Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi_hun
csendes tag
Köszi!
Amugy nem megy fel a régi toshiba honlapjáról leszedett driver mégegyszer a gépre.
Azt irja ki hogy hiba történt azt leáll...Tehát egy driver update után nem lehet downdate-elni hehe...csak ugy menne ha megint ujraraknám az egészet....Tele van a ***-öm lassan :-)Abe amugy budapesti vagy?
Üdv,
Bandi -
bandi_hun
csendes tag
-
bandi_hun
csendes tag
Rájöttem, az új windows frissítéssel települő videokártya driver teszi be a kaput.
Asszem megpróbálom majd felrakni rá az XP-t mert ha igaz amit Abe mond (és miért ne lenne az), akkor XP alatt jól kell menjen a cucc.XP felrakásához mit kell tenni? Állítólag a SATA vinyó miatt nem megy olyan simán a dolog, és ilyet én még nem csináltam.
Kösz,
Bandi -
bandi_hun
csendes tag
Újraraktam a Vistát rá és igy már nekem is 4000 fölötti pontot ért el....most épp azon vagyok hogy rájöjjek mitől lett lassú..lehet hogy az uj videokártya drivertől de lehet hogy a 10-es direct X-től.
Nekem ha aktívan használom a gépet kb 1 óra 40 percig megy. 2 óra ha hozzá se nyúlok.
-
bandi_hun
csendes tag
Szia!
Előszöris kösz a választ!
Az enyém 2600 pontot kapott, ugyanaz a gép gyári vista-val (ahogy neked is gondolom), ugyhogy mostmár tuti hogy lesz még egy harmadik köröm a Technotrade szervizében.
A hangszórói sem balance-osak és még a billentyűzet is elég ratyi.Ha megkérhetlek küldenél emailben egy screenshotot hogy alapbeállításokon a 3Dmark2001 (1024*768 stb) milyen eredményt adott? Megadom az emailem privátban.
Nálam is 3.1 amugy az eredmény a windows vista-ban.
Üdv,
András -
bandi_hun
csendes tag
2 óra normális 4000mAh-s aksival? Akkor ok.
Várom a 3dmark2001 eredményeket x3100-as kártyákkal, hogy megnyugodhassak, lehetőleg L40-17s-es laptopon.
Ha személyesen is meg lehet nézni meg ezt azt lecsekkolni Budapesten vagy környékén mondjuk a hétvégén akkor azért sör járna ;-D
Lehet jelentkezni :-)) -
bandi_hun
csendes tag
Az aksi vista üresjáraton 2 órát bír, kivi vagyok neked mennyit bir majd.
Ha zenélek media playerrel akkor kb másfél órát bír.
Ha valakinek Budapesten vagy környékén van ilyen laptopja szintén akkor szóljon már. Sör ellenében le szeretnék tesztelni ezt-azt rajta hogy vajon csak az enyém **** vagy mind olyan és túlzott igényeim vannak. -
bandi_hun
csendes tag
válasz
BluEyes #3258 üzenetére
Na de hogy az NFS underground is szaggasson...nálam szaggat.
Láttam a youtube-on hogy egyik srác az NFS legujabb részét a prostreetet futtatta a gépén x3100-al és simán ment, igaz gondolom nem 1,6-os procival.
Kinek van ilyen L-40-17s-es notija mint nekem?
Megtenné hogy lefuttat egy 3dmark2001-et deafult beállításokkal és beir egy pontszámot ide?
Plusz még egy lock on demot is ha lehet hehehe, a lényeg hogy amikor a föld felé irányítja az ember a gépet akkor fura csíkokat húz, azt kéne tudni hogy mások gépén is ilyen-e.
Tudom nagy igényű vagyok de megköszönném a szivességet, akár sörrel (nem virtuálissal).
Vagy ha nagyon nem szeretnék a fórumosok olvasgatni a témát az emailemet is megadhatom.Mégegy dolog: nekem sem engedi 98%-nál többet tölteni az akkut, és csak 2 órát megy ha hagyom alapjáraton a vistát és nem nyúlok hozzá, ez normális? A neten 3 órákat olvastam. Ha zenélek közben meg ezt azt csinálok másfél órát bírja.
Kösz,
Bandi -
bandi_hun
csendes tag
Nem segített az új driver, sőt a lock on nevű repülős játék demojában is furcsaságok vannak: amikor a föld felé irányítom a gépet akkor fura vonalak jelennek meg benne mindenfelé.
Neked megvan ez a játék?
Nálad hány pontot ért el a x3100 a laptopodon 3DMark2001-ben?Nálam 2600-at.
Amugy milyen konfigod van? -
bandi_hun
csendes tag
-
bandi_hun
csendes tag
Bizonyos Játékok megjelenítése sem jó: pl far cry, pedig ennek jónak kellene lennie egy másik honlap szerint, ahol egy nagyon hasonló laptopot teszteltek mint az l40 17 s.
Minden kék ebben a játékban és nem látszik semmi sem.Természetesen a legújabb driver van fönt.
-
bandi_hun
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Toshiba l40-17s-t, konfig:
video kártya:x3100
proci: T2330: 1,6GHz
RAM: 2G
OS: Vista Home PremiumProbléma 1: repülős játékoknál fura csíkokat húz (nem kondenzcsík hanem renderelési probléma) amit nem tudok semminek a kikapcsolásával eltűntetni. Csatolnám a screenshotokat ha hagyná.
Probléma 2: 3dMark2001-ben elvben a notebookcheck.net-en 4000 fölötti pontot írnak, én meg csak 2600-at kapok ugyanarra a konfigra. Ez meg is látszik a grafikai teljesítményen. Nagyon gyenge, elvben NFS pro street is menne rajta youtube szerint kicsit jobb processzorral nekem meg a carbon sem megy minimális beállításokkal.
Kinek van ilyenje és ilyen tapasztalata?
Üdv,
Bandi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5330 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest