Új hozzászólás Aktív témák
-
Mazsola2
csendes tag
Csak mert több helyen is ír dolgokat és nem tudom, h mi a fontos.
-
Mazsola2
csendes tag
Biztosan aktiválva van, mindkét helyen. Az eszközkezelőben akkor az egyébben lesz, az ethernet vezérlő. (ott kéne lennie vhol h wireless?Mert az nekem nincs ott)
Telepítettem az első (realtek) drivert,meg azt a kettőt is,amit te ajánlottál,és semmi! Nem értem. Az ikonja sehol és az eszközkezelőben sincs ott mint wireless.Még az előbbihez annyit (Vista), sztem kifejezetten pozitív,h hétköznapi felhasználó lévén azoktól kérek tanácsot, akik jobban értenek a dologhoz.
Telefon vásárlás előtt is neten néztem meg a véleményeket és nem csak vaktában próbálkoztam!
Értékelendő tulajdonság!
-
Mazsola2
csendes tag
Bocsi, h eddig nem írtam, csak el kellett mennem egy kicsit!
Nahh, igen, aktiváltam, de nem történik semmi. Nincs a tálcán az ikon és az eszközkezelőben sem látom. A hálózati kártyákban van egy ethernet vezérlő, de az aktív és az a másik net sztem. Az egyéb eszközökben pedig szintén van egy ethernet vezérlő,ami elvileg aktív,de sztem,de nincs szó arról h az wireless lenne.
Szóval, mi lehet a gond? -
Mazsola2
csendes tag
Hát, azért számít, h másoknak mennyire jött be és eddig mindenki szidta, de ahogy olvasom még itt a fórumban is.
Nahh, telepítettem őket és annyit haladtam, h ha F8+FN-t használok, akkor megjelent a kis kép a bal felső sarkon, h a wirelesses kapcsolat nem ok. (pirossal áthúzva)
Majd megtaláltam a kapcsolót a gépen, és már nem volt áthúzva pirossal, de még mindig nem jó vmi, mert még mindig nem működik. Mi legyen a követlező lépés?
Köszi a segítségeteket! -
Mazsola2
csendes tag
Jaja,nahh, akkor legalább tudom, h nem csak én vok a fogyi, hanem tényleg nincs.
Akkor telepítsem vissza a vistát szted? Csak a környezetemben senki nem túl vista párti... Úgyh egy gyors közvélemény kutatás után döntöttem úgy,h inkább xp.
Ha van más megoldás, akkor inkább hagynám,de a wireless azért jó lenne...
Köszi a segítségedet! -
Mazsola2
csendes tag
Szerintem én tudok kérdezni hülyébbet is.
De van mentségem, mert csaj vok.
Szóval... valahogy részletesebben le tudnád írni,h mit tegyek, mert rákerestem de én nem találtam olyan biost,ami az én gépemhez jó(PSL40E). Azt meg nem tudom, h hol kell megnézni, h milyen verziója van fent a gépemen. ?
A gépemen nincs külön wireless kapcsoló gomb, tehát akár ki is lehet kapcsolva, mert nem tudom, h h kéne bekapcsolnom. Az F8-on van halványan vmi olyasmi jel, amit a funkció billentyűvel kéne tudnom használni, de nem történik semmi.
Mit tegyek most?
(Bocsi, ha vmi eszméletlen nagy hülyeség csúszott ki)
-
Mazsola2
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Satellite L40 12X laptopom van. Vista volt rajta eredetileg, de én telepítettem az xpt. Azóta nem működik a wireless. Próbáltam letölteni a toshiba honlapról drivert, de nem műkösik azzal sem. Mit tudnék tenni? Vissza kéne telepítenem a vistát, v tudtok ajánlani vmit, amit telepítve működni fog?
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7Vpro-1185G7/48GB/512GB/Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest