- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
larpi
tag
Van egy öreg Toshiba Satelite 4030 laptopom. Az akkuja kb 20 percet tud még, de nem is ez a probléma mivel mindig hálózatról használom, hanem az, ha 10 -12 napig nem használom ,ugyebár lemerül. Utána mindig rendszer időt kell álítani stb. Gondolom itt is kell az alaplapon lenni egy gomb akksinak. Még nem szedtem szét sosem, hol található benne a gombakku hogy kicserélhessem? Ha magam kezdek hozzá, biztos a másikvégét kezdem meg bontani.
Kössz annak aki segít! -
larpi
tag
Köszi szépen.Így hogy leírtad a nevét már én is rábukkantam többre a keresőben. Pont az amit akartam. Egy bibi azért van, az USB kábel, PC és PC közötti kapcsolathoz, szoftverrel együtt 8000 fölött van. 3000-ért csak PC és- mobil közötti adatátvivő USB kábelt kapni. Na még keresgélek hátha rábukkanok valami olcsóbbra, vagy marad a LAN kártya, azt ennél olcsóbban megúszom.
Üdv! larpi -
larpi
tag
Üdv mindenkinek!
Nemrégen vettem egy öreg Toshiba Satelit 4030 laptopot (300MHz,128MB RAM, 9,2GB HDD, flopy és CD) nagyon jól működik, amire használom arra nagyon bevált. Az a bajom hogy elég sok adatot kell cserélnem az asztali gép és a laptop között. Eddig egy pendrive-val oldottam meg a dolgot de jó volna egy gyorsabb megoldás. A laptopon van infra de az lassú és az asztali géphez is kell valami kütyü. Arra gondoltam hogy lehetséges-e USB kacsolat a két gép között? XP fut mind a kettőn.Ha lehet, milyen kábel kell hozzá, mert még olyan USB kábellel nem találkoztam aminek egyforma dugó volna mind a két végén, pedig van itthon néhány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest