Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ABE

őstag

válasz chaval #3231 üzenetére

Szívesen! :)

SP2-es Windowsba integráld be szerintem, az az alap már. Ha nagyon akarod, akkor más drivert is beintegrálhatsz, de én nem ajánlom. Egyrészt a driverek mindig frissülnek, tehát úgyis kijön majd egy újabb verzió, másrészt előfordulhat, hogy véletlenül becsúszik egy rossz driver, aztán esetleg megy a levesbe az egész. Nálam egyszer véletlenül egy 64 bites driver került bele a lemezbe, szépen meg is döglött a telepítés. Ha gyakran akarod a gépre telepíteni, akkor meg lehet vele próbálkozni, de ugye ez is csak adott géphez lesz jó. Én inkább maradnék egy egyszerű SATA driver integrálásnál, többit meg gyorsan fel lehet rakni telepítés után. Ahogy néztem a honlapon, van XP-s driver ehhez a típushoz (Satellite A200 PSAE6E), tehát driverekkel elvileg nem lesz gond.

Egyébként még annyit jegyeznék meg, hogy a mendemondákkal ellentétben nem kuka a Vista, ha az ember hagy egy kis időt a kiismerésére, az opciók végigböngészése és beállítása után egy kezes oprendszer válik belőle. Érdemes 1-2 hétig próbálgatni, megismerni, és nem mások véleménye alapján dönteni :)

Új hozzászólás Aktív témák