- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
eltűnt a pixel hiba
tegnap még megvolt, ma amikor átadtam booton sem láttam és utána sem. tudtam hogy itthon hagytam valamit, de erre nem számítottamviszont akkor is van negatív tapasztalat, a második laposban (merthogy kettő volt l40 17-f ) elcseszték a wifi kapcsolót
nem lehetett rendesen huzogatni, akadt, még szerencse hogy a vevő soha nem fogja használni mert mobil nete van (vodás, az is megér egy misét... vista alá nem ám csak bedugod és megy, hanem egy xp-s gépen kell firmware-t frissíteni. mák hogy pont volt kéznél...)
egyébként meglepően fürgék vista alatt is, az egy giga ram az elég is, irodai célra tökéletes nekik, még tűzfal és miegymás mellett is van 40% memó tartalékban.
-
törölt tag
akkor itt is jelentek egy pixelhibás toshit
l40 17-f semmit nem lehet csinálni vele, hrp-nél lett véve, de még a három nap alatt sem cserélik ki....
imádkozok hogy így megvegye akinek rendeltem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest