- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecsawi
senior tag
válasz
Cerebellumm #2154 üzenetére
Nekem a két egyforma 667-es kingmax hibázott, de ha az egyiket 533-as kingmaxra cseréltem vissza akkor hibátlanul ment a két egygigás modul. Így is hagytam. Azt nem is néztem... valakinek megy dualban a memória?(l30-asnál)
-
kecsawi
senior tag
válasz
Cerebellumm #2145 üzenetére
Választhatod a biztos, de drágább hivatalos szakszervízt, vagy próba szerencse alapon az olcsóbbat, de akkor bevállalva a "bukás" veszélyét - vagy harmadik lehetőség a ph-s arcokkal üzletelni
-
-
kecsawi
senior tag
válasz
Cerebellumm #2133 üzenetére
Belemegy, de mindenképp ragaszkodj a memtest futtatáspróbához, mert külön-külön hibátlan modulok is hibázhatnak párban, és akkor nem fogják garanciában cserélni!
-
kecsawi
senior tag
Érdekes, nekem gyárilag 2.8-as a bios.(L30)
[Szerkesztve] -
kecsawi
senior tag
Vistához való toolcd-t keresnék toshiba l30-m010-re. Tud valaki segíteni?
-
kecsawi
senior tag
Az L-30-as ati dhipsete 2 533-as ramot hajt valakinél dual modban?
-
kecsawi
senior tag
Felraktam az L30-ra a vistát, nekem nem pörög jobban a ventillátor mint xp alatt. Meg vagyok vele elégedve (igaz egyből 1GB ram ment bele vásárláskor). Segítenétek, hogy érdemes e a yonah celeront egy kétmagos speedteppes procira upgradelni? Illetve melyik az a proci amit a ati chipset ebben a tokozásban és az L30-as biosa maximum támogat?
-
kecsawi
senior tag
Én is vettem egy MM-es L-30-at vasárnap. Ma az első dolgom volt venni bele 1Gb ramot. Így már a vista upgrade advisor teljesen rendben találja a gépet. Van valakinek tapasztalata esetleg, érdemes (és lehet e) xp home-ról upgradelni? Mibe kerül? Mellesleg a ramok 2 db 512-es modul, 667-es órajellel rendben, gond nélkül működnek. Memtest hiba nélkül futott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest