- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kabooom
tag
válasz
funkygee #2870 üzenetére
Nézd meg h. van e benne wifi kari!
Leszeded a fedlapot és ha nincs benne a foglalatban a kari akkor nincs benne és akkor a szoft csak előtelepítve van, ha pedig van benne akkor próbáld ki olyan helyen ahol van Acces Point vagy Hotspot, h. működik e.
Elméletileg mind2 fajta Wifi megoldás ugyanannyit vesz el erőforrásból. -
Kabooom
tag
Üdv. Valaki nem tudja nekem megmondani h. Toshiba L20-182 milyen FSB-kel dolgozik és h. belemenne e egy 1,5ös 533as FSB-s Yonah cerka?
-
Kabooom
tag
L30 as procikat bele tudom gyömöszölni asztali gépekbe is?
foglalatszám alapján én úgynézem igen de kiváncsi vagyok!
-
Kabooom
tag
x200-hoz melyik vistás drivert ajánljátok?
a régebbit vagy az újabbat? -
Kabooom
tag
Nos friss memtest elindítva idáig 22 hibát talált az első 2%-nál. Lehet h. rossz sorrendben vannak mert idáig nem volt bajuk akkor miért most jött volna elő? na mind1 hazaérek megcserélem ha úgy sem megy akkor megnézem melyik hibás és legfeljebb visszaviszem.
de tuti memória a bibi.
-
Kabooom
tag
még 1 hétig ment az xp memóriabővítés után aztán vista home basic ment utána jó pár hétig ugye amit leírtam minden szép és jó jött az új proc és elkezdett tréfálkozni először a kékhalállal amit kiszűrtünk h. utorrent. később nem volt vele semmi baj ment tökéletesen után akiírta a vista h. asztali ablakkezelő működése leállt ha rányomtam h. bezárás utána tökéletesen ment minden annyi kivétellel h. nem működött az aero. ez még úgy ahogy elment mondom nem érdekel az aero azon kívül úgyis megy minden. de az utorrent crc hibázása nagyon szúrta a szemem. találkoztam régen ilyen problémával csak már nem emlékszem mit csináltam h. működjön.
az nem lehet h. bios-t kéne frissítenem?
-
Kabooom
tag
hát csak úgy röviden: utorrent letöltésnél crc hibák tömkelegét produkálja, aero meg mindig leállt az elején. nemtom most valahogy érdekes a dolog én nagyon gyanakszom a procira úgyh. most benchmarkolok egy pár napig ha meg nem az akkor nemtudom mi a baja. volt olyan h. újraraktam a vistát és elején fájlhiányt jelzett h. neki hiányzik vmi meg ilyen apróságok. egyszerűen nem értem már.
most benchmarkok futnak proci ügyileg h. tényleg hibázik e valahol.
-
Kabooom
tag
Na én ma itt és most feladtam drága vistát. driver elégtelen kalap sz*r az egész. szép meg minden de lenne még mit tanulni driver terén meg aero is igen instabil. marad a jó öreg xp
-
Kabooom
tag
Én is pont azon gondolkoztam h. ez volt a baj. Nekem is tegnap ment a dolog du. aztán kikapcsoltam a gépet kicseréltem a pasztát legvégül bekapcsoltam és gond nélkül ment és utorrent nem volt bekapcsolva.
ATi drivert is sikeresen megoldottam. én visszatérek az eggyel előbbi verzióra utorrentből az nem volt hibás.
-
Kabooom
tag
ugyanez a bajom amit leírtál. Nem hotfix hibás mert volt olyan amin nem kapcsoltam be az update-et és ugyanazt csinálta.
utorrent 1.7.7 van nekem is ez már egy közös pont.
Oldalsáv szintén futAzonban feltűnő lett egy olyan jelenség: ATi driver felkúszik és Eszközkezelőben nem tudja kezelni a Catalystot és továbbra is a WDDM drivert részesíti előnyben. Tehát hiába rakom fel egyszerűen nem kezeli.
Továbbá az ablak kezelő szokott leállni illetve az Avast! néha nem indul el de lehet azt újra kéne raknom. És még annyi van h. kicsomagolni crc hibákat jelez.
-
Kabooom
tag
Van ötlete valakinek arra h. miért játszik már a 3. vista kékhalált időnként l30-on?
-
Kabooom
tag
Lenne egy problémám a Toshiba Value Added package-nél.
Telepítés közben nekem ezt írja ki: ID_ERR_NOTINSTALLVALZ_MESSAGE
MIt rontottam el? -
Kabooom
tag
Nos L30 - Vista történet újabb fejezete:
Processzorcsere miatt szerencsétlen rendszer megbolondult(Megjegyzem memóriacsere/bővítés miatt XP is kiakad). Tegnap leprodukálta a kékhalált én elmosolyodtam és ma felkészülök arra h. újrarakjam.Más:
Szétszedésből adódó szerintem tervezési hiba L30-ban hűtés szempontjából. A hűtés úgy működik, hogy: Északi hídról van rávezetve heatpipe a procira. és onnan megy a lamellákhoz.
1. észrevételem: sokkal sűrűbben lehetett volna kialakítani a lamellákat
2. észrevételem: a ventillátor azért hangos amikor felpörög mert rengeteg lapát van. Ez teljesen felesleges lenne mivel ha a lapátokat nagyobb méretűre csinálták volna(észrevételem szerint simán elférne) akkor nagyobb levegőszállítást lehetett volna megvalósítani kisebb fordulatszámmal.
3. Ha északi híd hűtést közvetlenül a lamellákra helyezték volna el( hely bősége miatt ez is bőven lehetséges lett volna és ezáltal a proci hőmérsékletéből is simán -10fok lekúszott volna.Ezek az én észrevételeim.
-
Kabooom
tag
válasz
Malachi #2720 üzenetére
Nos ott valami VGA driver gond lehet vagy az operációs rendszerben van a hiba. az L30 videókártyája 3d-s gyorsító X300 néven fut ATI-éknál(chipset X200 és a Vidkari X300 Everest szerint). Próbáld meg a gyári drivert felrakni az operációs rendszeredre. Ilyenekkel h. omega driver meg legfrissebb Catalyst ne is próbálkozz mert nem fogja szeretni.
Fura h. a ramod hynix nekem hyundai volt
Szerintem ha így sem lesz megoldása próbáld meg újrahúzni az op. rendszert hátha az segít rendberakni a dolgokat.
-
Kabooom
tag
A fedlap is lehetett volna színre kevert műanyag mondjuk mert nekem a toshiba táska pántja már eldarálta a festéket a burkolat széléről ott ahol fogja a notit. Igazából azt nem tudom miért nem adnak hozzá vállpántot(gyári táska), aztán lehet h. csak akitől vettem az nem adta vele eggyütt.
Csak h. dicsérjem is. Alapvetőleg szeretem tetszetős kis dolog összességében szerintem nagyon jól néz ki. Talán ezért is nem adtam el még
-
Kabooom
tag
Aki szedett már szét L30-144-et procicsere miatt az ha össze tudja foglalni h. miket kell csinálni a "műtét" közben mert szombaton "műtenék" csak nem tudom h. hogy kezdjek hozzá nem akarom hirtelen ötlettől vezérelve tönkretenni a notimat. (GYK: hogy szedjem szét?
)
ELőre is köszi!
-
Kabooom
tag
Üdv!
L30-144-ben milyen procifoglalat van?
Előre is köszi a válaszokat! -
Kabooom
tag
Szerintem az a coreduo odaveri a turiont hiába 64 bites. a másik meg h. a turion prociba nem 512MB l2 van hanem 512 kbyte
Ezzel szemben az intelben 2mb cache van. A 2 videókártya között mint ahogy ABE kollega is mondta ég és föld a különbség.
-
Kabooom
tag
ABE: Value Added package-t honnan szedted?
Kira74: Xp-s driverek fent vannak?
Mert nálam Fn+F1,stb. bill. kombinációkat csak akkor lehet használni.
-
Kabooom
tag
Na élményem L30al 2gb rammal 5 nap után:
Sokkal gyorsabbnak bizonyult mint az xp ez bizonyítja h. jobb a Vista memóriakezelése e téren. Letöltési sebesség is növekedett(korláton belül eléri a maximumot). Nem omlott össze. Processzor hőmérséklet átlagosan 53fok ez azt eredményezi h. kb. ugyanannyit pörög fel a venti mint xp-nél. Akksi felhasználás kitolódott 50 percről 1 óra 15 percre átlagosan energitakarékos beállítás mellett.Nem reklám csak ABE kíváncsi volt mikor lesz elegem belőle
Eddig nekem bejön
(asztalimon nem jött be annyira).
-
Kabooom
tag
POnt most raktam Vistát L30amra igaz 2Gb 667-es rammal és idáig nekem gyorsabbnak tűnik mint az xp és már fel van telepítve minden ami kell. Hőmérséklet terén átlag 50 fok helyett most 53 fokot produkál ami szerintem nem nagy ár érte.
1Gb ramnál a Vista azért még elég szépen írogatja ki a memóriát a winchesterre de 2 gb ramnál már nem is kerreg a winyó csak hogyha programot kell betöltenie.
-
Kabooom
tag
Na beleficcent a memória az L30asomba. Bátran kijelenthetem h. a modulok 667 Mhz-en szaladnak tehát szerintem aki most akarja cserélni az nyugodtan vehet bele 667-es modulokat.
-
Kabooom
tag
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy L30-134,144-ben hány Memória slot van? Most nincs nálam és még nem jutottam el odáig h. szétszedjem
-
Kabooom
tag
Sorry a gyökér kérdésekért csak első notim és nincs kedvem átnyálazni 2xxx hsz-t
-
Kabooom
tag
Hali
Lenne egy olyan kérdésem h. L30-134-es notihoz tudtok mondani valamit az ügyben, hogy milyen procikat bír el a gyáriján felül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel i5-8250U 12 GB RAM 256 GB SSD Lenovo Ideapad 330 eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest