- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Kbali asszem elmondta a lényeget.
Szerencsére nem sok garanciális probléma van, legalábbis a fórum tapasztalatokból ez jön le. Igaz, nekem pont most törött el egy banális hiba miatt a gépemen a zsanér, de egyelőre az L30-ak között ez egyedi hibának tűnik. A lényeg: ha nincs túlterhelve egy Satellite, akkor az is megbízhatóan teszi a dolgát, de tudni kell helyén kezelni a kategóriákat. Második gépnek valószínűleg be fog válni.
-
ABE
őstag
Én csak azt nem értem, ha valakinek van segítsége notebook választásban, akkor miért köti az ebet a karóhoz? De végülis ő pénze, majd rájön egy év múlva, hogy vagy feleslegesen dobott ki ennyit egy második gépként funkcionáló notira, vagy pedig sokkal többet kellett volna ráköltenie, hogy igazán jó gépet kapjon. Én nem akarok senkit lebeszélni semmiről, csak saját példámból okulva próbálom tanácsolni, hogy notebookot ne úgy válasszon az ember, mint PC-t.
-
ABE
őstag
Semmi gond vele, nekem is az van, csak éppen egy kategóriával alacsonyabb gépben. A kérdés az, mire kell a gép, és mennyi időre. Ha asztaliról vált valaki, nagy az esélye, hogy megszokásból úgy érezi mondjuk egy év után, hogy kicsit fejleszteni kell. Mert hátha akkor jobban fut XY program. És a notiknál is van némi lehetőség a fejlesztésre, de mire mondjuk odakerül a sor, a 800-as FSB-s, olcsón megvehető Core 2 Duo-k nem fognak belemenni. Az én notim egy éves. Mikor megvettem, nem gondoltam volna, hogy valaha is procit cserélek rajta. 1 éves korába került bele a Core Duo. Időközben kétszer bővítettem ram-ot, szívem szerint a vga-t is fejleszteném, de nem lehet. Csak ennyi. A lényeg, notinál különösen végig kell gondolni, mire és mennyi időre kell, mennyit akarsz később rákölteni, és ennek megfelelően választani. Magamat ismerve nem vennék most 945GM chipsetes notit. De ez én vagyok, én csak elmondtam, szerintem mire érdemes ügyelni.
Személyes vélemény: az általad linkelt gépet nem igazán tudom besorolni. Ha valakinek játékra kell, arra gyenge, és nem időtálló. Ha viszont nem kell játékhoz, akkor tök felesleges a GF7300, én inkább áldoznám a pénzt valami masszívabb, erősebb akksival rendelkező gépre.
-
ABE
őstag
Az A200-ról sbk, kavarc és ranti fórumtársak privátban tudnak adni infót, ha nem vennék észre a HSZ-ed. Az A200 keresőszót beírva meg is találod a hozzászólásaikat.
Igaz, tudtommal egyikőjüknek sem pontosan ez a kiépítésű A200 van, de támpontnak jó lehet a tapasztalatuk.
Az eddig olvasottak és tapasztaltak alapján a következőt tudom mondani:
-Akksival (asszem 4000mh-s jár hozá) olyan 2,5 óráig kitolható az üzemidő, de ez levett teljesítmény mellett igaz leginkább.
-Hűtés zajonghat, ha le van terhelve a gép, de netezés közben alapvetően nem kell ettől tartani.
-Személyes vélemény: erre a gépre vigyázni kell, hogy ne karcolódjon, kopjon, törjön. És megfontolandó, hogy nem épp a legfrissebb chipset van benne. Később a procit továbbfejleszteni nem nagyon lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gmail
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Linux kezdőknek
- Renault, Dacia topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest