- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barto
aktív tag
válasz
börik39 #2840 üzenetére
Kiegészítés:
akkor nem kell bootos telepítő, ha úgy formázod a vinyót, hogy rendszernek.(felkerülnek a rendszer file-ok plusz a boot sectort is úgy csinálja meg.) Ezt viszont a xp-s formázós módszerrel nem fog menni, mert az nem tesz fel rendszer file-okat. Akkor sincs baj mert a boot-s cd-re amire az fdisket is teszed (a win98-ba automatikusan benne van a saját mappájában) tedd fel a win98 telepítőt. És formázás után már setup.exe, és már megy is a 98 telepítője. -
Barto
aktív tag
válasz
börik39 #2838 üzenetére
Szerintem, ha sikerül szerezned egy bootos win98-t, akkor minden további nélkül fel kell mennie. Ha partició gondod is van, akkor készíts egy újraírható (lehet sima írható is, csak azért írtam, mert akkor nem pazarékolunk el cd-t) lemezzel boot cd-t, és tedd fel ár a jó régi fdisket. Amivel már kialakíthatod a particiókat. Majd formázod. Az írást Nerovel könnyen megcsinálhatod.
Ha ezeket nem akarod, akkor elméletleg, az XP-s telepítő lemeznek el kell jutnia addig, hogy hova akarod telepíteni az oprendszert. Ha ez sikerült, akkor állítsd be a particiót, annak méretét, és formázd FAT32-re. Utána már egy nem bootos 98 vagy millenium is felkuszik. Remélem segítettem.
A fenti módszernél alapból FAT32 lesz. Sok sikert. Ha valami nem vili, akkor kérdezz. -
Barto
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy eléggé fontos kérdésem. Sajnos most sok időm nincs, hogy végig visszalapozgassak, így azt kérem, hogy nézzétek ezt most nekem, én sem szeretem az ilyen helyzeteket, viszont az idő ellenem dolgozik. A következőben kérem a segítségeteket, tapasztalataitokat:
Após jeleltöm vett egy Satellite L30... notit. Nagyon jó, szuper... Felajánlottam, hogy új rendszert teszek rá, azt ami neki van jogtisztát, particiókat készitek, ill. ghostolok majd. Szépen fel is kúsztak az eszközök, annyi a bibi, hogy a realtek hangkari telepítése után minden rendszer inditás után az alábbi üzenet fogad:
"A rendszer DLL a memóriában áthelyezésre került (user32.dll).Az alkalmazás nem fog megfelelően futni.Áthelyezés történt, mert a DLL c:\windows\system32\HHCTRL.OCX a windows rendszer DLL-k számára fenntartott címtartományt foglalta el.Új dll-ért lépjen kapcsolatba a dll-t biztosító forgalmazóval."
A hang megy, igaz a realtek kezelőprogramja nem indítható el. Ez nem is olyan nagy baj, de az üzenet akkor is idegesítő.
A javasolt sorrendet betartottam, ami a weben van, ill. ami a toolscd mapppában van.
Az üzenet lényegét értem. Már csak az kérdés hogyan lehet ezt orvosolni?
Elősre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- HP EliteBook 840 G5 512gb SSD. I5 Proci 87%akksi
- Dell Latitude 5300 Touch / i7-8665u
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest