- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
válasz
Mazsola2 #3048 üzenetére
Ez jó, kezdek kifogyni az ötletekből...
Pedig az egyéb eszközöknél az ethernet vezérlő tuti, hogy a WLAN. Ha a driver jó lenne, utána átköltözne a hálózati eszközökhöz.
Lenne akkor egy kérésem. Telepítsd fel az EVEREST-et, és abban meg lehet nézni elvileg, hogy milyen alkatrészek vannak a gépedben: [link]Ha ezt felrakod, és végignézed, a hálózati eszközök részében ki fogja írni, hogy milyen chipes a WLAN kártya. Egyelőre ez jut eszembe.
-
ABE
őstag
válasz
Mazsola2 #3046 üzenetére
Ha biztosan aktiválva van a WLAN, akkor az eszközkezelőben meg kell jelennie. Ha az egyéb eszközök közt van valami, akkor elvileg az lesz az, csak éppen a driver nem települt hozzá. A hálózati kártyáknál a LAN-t látod, a most egyéb eszközök közt lévő WLAN-nak is ott kell megjelennie, ha rendesen van telepítve. Tanács: telepítsd fel újra a WLAN drivert úgy, hogy aktiválva van a WLAN. Elvileg ezután meg fog jelenni rendesen az eszközkezelőben is, és a tálcán is az ikonja!
Nem tudom, milyen drivered van hozzá, de ha az nem működik továbbra sem, akkor próbáld az innen letölthető Atheros drivert: [link]
-
ABE
őstag
válasz
Mazsola2 #3044 üzenetére
Amikor be van kapcsolva a WLAN, akkor megjelenik eszközkezelőben rendesen (kapcsolóval és a billentyűkombinációval is aktiváltad gondolom)? Ha igen, akkor működésre kész, innentől csak fel kell csatlakozni a hálózatra. A tálcán lévő hálózat ikonra rákattintasz, és kijelölöd, hova akarsz csatlakozni. Vagy mit értesz azon, hogy nem máködik?
Nekem bejött a Vista, szóval ízlések és pofonok. Szerintem mindenki maga tapasztalja meg és döntse el, hogy melyik tetszik neki. Én legalábbis nem fogok most visszatérni XP-re csak azért, mert az ismerőseim azt használják.
-
tuzpenge
őstag
-
ABE
őstag
válasz
Mazsola2 #3038 üzenetére
Már én is gondban vagyok. Megnéztem megint, és a Te gépedhez csak Vista alá érhető el jelenleg BIOS és driver.
A WLAN kártyát valószínűleg azért nem ismeri fel a gép, mert nincs aktiválva. Elvileg az Fn+F8 kombinációval kellene élesíteni, az viszont vélhetően a Vistás BIOS miatt nem megy... Keress rá a géped pontos típusára (L40-12X) itt a topicban, emlékeim szerint van másnak is. Küldj nekik esetleg privit, hogy mi a helyzet.
Közben megpróbálok én is valami megoldást találni.
A gépedhez viszont még véletlenül se próbálj meg más modellszámú L40-hez való BIOS-t felrakni, mert ki tudja, mi lenne belőle!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest