikus ip címnél nem állítottam be átjárót, DNS-t semmit az ip címen kívül és emiatt a port forwarding a Huawei-en nem működött.
Megmondom őszintén nem is tudtom beállítani, ezért a WDR3600-at átraktam DHCP kliensnek.
Így a port forwardning már működik.
2. A csatolási pontokat rosszul állítottam be /mnt/letöltés, és azt vettem észre, hogy 512 Kb-után nem tud írni a vinyó. Aztán rájöttem, hogy /share/Samsung-ot kell beállítani, így már a vinyóra ír, azelőtt (/mnt/letöltés) ha jól sejtem a router memóriájába akart.
3. Van két külső vinyóm, egy régi Toshiba 60Gb és egy új 1Tb Samsung. A Toshiba félpercenként kattan, mintha újraindulna és a fej mintha kezdőpocizóba kerülne.A jelenség olyan mintha fél percenként kihúztam volna és azonnal visszadugtam volna a vinyót. Samsungal ezt nem csinálja, vagyis nem hallom, mert halk.
Ez azért lehet mert a Toshiba sokat eszik a és a router nem bír annyi áramot leadni?
Ehhez kacsolódóan lenne egy fontos kérdésem, hogy kezeli a router a vinyót, nem teszi tönkre?
A letöltésem max 2,5 Mb-ra korlátozódik ezt nem lehet valahogy feljebb tornászni, pld-ul beállításváltoztatással? A torrentenkénti csatlakozások számát felnyomtam 30-ra de így is csak 15-öt kezel max.Thx!
Zsolt -
Nestor16
senior tag
Pedig a Samba használata eddig a legkényelmesebb Windows intézőből.
A LuCI is működik már.
Fejvesztve csak belülről próbálkoztam elérni.
Hát a saját publikus IP-met nem nehéz megjegyezni pár alkalom után és gondolom nem gyakran változik.
Másik böngészőnél is fellép néha ez a 404.
-
Nestor16
senior tag
A Sambát is el lehet érni kívülről?
Amit írtál LUCI elérést arra azt írja, hogy nem biztonságos kapcsolat aztán pedig ezt:
Forbidden
Rejected request from RFC1918 IP to public server addressHát ezt a webszerver dolgot is majd megnézem, ha lesz rá egy kis időm. (meg a kopogtató port dolgot, meg ... Szűz Mária mennyi minden jóság van itt. Csupa meglepetés és vidámság
)
A DDNS-t miért használnak többen is? Nem csak akkor kell, ha nincs publikus IP-je, mert a szolgáltatótól is már NAT-va kapja?
Még egy furcsaságom akadt, szó szerint.
Gyárinál nem volt ilyen. Ha megnyitok egy bármilyen oldalt néha bejön a 404 azonnal, de ha ráfrissítek akkor betölti ahogy kell.
Köszönöm.
-
Nestor16
senior tag
Köszönöm a válaszod.
Mostanában már nem nagyon volt időm ezzel foglalkozni, de zavarta a csőröm, hogy csak a TM külső elérés működik és az FTP nem, de ez is megoldódott.
Viszont nincs valami jobb media megosztó lehetőség, ahol nem csak egyesével letöltve lehet megnézni a tartalmat, hanem lapozni is lehet a képek albumban? Már ha érted mire gondolok.Tehát a családi képeket, videókat szeretném nézni rajta kényelmesen.
A terheltséget már le tudom ellenőrizni szimplán a terhelés 3 értékével, már tudom mit jelentenek, utánakerestem.
1 alatt érdemes tartani, viszont mi van akkor ha folyamatosan 2-3 körül pörög? Csak olyan mintha a ping megnőne? Ugyanis, hogy mást nem vettem észre, nem hibázik, pedig logikusan azt gondoltam, hogy gyűlni fog az adat, amit a CPU már nem bír és amikor a puffer betelik akkor addig nem fogad több adatot és 404 vagy hasonló történik.
De egyébként bőven alatta megy, a seed csak óvatosan megy, az hogy aktív legyen a torrent az a fontosabb. A letöltésnél figyeltem, hogy mennyi az 1 alatti határ, ami olyan 1,5 Mbps, hiába bírná 4-5-el is (de az alap 800-on hagytam).
Még valami. A LUCI felületet hogyan érhetem el kívülről?
-
Nestor16
senior tag
Valóban, nyitva a port.
Wáow, miket nem tud. Sajna hely az csak 136 kb maradt miután feltettem a TM-et, valamiért sokat evett. Majd kipróbálom a külső GUI-t a TM-hez, úgy több helyem marad.
A terheltséget is le akarom ellenőrizni, majd még ebben is körülnézek a napokban. -
Nestor16
senior tag
Igen, ezt már bepipáltam korábban.
Hú lesz itt még móka-miki.
Ugyanis egy TL-WR3400GD routert váltott le, ami még megmaradt tartaléknak, de úgy tűnik csatasorba fog állni.
Bár nem sok infót találok róla, lehet nincs is hozzá support, meg az 54-es Wi-Fi-je elég karcsúnak tűnik, szóval lehet értelmetlen lenne be(le)kötni.
A kábelezésnél már előrébb tartom a letisztultságot, persze játékhoz meg amihez fontos oda kell a kábel, de már inkább Wi-Fi. A másik szobába kéne csak átvinni a kábelt úgy, hogy ne a folyosón keresztül kelljen rajta átbukdácsolni, mint most, persze ez csak ideiglenes, de emiatt valószínűleg megint kell egy lyukat fúrni a falba.
És azt a másik routert hogy kéne használni? A másik szobában kábellel? Mert akkor ugyanott vagyunk.Esetleg Wi-Fi-n keresztül? 10 méterre van a TV, a szoba ellentétes oldalán a routerrel 1 fallal közte, nem nagyon tudom elképzelni, hogy ezen egy másik router tudna segíteni, de erősen figyelek.
-
Nestor16
senior tag
Köszönöm szépen, egyből összejött. Gyönyörűen megy minden!
Simán többet tud ez a router, mint amire számítottam. 4,5Mb/s maximum letöltési sebesség, még a 800-al is kibékültem volna, sőt valószínűleg nem terhelem túl, úgyse lesz sürgős. FHD mellett is eléri a 2MB/s-t és mellette lehet kényelmesen böngészni. Bár a TM passzív porttal működik, de ez legyen a legkisebb gondom.
Persze csak kábellel képes akadás mentesen lejátszani videót, sajnos ezt nem ússzuk meg, nehéz is lesz elvezetni a kábelt, de megéri.
A router-t kicsit felemeltem a HDD-ről, hogy szellősebb legyen, de szerintem a kéz meleg nem árthat nekik.
A távoli elérés is működik.Köszönöm a munkátokat és a belefektetett energiátokat. Szép munka!
-
dredjudge84
őstag
Köszönöm! Igazából nem tudom nekem érdemes-e váltanom, mert a 0.8.2 is tud mindent amire szükségem van. Miben jobb cc mint bb?
Másik kérdésem, hogy upnp beállításnál a letöltés és feltöltési értéknél mit célszerű megadni? Tudom tudom veszélyes az upnp, ezt nem kell mondani.
-
-
Nestor16
senior tag
Oké, tehát idézek:
"Legcélszerûbb a basic-xxxx-xx-xx.tar.gz felrakásával kezdeni." Ez pedig nem más mint: basic-2016-09-14.tar.gz.
Melyik a másik frissítés?"Innentõl a suste/headless:9092 frissítések felrakását már érdemesebb a 'http://"router-IP":9092' - SYSTEM/Backup oldalon intézni (Download/Restore)."
Nekem ugyanis a következő mondatból nem derült ki konkrétan, persze valószínűleg csak én nem értek hozzá, ezért kérek segítséget nem pedig azért mert nem tudok olvasni.
Talán ez? 0.8.2-repair-2016-09-16.tar.gz csak a feltöltés dátuma miatt gondolnék erre, a szöveghez meg logikusan backup_luci_9092.tar.gz illik a 9092 miatt, de ez is csak tipp. Csak leírom, hogy hogy gondolkozik egy laikus, kezdő, hogy mégse nézzek ki teljesen hülyének.
Megtisztelő válaszod előre is köszönöm!
-
Nestor16
senior tag
Jézusom mennyi frissítés.
Jajj, ez nekem furcsa... ellentmondásosnak tűnik a readme-vel. Nekem magyar volt alapból, a basic csomag a 9092-t tenné fel, de az meg már bejön és működik.
Gondolom erre van szükség: 0.8.2-repair-2016-09-16.tar.gz, nemde?
Vagy mindegyikből a legfrissebb kell? Mi szükség erre? Azt gondoltam, hogy az alap FW-ben ezek benne vannak, ott is jönnek ki frissítések vagy oda csak a nagyobbak kerülnek be?Nem, nem próbáltam még úgy rádugni, egyszer dugtam rá kikapcsolt állapotban.
Köszönöm a segítséged!
-
mzsombor
tag
Szia!
0.8.2-t flasheltem fel, amire a legutolsó, 09-14-es backupot töltöttem fel, és erre ment az alap transmission GUI csomag. Igazából már megoldottam, mivel nagyon nem akart elindulni a transmission a régi torrentekkel, formáztam a winchestert, és most kapott extrootot meg swapot is, így már bőven van hely. A torrenteket meg elkezdtem letölteni újra, csak 150 giga, nem volt olyan vészesen sok.
Amit viszont most sehogy sem akar telepíteni, az a TransmissionWeb2, hiába nyomok a 9092/System/Servie installer alatt a New-TM-Web gombra, a következő hibát kapom.
Collected errors:
* opkg_install_cmd: Cannot install package transmission-web2.
* pkg_run_script: package "transmission-web" postinst script returned status 127.
* opkg_configure: transmission-web.postinst returned 127.
Unknown package 'transmission-web2'. -
Headless
őstag
nálam v10 volt... nem v11, pont most volt kezemben egy v11 ugyanazt az fw-t raktuk fel, a wifianalyzer változott, pont a titkosításoknál (néha benne marad olyan sor, ami nem kéne...), de azt a részt teljes egészében át kéne gondolni, mert nagyon lassú, idegesítően, és terheli a routert...
De azt most nem volt időm teljes egészében debugolni... azt az oldalt alapjaiban kéne átírni.
-
Headless
őstag
Biztos hogy nem böngésző, böngésző nem tüntet el dolgokat kedvére.... Hanem valamiért titkosítatlannak nézi a suste fw-s 1043-at vagy ami előtte van.. böngésző ilyet nem csinál.... Vagy az iw kimenete változott valamit, vagy valami egyéb kavar be nálad, sajnos az iw-t nem szabadna scriptekhez használni, mert a kimenete változik, sokszor, emiatt inkompatibilitások lehetnek szoftver verziók között..
legegyszerűbb kideríteni egy
iw wlan0 scan
kimenettel lehetne... kifejezetten a te ssid-d értéke a fontos.
suste ez a wds létrehozás úgy sikertelen ahogy van az biztos.... nincs wireless device....
-
mzsombor
tag
Nem, az nem. Chrome alól csináltam, miután megnyomtam a WDS-ethernet gombot, három dolgot kért csak: Router 2 channel: --> Bandwith: --> Force ALL Bandwith (NoScan):
Ha itt Send-et nyomtam, már nem kért mást, és újraindult a router.
Utólag állítottam be LuCI-ban a WPA2-t és a jelszót hozzá. -
mzsombor
tag
Megcsináltam a resetet és azokat a backup feltöltéseket a 841-re, amiket írtál, mostmár WDS-ethernettel bekonfigolva. A titkorítást és a jelszót most sem szívta át a fő routerről. Számíthat az, hogy a fő routeren kb két éves suste van? Nagyon láma kérdés, de arra ugyanúgy föltöthetem ezt a két backupot, reset nélkül? Azon még csak 8081-es webes felület van, de amúgy működik minden szépen, azért nem bántottam eddig.
-
mzsombor
tag
Szia!
Ezt a CC buildet tettem rá:
https://volatilesystems.org/dl/openwrt/targets/tl-wr841n-v11/openwrt-ar71xx-generic-tl-wr841-v11-squashfs-factory.binAzután pedig ez a backupod ment rá:
http://suste.xmsk.ovh/Openwrt_Barrier_Breaker/TP-LINK-TL-Wx-7xx-8xx-9xx%20-%20Backup/backup-BB-2016-03-04-4MB.tar.gzNem találtam benne utalást, hogy ez melyik verzió, WDR3600-nál is a saját mappájában kerestem annó az új fw-t, most is így tettem, de ezek szerint már rossz volt a régi beidegződés?
Azóta pár újraindítás után meglett a magyar nyelv is.
A WDS amúgy pöpecül működik azóta is, megy a handoverezés döccenés nélkül a két router közt. Ma megcsináltam a krimpelést az emelet 14 ethernet kábelének, holnap az aljzatok jönnek fönt, akkor átállok ethernet alapú router összekötésre.
-
mzsombor
tag
Nehezen, de haladok...
Végül fölment a CC a v11-es routerre, és fölment rá a backup is. A LuCI nem lett magyar, ez mondjuk annyira nem zavar, lényeg, hogy megjelent a 9092-es felület. Az első routert egyelőre nem bántottam, talán suste 0.4 van rajta, beállítottam rajta a WDS-t. Az új router megizzasztott, csak telneten tudtam neki rott passwordot adni, LuCI valamiért nem vette be. Aztán a Chrome állandóan kidobált, Safari lett a jó, az alatt nem... Nekifutottam a WDS beállításnak, de amíg a LuCI felületén nem scanneltem egyet a wifivel, addig a 9092-n nem volt hajlandó scannelni, utána jó volt. OK, megtaláltam a hálózatom, egyelőre sima WDS-t nyomtam (kábelezni csak holnap fogok tudni, akkor megy majd a WDS+Ethernet), de nem akart elindulni. Plusz ugye már a routert se értem el csak úgy, mivel a dhcp ki lett benne kapcsolva, ezt sikerült áthidalni fix ip beállításokkal. Lényeg a lényeg, még rájöttem, hogy a wifi titkosítást és jelszót be kell állítanom az új routeren mindkét interfészen, ezt a 9092-es felület nem tette meg magától. Mikor ez is megvolt, feléledt a WDS, és azóta működik szépen. Holnap nekifutok újra, átkonfigolni Ethernetre, remélem az már kevesebb izgalmat tartogat...
Köszönöm a segítségeteket!
-
-
-
Nestor16
senior tag
70 megás internetem van. A sebesség annyira lenne fontos, hogy egy FHD filmet át tudjon vinni akadás nélkül a TV-re, plusz torrent is futhatna rajta, amit akár le is korlátoznék, hogy ne terhelje túlságosan (nem érdekel, ha fél nap mire lejön a film).
Tehát mondjuk egy 10/1-en le lenne korlátozva, az USB HDD-re mennének a filmek, hogy a TV-n majd nézhessük, laptopomon meg a többi. Ez gondolom elvárható.Keresni meg keresek, de engedd meg, hogy hadd használjam a fórumot aktívan is, ha szükségem van segítségre, legalább hogy merre induljak el, hisz ezért van.
(#14586) Intruder2k5: Köszi, hamarosan átolvasom!
-
BeeTm
tag
Sajna nem lett jó így se. :-(
Köszönöm a segítségeteket,szerintem így hagyom,nem fontos annyira,hogy mindenhonnan elérjék a HDD-t,az jobban érdekel hogy ha wifin közvetlenül csatlakozok a főrouterhez,akkor megvan az 50Mbit sávszél,viszont ha a wdr3600-ra csatlakozok wifire,akkor csak 18Mbit van. :-/Etherneten megvan az 50Mbit
Sajna a szolgáltatói router menüje eléggé le van butítva egy openwrt-hez képest. :-(
-
BeeTm
tag
sajna nem oldódott meg a dolog,még mindig elérhetetlen a megosztás,sőt a tp-link router elérhetetlen a fix címén,ha átcsatlakozok a főrouterre
a suste 9092-es pedig 0.8.3-as verzió
/etc/config/network tartalma:
config interface 'loopback'
option ifname 'lo'
option proto 'static'
option ipaddr '127.0.0.1'
option netmask '255.0.0.0'config globals 'globals'
option ula_prefix 'fd27:3f26:a900::/48'config interface 'lan'
option force_link '1'
option type 'bridge'
option proto 'static'
option netmask '255.255.255.0'
option ip6assign '60'
option ifname 'eth0.1 eth0.2'
option ipaddr '192.168.20.1'config switch
option name 'switch0'
option reset '1'
option enable_vlan '1'config switch_vlan
option device 'switch0'
option vlan '1'
option ports '0t 2 3 4 5'config switch_vlan
option device 'switch0'
option vlan '2'
option ports '0t 1'config interface 'wwan'
option proto 'static'
option ipaddr '192.168.0.13'
option netmask '255.255.255.0'
option gateway '192.168.0.1'
option dns '84.2.44.1 84.2.46.1'config interface 'stabridge'
option proto 'relay'
option ipaddr '192.168.0.13'
list network 'lan'
list network 'wwan' -
Sinisi
senior tag
Nálam ezt írja ki a QOS fülre kattintva.
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:448: Failed to execute cbi dispatcher target for entry '/admin/network/qos'.
The called action terminated with an exception:
/usr/lib/lua/luci/cbi.lua:334: Unable to read UCI data: qos
stack traceback:
: in function 'assert'
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:448: in function 'dispatch'
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:195: in function </usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:194> -
Sinisi
senior tag
Rendben, köszönöm!!!
Részemről marad így de még mielőtt elkezdem a beállításokat variálni (amíg el nem lövöm a netet) azt még meg gyorsan megkérdezném, hogy hogyan tudom visszaállítani az eredeti szoftvert (Tp-Link AC1700 v2).
Ugyanis ha a házigazda kiszúrja, hogy az eszközét elállítottam, azaz nem az eredeti szoftver fut a routeron akkor abból lehet még gubancom. Úgy látom, hogy a Rendszer / Mentés/Frimware frissítésnél van lehetőség arra, hogy biztonsági mentést készítsek a beállításokról.
Úgy működik, hogy az Új firmware image flash-elése résznél File kiválasztás és Flashelem? és így szépen visszatölti a az eredetit?
Ezeket a frimewereket találtam.Honnan tudom, hogy meg van-e a 9092? Az autó frissítés be van kapcsolva. Jelenleg ez van fönt: suste@OpenWrt@0.6 Barrier Breaker 14.07
És van egy ilyen is:
www_suste / suste & HeadLess external utilitysWITH PASSWORD:
www_suste / Router.IP:9092 (gondolom ez az ami szükséges)WITHOUT PASSWORD:
www_9093 / Router.IP:9093 -
Mocsokba
tag
-
juhiimi
aktív tag
Csak azert mert a masik routeren mar van egy ddns regisztralva es akkor azzal mar nem kene bajlodjak. A kerdesem, hogy milyen portot nyissak az ftp-nek, es ezt is nyithatom az elsodleges routeren(remelem az ertheto, hogy a hdd ehez van kotve, az elsodleges router egy ennel gyengebb dlink).
-
Mankó
veterán
Rebbot után megszűntek az ipv6 kapcsolatok, most már nem mutatja a router sem.
Kérdés, hogy megoldja e majd az xboxos problémát? Látni fogok a hálózaton érzékelhető különbséget, most hogy nincs ipv6, illetve, ha a későbbiekben szükségem lenne majd rá, akkor minden további nélkül vissza tudom majd állítani ezt a kapcsolatot? -
Mankó
veterán
-
galaxys80
veterán
Ez a kmod-fs-cifs telepíthető a 9092-es felületről is? Gondolom a 9092/system/installer menüből.
Ha felteszem, akkor kell valamit még konfigurálni rajta vagy elég lesz csal felcsatolni a Samba megosztást?
Gondolom, ahhoz, hogy a TV-n elérjem a Medert, ahhoz annak mindenképpen mennie kell majd ugye? (ez mondjuk hülye kérdés volt)
-
galaxys80
veterán
0.8.1 van fent.
Extroot-ot nem csináltam még.
A szabad helyet firm-ben vagy a HDD-n érted? HDD-n van 350 GB szabad hely.
Igazából az egészre nem lenne szükség, ha az a nyomorult Samsung TV (C630) DLNA-ja hajlandó lenne a Meder-ével működni rendesen. Mindenre azt írja, hogy nem támogatott formátum. Akkor nem kellene a PC-t és a Serviio-t használnom.(#14337) vargalex
Nincs valahol egy leírás arról, hogy mit kellene pontosan csinálnom?
Egyáltalán, hogy lássam, hogy ez mennyire macera és megéri-e. -
dredjudge84
őstag
Rendben van, köszönöm a segítséget!
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy 0.4es suste fw-nél hol tudok csinálni egy átirányítást, hogy alapértelmezetten ne a 21-es port legyen az ftp? Pontosan mit kell létrehozni? Tudom a 0.8-ban ez már benne van, de én maradnék 0.4-en. Egy screenshotot mellékelne nekem valaki?
-
-
donmackó
addikt
Nem raktam fel, de most hogy írtad megtettem és nincs hiba. Még azon gondolkozom hogy teszek a másikra is cc-t + suste basic-et. Majd felteszem a szükséges csomagokat 9092-ről. Ez vajon működőképes ötlet? Meg a másik fenntartásom a switch mód. Ezt a részt nem teszteltem cc-n a 9092-ről. Az is működőképes elvileg rajta nem?
-
Rick4
félisten
Tudok 100 olyan dolgot, ami mobilon megy, pc-n nem, de még az is lehet, hogy wifiről engedi, kábelről nem, nem tudom. Simán lehet szoftver, konkrétan a luci.
Nem csak hogy eddig jó volt, hanem 2 hete komplett gépet is cseréltem, a régivel sem, az újjal sem, a friss rendszerrel, letiltott kiegészítős FF-szal, 38-as ESR, és 45-ös sima FF-szal se megy.
Persze, teszi a dolgát, nincs baj, csak azért kissé zavaró.
-
BeeTm
tag
Elvesztettem a fonalat,reseteltem,újrakonfigoltam a hálózatot repeater-relayd (múltkor elcsesztem mert alrouter ip-címére dhcp-t adtam meg) viszont most a főrouter (t-home szolgáltatós) DHCP kiosztásban vagyok 192.168.0. hálózatban vagyok.de amit választottam alrouter ip-címet (0.20) azt sajna nem érem el,csak ha alháló alá megyek (20.x)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest