- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
-
tuzpenge
őstag
Sziasztok!
Egy L40-14F notink van, T2310 procival.
Az lenne a kérdésem azokhoz akiknek szintén ilyen gépük van, illetve ilyen procival szerelt, hogy náluk mennyi a processzor hőmérésklete sima netezés és office közben, mert ennek 57-60 fok körüli.
Illetve, hogy tudom én ezt a notit speedstep-elni, mivel a biosban a dynamicra van állítva, nhc-ban max batteryre és még mindig 1,46GHz-en üzemel. Valyon miért nem veszi vissza az órajelet mondjuk 1 Ghz-re?
Tudtok ebben segíteni? Köszi! -
tuzpenge
őstag
-
tuzpenge
őstag
Újra én!
Miért nem tudom visszavenni a proci teljesítményét? Állandóan 1,46Ghz -en megy (T2310) és szeretném ezt csökkenteni mondjuk 1Ghz-re.
És az normális hogy sima netezés közben 60 fok a proci hőmérséklete?
Másnak is ennyi? A saját hp nx6310 esemnek soha nem megy fel 46-50 fok főlé a hőmérséklete. -
tuzpenge
őstag
Helló!
Na megjött a csere laptop (L40-14F)
Ez már jól szuperál.
Viszont lenne egy kérdésem: az eszközkezelöben van egy felkiáltójel egy ismeretlen eszköznél.
És az FN plusz hangerő gombok sem szuperálnak. Az fn + fényerő megy.
A wifi ledje sem világít pedit netezni tudok vele.
Esetleg ezekre hirtelen tudjátok a választ? -
tuzpenge
őstag
Na megjött a laptop (L40-14F) a pcx-től.
Jó nagy cumi van. Nem jó benne a vinyó! A vista nem látja a vinyót. A sataval ellátott XP ugyan látja, de nem tudja megformázni
. Csak kattok, kerreg veszettül és rohadt hangosan.
Mit csináljak? Ennyire peches lennék. -
tuzpenge
őstag
Miért irjátok, hogy nehéz XP-t tenni a toshibákra? A sata miatt?
Én is kinéztem egy L40-14F-et, és csakis XP-t szeretnék rárakni, de nincs olyan XP-m amibe bele lenne integrálva a sata.
Akkor reménytelen hogy fel tudjam tenni? -
tuzpenge
őstag
Helló!
Mi is ilyen laptop vásárlásán gondolkozunk.
A kérdés a következő: XP SP2 menne rá, de nem tudom hogy kell e hogy bele legyen integrálva a sata driver. Mert az enyémben nincs benne az tuti.
Amit te tettél fel abban benne volt? Régebben olvastam hogy lehet hogy kell hozzá, különben nem megy fel az XP.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest