- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi_hun
csendes tag
Köszi!
Amugy nem megy fel a régi toshiba honlapjáról leszedett driver mégegyszer a gépre.
Azt irja ki hogy hiba történt azt leáll...Tehát egy driver update után nem lehet downdate-elni hehe...csak ugy menne ha megint ujraraknám az egészet....Tele van a ***-öm lassan :-)Abe amugy budapesti vagy?
Üdv,
Bandi -
bandi_hun
csendes tag
-
bandi_hun
csendes tag
Nem segített az új driver, sőt a lock on nevű repülős játék demojában is furcsaságok vannak: amikor a föld felé irányítom a gépet akkor fura vonalak jelennek meg benne mindenfelé.
Neked megvan ez a játék?
Nálad hány pontot ért el a x3100 a laptopodon 3DMark2001-ben?Nálam 2600-at.
Amugy milyen konfigod van? -
bandi_hun
csendes tag
-
chaval
tag
Én nem mások véleménye miatt döntöttem így. Én már jóideje egy külsőleg butított xp-t használok és pont a sebessége miatt
Viszont köztudott, hogy egy vista mindig is többet kajol az erőforrásokból. Nah egyébként megrendeltem a cuccost...kíííváncsian várom
Első noti, szval remélem ha csalódás lesz, akkor az pozitív lesz
Még1xer köszönöm mindenkinek, és majd tartok jövőhéten élménybeszámolót
-
Mazsola2
csendes tag
Biztosan aktiválva van, mindkét helyen. Az eszközkezelőben akkor az egyébben lesz, az ethernet vezérlő. (ott kéne lennie vhol h wireless?Mert az nekem nincs ott)
Telepítettem az első (realtek) drivert,meg azt a kettőt is,amit te ajánlottál,és semmi! Nem értem. Az ikonja sehol és az eszközkezelőben sincs ott mint wireless.Még az előbbihez annyit (Vista), sztem kifejezetten pozitív,h hétköznapi felhasználó lévén azoktól kérek tanácsot, akik jobban értenek a dologhoz.
Telefon vásárlás előtt is neten néztem meg a véleményeket és nem csak vaktában próbálkoztam!
Értékelendő tulajdonság!
-
Mazsola2
csendes tag
Bocsi, h eddig nem írtam, csak el kellett mennem egy kicsit!
Nahh, igen, aktiváltam, de nem történik semmi. Nincs a tálcán az ikon és az eszközkezelőben sem látom. A hálózati kártyákban van egy ethernet vezérlő, de az aktív és az a másik net sztem. Az egyéb eszközökben pedig szintén van egy ethernet vezérlő,ami elvileg aktív,de sztem,de nincs szó arról h az wireless lenne.
Szóval, mi lehet a gond? -
Mazsola2
csendes tag
Hát, azért számít, h másoknak mennyire jött be és eddig mindenki szidta, de ahogy olvasom még itt a fórumban is.
Nahh, telepítettem őket és annyit haladtam, h ha F8+FN-t használok, akkor megjelent a kis kép a bal felső sarkon, h a wirelesses kapcsolat nem ok. (pirossal áthúzva)
Majd megtaláltam a kapcsolót a gépen, és már nem volt áthúzva pirossal, de még mindig nem jó vmi, mert még mindig nem működik. Mi legyen a követlező lépés?
Köszi a segítségeteket! -
Mazsola2
csendes tag
Jaja,nahh, akkor legalább tudom, h nem csak én vok a fogyi, hanem tényleg nincs.
Akkor telepítsem vissza a vistát szted? Csak a környezetemben senki nem túl vista párti... Úgyh egy gyors közvélemény kutatás után döntöttem úgy,h inkább xp.
Ha van más megoldás, akkor inkább hagynám,de a wireless azért jó lenne...
Köszi a segítségedet! -
Mazsola2
csendes tag
Szerintem én tudok kérdezni hülyébbet is.
De van mentségem, mert csaj vok.
Szóval... valahogy részletesebben le tudnád írni,h mit tegyek, mert rákerestem de én nem találtam olyan biost,ami az én gépemhez jó(PSL40E). Azt meg nem tudom, h hol kell megnézni, h milyen verziója van fent a gépemen. ?
A gépemen nincs külön wireless kapcsoló gomb, tehát akár ki is lehet kapcsolva, mert nem tudom, h h kéne bekapcsolnom. Az F8-on van halványan vmi olyasmi jel, amit a funkció billentyűvel kéne tudnom használni, de nem történik semmi.
Mit tegyek most?
(Bocsi, ha vmi eszméletlen nagy hülyeség csúszott ki)
-
gunszt
tag
Igen ebben teljesen igazad van, a Vistáról nagyon sokat hallom hogy sokkal stabilabb és nincsenek folyamatosan fagyások és kékhalálok, ha pedig vannak akkor az a nem megfelelő driverer ráerőszakolása miatt következik be általában,és ez nem feltétlenül a vista hibája hiszen ő nemtehet róla példáúl hogy plaz ati/nvidia szar drivereket gyárt a vgakhoz vagy egyéb ilyen kis integrált noname gyártok nemtudnak vistára drivert írni a ketyeréikhez és összeomlasztják a rendszert...és úgyhallottam még h a vista takarékosabb mármint kevesebb procit használ és jobban felosztja az erőforrásokat nemúgyvan h pl megnyitsz egy utorrentet firefoxot ,winampot és már 60-70%on letterhelődik a rendszer...megkell adni a lá a vasat és jó drivereket kell neki adni és akkor egyre jobb lesz szvsz
énis most szedegettem le toshibáról drivereket ...hát vistára frisebbek vannak mint xpre...
azlessz sztem h hagyom fennt vistát egy ideig megnézeim miújság és ha minden ok akkor marad
ja és nagyon köszi a helpet még1x
-
zsoca929
aktív tag
Thx a válaszokat!
visszaolvastam,kerestem is...de erről a tipusról nagyjából semmi konkrétat nem találtam...
Mindenki erről érdeklődik...
Szal ezért kérdezősködtem!!hátha...
A proci cserét ha megveszem külön és elviszem arra a helyre ahol vettem..úgy meg lehet oldani?
Illetve a ramot is akár,mert az 1giga nem vmi sok...
Milyen chipset dolgozik ebben a gépben,mert erről sehol nem találtam infót..,mert a procicseréhez ezt ugye tudnom kéne...
Illetve egy uccsó kérdés!
Xp-vel lehet használni a gépet vagy csak ezzel a szerencsétlen Vistával??
Thx a válaszokat! -
nfsu17
veterán
Remek.
Köszönöm.
Mondjuk még nem használok vistát, nem tudom szeretni fogom-e, de ha gyárilag jár hozzá a cucc, akkor valószínű +1GB-al kell indítanom, különben szenvedés lesz.Igazából xp-t szeretnék, amire nekem kell még 1 évig biztos jó is lesz.
De máshol is olvastam, hogy T-ra elég nehéz xp-t szerkeszteni.Marad az élő benyomás aztán meglátjuk mi lesz.
-
Feenyx
aktív tag
-
Feenyx
aktív tag
Amikor azt mondtam hogy játékra is kellene akkor ilye 1-2 vagy több éves játékokra gondoltam. Meg nekem nem kell hogy a játék max grafon fusson. (pl. tesóm acerén emiben van egy 3500ös sempron meg ati x1100 meg 512ram a pro street legalappabbon 1024ben elfutott elég jól.) Am. ez:[link] és ez:[link] a noti között nagy teljesítmény különbség van? Gondolok itt a procira mert megnéztem notebookchecken és a sima CoreDuo-s T2330as proci töb pontot kapott mint a Core2Duo-s T5250 proci. Pedig az elsőnek fel akkora a L2 cache mint a másodikba és a FSB is nagyobb.
-
robikistoth
csendes tag
Nem kellene trágár szövegeket írni.
Ugyanis én több napig szívtam vele, mire sikerült egy integrált telepítő CD-t készítenem.
Azért tölteném fel az említett oldalra, hogy másokon segítsek.
Ja, igen te kisokos a Toshiba oldalról leszedett driverekkel nem müködött a hangkártyám, bluetooth, Wifi-m stb.Úgyhogy máskor gondold meg, hogy mit írsz!!!
Erről a szottyadt heréről van szó. -
funkygee
aktív tag
Köszi tippeket. Valójában azt nem értem, hogy ebben van e wifi vagy nincs? Mert teljesen döglöttnek néz ki, mintha nem is lenne, de a szoft. fel van rá telepítve. Tehát lehet akkor, hogy csak egy ilyen előkészítés van benne? Jobban járok ha veszek egy ilyen belső wifi karit hozzá, vagy jó egy Usb-s is? ( melyik terhelné kevésbé a gépet?
)
Köszi a válaszod. -
Chili7
őstag
-
Kabooom
tag
Nos friss memtest elindítva idáig 22 hibát talált az első 2%-nál. Lehet h. rossz sorrendben vannak mert idáig nem volt bajuk akkor miért most jött volna elő? na mind1 hazaérek megcserélem ha úgy sem megy akkor megnézem melyik hibás és legfeljebb visszaviszem.
de tuti memória a bibi.
-
Kabooom
tag
még 1 hétig ment az xp memóriabővítés után aztán vista home basic ment utána jó pár hétig ugye amit leírtam minden szép és jó jött az új proc és elkezdett tréfálkozni először a kékhalállal amit kiszűrtünk h. utorrent. később nem volt vele semmi baj ment tökéletesen után akiírta a vista h. asztali ablakkezelő működése leállt ha rányomtam h. bezárás utána tökéletesen ment minden annyi kivétellel h. nem működött az aero. ez még úgy ahogy elment mondom nem érdekel az aero azon kívül úgyis megy minden. de az utorrent crc hibázása nagyon szúrta a szemem. találkoztam régen ilyen problémával csak már nem emlékszem mit csináltam h. működjön.
az nem lehet h. bios-t kéne frissítenem?
-
Kabooom
tag
hát csak úgy röviden: utorrent letöltésnél crc hibák tömkelegét produkálja, aero meg mindig leállt az elején. nemtom most valahogy érdekes a dolog én nagyon gyanakszom a procira úgyh. most benchmarkolok egy pár napig ha meg nem az akkor nemtudom mi a baja. volt olyan h. újraraktam a vistát és elején fájlhiányt jelzett h. neki hiányzik vmi meg ilyen apróságok. egyszerűen nem értem már.
most benchmarkok futnak proci ügyileg h. tényleg hibázik e valahol.
-
litter
tag
Jan elején adtam el 60-as vincsivel, 2200mAh-ás aksival, core duo t2350-el, 1gb rammal, core duosítás miatt gari nélkül, minden extra tartozék nélkül a tiednél megkíméltebb állapotban 120-ért. Az Office Depot-os, 99 k-s akció belevert az árba sajna
Mondhatom nem kapkodtak érte az emeberek... de a tied sokkal táposabb azértJa és lehet hogy hihetetlenül hangzik, de egy zálogházban vettem Pesten a Ferenc körúton fóliás állapotban 10 hónap garral szeptemberben 82k ért cerka m440-el. Az volt a jó vétel...
PCMCIA TV tuner meg érdekelne, privátban az árával ha megtiszetelnél, köszi
-
Kabooom
tag
Én is pont azon gondolkoztam h. ez volt a baj. Nekem is tegnap ment a dolog du. aztán kikapcsoltam a gépet kicseréltem a pasztát legvégül bekapcsoltam és gond nélkül ment és utorrent nem volt bekapcsolva.
ATi drivert is sikeresen megoldottam. én visszatérek az eggyel előbbi verzióra utorrentből az nem volt hibás.
-
Kabooom
tag
ugyanez a bajom amit leírtál. Nem hotfix hibás mert volt olyan amin nem kapcsoltam be az update-et és ugyanazt csinálta.
utorrent 1.7.7 van nekem is ez már egy közös pont.
Oldalsáv szintén futAzonban feltűnő lett egy olyan jelenség: ATi driver felkúszik és Eszközkezelőben nem tudja kezelni a Catalystot és továbbra is a WDDM drivert részesíti előnyben. Tehát hiába rakom fel egyszerűen nem kezeli.
Továbbá az ablak kezelő szokott leállni illetve az Avast! néha nem indul el de lehet azt újra kéne raknom. És még annyi van h. kicsomagolni crc hibákat jelez.
-
Malachi
veterán
1GB és 800-as ram azt hiszem, de most sajnos nincs kéznél, lehet, hogy 667-es, a mellékelt XP fut rajta, SP2-vel, és a hibaüzenet a klasszikus "A Windows hibát talált és ki fog lépni, értesítse a microsoftot, stb...". Filmezni, netezni zenét hallgatni bármikor, sőt egy platformjáték megy is rajta, valami demo.
Ja és próbából a Big Scale Racing-et akartam feltenni ez egy autós izé, a bnőm pedig valami hasonló 3d-s valamit, a hibaüzenet mindkettőnél ugyanaz volt.
-
Kabooom
tag
A fedlap is lehetett volna színre kevert műanyag mondjuk mert nekem a toshiba táska pántja már eldarálta a festéket a burkolat széléről ott ahol fogja a notit. Igazából azt nem tudom miért nem adnak hozzá vállpántot(gyári táska), aztán lehet h. csak akitől vettem az nem adta vele eggyütt.
Csak h. dicsérjem is. Alapvetőleg szeretem tetszetős kis dolog összességében szerintem nagyon jól néz ki. Talán ezért is nem adtam el még
-
ABE
őstag
Időközben kicsit szétkaptam a notit, és megtaláltam a hiba forrását. Azért törött el a zsanér, mert a persely mintha berágódott volna, alig lehet mozdítani még kombináltfogóval is, és így szétfeszítette még a fémet is. Azt hiszem, beadom valahova egy alapos ellenőrzésre és javításra a gépet...
-
ABE
őstag
Nah, időközben sikerült rájönnöm, hogy nálam mi okozta a gondot internetes videók teljes képernyős nézésekor: az Aero felszín.
Kikapcsolva máris gond nélkül mennek a videók, nem dob fel driver hibát, szóval ha valakinek ilyen gondja akadna, az legelső lépésként az Aero-t lőjje ki.
Más: van egy bluetooth-os sztereó headsetem, és gépre rá akarom csatlakoztatni, hogy azon hallgathassam a zenét. Valakinek esetleg tapasztalata, hogy milyen bluetooth adaptert érdemes venni?
-
larpi
tag
Köszi szépen.Így hogy leírtad a nevét már én is rábukkantam többre a keresőben. Pont az amit akartam. Egy bibi azért van, az USB kábel, PC és PC közötti kapcsolathoz, szoftverrel együtt 8000 fölött van. 3000-ért csak PC és- mobil közötti adatátvivő USB kábelt kapni. Na még keresgélek hátha rábukkanok valami olcsóbbra, vagy marad a LAN kártya, azt ennél olcsóbban megúszom.
Üdv! larpi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Anime filmek és sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Nintendo Switch 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest