Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ABE

őstag

válasz nfsu17 #2905 üzenetére

Most néztem meg a Toshiba oldalán, van XP-s és Vistás driver is. Sokan panaszkodnak (mint más márkáknál is), hogy gond van az XP vagy a Vista telepítésével. Ez külföldi fórumokon is elő szokott jönni, általában az alábbiak szokták okozni a galibát:

-XP telepítőbe nem integrálják bele a SATA drivert, és nem mászik fel a Windows a gépre
    -nem az oprendszernek megfelelő BIOS-t rakják fel a gépre
    -nem a megfelelő drivereket töltik le a honlapról
    -nem megfelelő sorrendben telepítik a drivereket
    -csak egy részét rakják fel a drivereknek

Nekem eddig Windows telepítésekkel különösebb problémám nem volt, leginkább az itt elhangzott panaszokra alapozva mondom, hogy gázos lehet az XP. De ez szerintem a legtöbb új modellre is igaz lehet akár, bármely gyártót nézzük. Toshibához legalább van hivatalos driver. :)

• ABE

őstag

válasz nfsu17 #2903 üzenetére

Szia!

A két gép közül a HP processzora modernebb és erősebb, de technikailag ezen kívül nincs sok különbség köztük. Vista alá 2 Gb mindenképpen ajánlott, tapasztalatom szerint 1 gigával szenved. Meg kell nézni, hogy a gyárilag belerakott mennyiség egy vagy két darabban van-e, szerintem HP-nál egy modul van, az A200-1N7 esetében viszont kettő (ez nem szerencsés). Minőségben, megbízhatóságban pedig szerintem egyformák, bár az is igaz, a Toshibára asszem több garancia van, és nem jellemzőek a meghibásodások. Toshibához Recovery DVD szokott járni általában, ami annyit tesz, hogy mikor feltelepíted a Winfost, már driverekkel együtt áll fel a rendszer. Monduk a biztonság kedvéért ennek érdemes utánakérdezni. Vistás driverekkel el van látva az A200 sorozat, XP feltelepítése már nagyobb szenvedés. Leginkább Te magad tudsz dönteni a kettő közül a személyes benyomások alapján, illetve az apró különbségeket mérlegelve. :)

Új hozzászólás Aktív témák