- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoca929
aktív tag
válasz
VANESSZA1 #4009 üzenetére
Most találtam egyez az felment..
163.56 vagy hasonló..
Az nv disp.inf-et leszedtem és bemásoltam a tömöritési helyre,miután kitömöritettem a drivert...Elindult a telepités és mindig szenvedettt vagy el sem indult mert ,nem nvidia vga van benne...cimszóval..
De most találtam nagy nehezen egyet itt ami elindult ..eddig ugy néz ki ,h megy... -
zsoca929
aktív tag
Hali!
Hatalmas kérésem van felétek..
Toshiba A200-14d gépem van Vista 32bites oprendszerrrel...
Go 7300 van benne és frissiteni akarom a vga drivert...
Az NVdia oldaláról töltöttem le drivert,de egyszerüen nem akar feltelepülni a gépre,azt irja ki,h "nem talható olyan illesztőprogram ami kompatibilis a hardverrel..."
Mindezt az Nvidia honlapjáról...
Honnan tudok letölteni hozzá MŰKÖDŐ drivert????
Remélem tudtok segiteni... -
zsoca929
aktív tag
Hali!
Kérdésem a következő lenne:
Intel 915PM chipsetes notiba amiben gyárilag 533mhz Dothan (Pentium M735)magos proci van,bele lehet tenni egy Core Solo T1350-et(Yonah,533fsb)???
Ez is 533-as és ddr2-es ramokat fogad.... ezért gondoltam,h meglehet oldani??!!!
Remélem tudtok segiteni! -
zsoca929
aktív tag
Thx a válaszokat!
visszaolvastam,kerestem is...de erről a tipusról nagyjából semmi konkrétat nem találtam...
Mindenki erről érdeklődik...
Szal ezért kérdezősködtem!!hátha...
A proci cserét ha megveszem külön és elviszem arra a helyre ahol vettem..úgy meg lehet oldani?
Illetve a ramot is akár,mert az 1giga nem vmi sok...
Milyen chipset dolgozik ebben a gépben,mert erről sehol nem találtam infót..,mert a procicseréhez ezt ugye tudnom kéne...
Illetve egy uccsó kérdés!
Xp-vel lehet használni a gépet vagy csak ezzel a szerencsétlen Vistával??
Thx a válaszokat! -
zsoca929
aktív tag
Sziasztok!
Érdekelne a véleményeteket...
Két gép közül választanék..és nem tudok...
Lehet,h itt már megvan a győztes,mivel ez Albacomp-os topic,de azért kérem,h vki függetlenül is ssegitsen...
1. Albacomp Activa Eco Mobil Business V4 (8252-005-LIN)Geforce 8600M GS,120gb,Core2DuoT5250,1giga ram
2.Toshiba Satellite A200-1S9(Radeon HD2600,1giga ram,Core Duo T2330,160gb,a többi ugyanaz kb...)
Kb mindkettő hasonló kategóriájú gép...
Egyikben 40gigával nagyobb winyó van meg van hozzá Vista(egyik sem motivál igazán...)
Másikban Core2Duo van,ez már fontosabb,de azt viszont lehet cserélni a Toshibában,mivel abban csak egy T2330 van ...
A vga viszont már komolyabb tészta...
A választásban ez fontos szempont nekem mivel azstali gépet váltana ki,és néha játszanék vele...
Hordozhatóság nem a legfontosabb szempont,mivel havi max 5-6* lenne cipelve...
A tartósság már azért fontosabb,ne essen szét 1 év után,ne repedjen meg ilyesmi...
Mindkettőre 2 év gari van...,de egyiket sem ismerem hazai ellátottság terén,bár az Albacomp hazai cég,szal tuti előnye van...
Az akkuidő meg kb annyira fontos,h birjon ki legalább 1.5 órát ha netezek,vagy szövegszerkesztek...
Igazából a vga a legdöntőbb,mivel azt a legnehezeb cserélni,minden mást lehet...több ram,nagyon winyó,erősebb Core2Duo,stb...
Remélem tud vki segíteni!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Láncfűrész topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fotók, videók mobillal
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest