Új hozzászólás Aktív témák
-
peti85
senior tag
Sziasztok!
Memóriát szeretnék bővíteni. (Konfig az aláírásban)
1x2GB-ot szeretnék beletenni. (DualChannel nem érdekel, sok értelme nincs)Három lehetőség áll előttem:
- Kingmax 667-es 8.300,-
- Corsair 667-es 11.000,-
- Supertalent 667-es 9.000,-Visszaolvasva láttam, hogy a Kingmaxot ajánljátok. Nekem a Corsair a legszimpibb(ez biztos, h menne is benne), meg ha jól sejtem a Supertalent is egy nevesebb márka. Kingmax-al sincs semmi bajom, de a kérdésem, hogy megér-e ennyivel többet a másik kettő?
Ja, a legfontosabb. Gyárilag 533as memória van a gépben, de ha jól tudom, a 667est is tudja kezelni, igaz?
-
-
peti85
senior tag
Sziasztok!
Aláírásomban szereplő gépbe vennék 2GB RAM-ot. A gepbolt.hu-n találtam igen kedvező áron Kingmaxot.
Jelenleg a gyári 512MB DDR2-533-as Hynix magy benne. Ha jól tudom, akkor a 667-es memóriát is kezeli a gépem. Kérdésem, hogy megvehetem a 667-est, vagy inkább az 533-asat válasszam, mivel gyárilag is olyan van benne. Valamint, hogy ki kell-e vennem az 512-eset (tudom, hogy két slot van, de rontana-e a teljesítményen ha benthagynám, vagy talán nem is menne így?) -
peti85
senior tag
válasz
Bookshie #1812 üzenetére
Normál használat mellett, nem nagyon melegszik. Nem mondom, hogy jég hideg, de most nyáron a nagy melegben sem zavaró. Játék közben azért már más a helyzet, de ott sem vészes szerintem. A ventillátor nagyon halk. Ha síri csend van a szobában, akkor hallod ahogy jár a levegő, de nem hangos egyáltalán. Mivel halk(!) zenét szoktam hallgatni netezés+hasonlók közben, nem is hallom.
Szervízről szerencsére semmit sem tudok mondani, mert nincs vele gondom.
Ja talán annyi, hogy ha ''Hosszú élettartam''-ra állítom, akkor hamar kikapcsol a kijelző és ilyenkor nem mindig kapcsol vissza egérmozdításra, csak ha lecsukom, majd felnyitom a tetejét. Ez szerintem inkább szoftveres probléma, de annyira nem zavar, hogy ezért szervízbe vigyem, nem is nagyon használom ezt a ''profilt''. -
peti85
senior tag
Én letöltöttem a Toshiba honlapjáról egy progit, ami leellenőrizte az akksimat, majd kiírta, hogy nem hibás, de gyanús lehet. Bekérte az adataimat, majd 2 nap múlva hozta a futár az új akkumulátort. A csomagban le volt írva, hogy tegyembe a csomagba a régit, hívjam fel a UPS-t, majd ők kijöttek a csomagért, átvette a futár és kész. Ez volt az akksicsere.
-
peti85
senior tag
December óta van egy Satellite A100-as notebookom. Most, hogy nagy meleg van észre vettem, hogy a tapipad mellett, ahol a kezemet támasztom, elkezdett ''mattulni'' a festett műanyag.
Hallottam én már régebben is, hogy kopnak a laptopok, de érdekelne, hogy mennyire? Most még nem olyan vészes, de ha úgy esik rá a fény, akkor azért elég csúnya. Van valakinek tapasztalata? Gondolom garancia erre nem vonatkozik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest