- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dangerzone
addikt
Ott már jártam. Csak konkrétan szerettem volna efelől a laptop felől is érdeklődni. MSI-ket, meg samsungokat ajánlottak még ebből a kategóriából, amikben i3-as sandy proci van.
Igazából a processzor teljesítmény nagy kérdés, mert nem tudom, hogy a szintetikus teszteken kívül, a valós alkalmazásoknál mennyivel tűnik gyengébbnek az amd a6.
-
Laybee
őstag
Visszakerestem én, de nem nagyon találtam. C650-11J típus, és új. Gondolom bent ragadt valakinek a raktáron és az Edigital árulja(árulta) 70ért. T3300 Celeron proci van benne 3gb ram, 250gb vinyó. Ennyit tudok róla, de azt nem mennyire megbízható és strababíróak. Kerestem a Toshiba honlapján, régebben fent volt a típus (google search), de mára már törölték, támogatás oldalon sincs ilyen típus csak 12j. Gondolom annak a driverei is jónek kell lennie ehhez. Még nem kaptam meg a gépet.
-
tibi72
aktív tag
Köszönöm a választ!
De nekem nem néha 15másodpercenként fullon és utána ugyan enyi idejig meg semi,folyamatosan váltakozva. Rá is ment az éjszakám azt hallgatam és számoltam a idö közöket egy ideig.Pedig alvó állapotba volt. De vissza vitem egy napos volt és ki cserélték .Elhoztam egy Packard Bell -t igaz rá kellet fizetnem mert drágább ,de én csalotam a Toshibába
. Packard Bell-em meg van egy már itthon ami 2 éve éjjel-napal megy és semi baj nem volt (kop-kop),remélem evel az ujal sem lesz gond.(kop-kop).
Én Toshibát többet nem veszek!!!!!!!
-
wsh13
tag
Persze, hogy elolvasom, sőt általában megnézem fórumokban is, mit írnak az új driver-ekről. Én viszont azt az elvet vallom, hogy nem véletlenül vannak frissítések. Hozhat javításokat, teljesítménynövekedést, bug-okra, inkompatíbilitásra megoldásokat, stb.
A hülye Toshiba meg szereti ellenőrizni, hogy a kiadott driver nem okoz-e problémát, mielőtt saját maga is közzéteszi (persze nemcsak a Toshiba, hanem a korábban emlegetett Sony is).
Na de már két hónapja ellenőrzi?
-
wsh13
tag
Na ja, csak sajnos a notigyártók által kiadott driver-ek nem a legfrissebbek. Az AMD már lassan kiadja a 12.3-as Catalyst-ot, a Toshiba meg még a 12.1-et sem csinálta meg.
Márpedig a GPU gyártók nem véletlenül adnak ki mindig újabb driver-eket. Még ha néha elő is fordulnak ilyen hibák, akkor is érdemesebb felrakni mindig a legfrissebbet, szerintem. -
Dizag
csendes tag
Ugyanaz nálam is a probléma, már közel 2 napja bénázok vele....Hivatalos driverek rég megvannak (talán többet is szedtem le,mint ami szükséges), letiltva egyáltalán nincs a WIFI, de mégis ezt írja ki a csodálatos Atheros Ethernet Controller ! A használatit most futottam újra végig, minden aszerint van beállítva, egyfolytában ugyanaz az átkozott üzenet jön ki Radar módnál: A vezeték nélküli hálózati eszköz le van tiltva, kapcsolja be...
PS3, Androidos telók bezzeg szó nélkül felismerték az itthoni jelet, de ez a japán szarkeverő nem tudom meddig kéreti még magát
Valaki pls segítsen, hátha nem olyan nehéz ezt megoldani
-
NÓPARA
aktív tag
Szia!
Pedig nem fizet és kénytelen lettem máshoz alkalmazkodni. Nekem Op rendszer nélküli volt a laptop[link]. Mivel én sem tudom bizonyítani azt hogy elküldtem a használati utasítást ezért ezzel érvelnek. Fentebb írtam hogy miket kaptam hozzá és ezért lennék kiváncsi hogy mások mit kaptak hozzá a dobozba.Így részemről hunyó lettem
Mondom csak azt nem értem hogy miért kell nekem az utasítás amit hiányolnak mivel nincs is gép.
-
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Ebben igaza van de mivel a gép eleve szűz és azért vettem ilyet hogy az legyen már rajta amit én szeretek . De megértelek Téged is de remélem Te is megértel hogy miért nem akarom azt fel tenni. Jelzem hogy a microsoft honlapján lévő 90 napos verzió is bizonyos %-ig fel megy (hivatalos verz.) és ezt is kidobja hibával. Megértésed köszönöm utólag is.
-
-
Hosiminh
tag
terméktípusa: archívum
termékcsalád: satelite
terméksorozat: saltelite L Series
típus: Satelite L40
Short model No: PSL4CE
Operációs rendszer: Windows Xp
Illesztőprogram típusa: Value Added Package
ország: mind
nyelv: mind
"Rendszerünk nem talált a keresési feltételeknek megfelelő illesztőprogramot".
"print screen"-t akartam fel rakni, de most éppen nem lehet feltölteni képet
Szal, ha el tod küldeni a linket ahol megtaláltad, akkor annak nagyon örülnék. -
fil
őstag
Az elmúlt pár nap tapasztalata alapján tetszik. Mondjuk a billentyűzete az előző Thinkpad R61-nek jobb volt ,de kárpótol néhány más dolog ami abból még hiányzott.
Tettem bele még +4Gb RAM-ot , a vinyóját kicseréltem a "régi" 750-es Balack Scorpiora ,azt' így most elég komplettnek érzem -
Dontorrent
tag
-
-
Dontorrent
tag
Értem! Amikor csináltam egyszer egy biztonsági mentést,az elég sokáig tartott és a "D" meghajtómra tette autómatikusan.Le is zabálta rendesen a helyet.A Lemezképfájlt pedig egy 700Mb-os CD-re írattam ki vele.Sajnos most nincs a birtokomban külső HDD,így hát marad a DVD lemez,vagy kérdem tőled,a Pendrive is megoldható?Na az van nálam egy 32GB-os.Nem tudom arról lehet bootolni esetleg?
-
Dontorrent
tag
Szia!
Köszönöm válaszod! Nem,még nem próbálkoztam külső programmal ez ügyben mert beszéltem a szervizzel és azt mondták,hogy valamilyen Recoveryben tudom megcsinálni a mentést.De konkrétumot nem mondtak,csak hogy Recovery.
Amikor megnyitottam a Vezérlőpultot,ott találkoztam helyreállítással,de az csinálni akar egy biztonsági másolatot.Na már most ha úgy adódik,hogy windows bootolásakor nem tudja beolvasni a vinyót,cseszhetem a biztonsági másolatot ha csak külső lemezről mehet a boot.Vagy rosszul tudom? -
cassius.clay
senior tag
Volt már egy Kingston SSD VSeries 64 Gb-os egy ik gépemben, de nagyot csalódtam benne,. egy rakás szar volt. Jó tudom sok mindent kell nézni, de akkor is, azóta valahogy nem hoznak lázba az SSD-k. Egy jó, minöségi 7200RPM-es vinyót többre tartok, sokkal kiforrottabb technológia.
-
cassius.clay
senior tag
Gee30: Személy szerint nekem nagyon bejön a gép, valahova minőségre a Thinkpad T61-es szintjét hozza. Teljesítménybe pedig a T61 és a T400 közé helyezném.
Specifikációk:
-P8400 proci
-3GB DDR2 RAM ( kár hogy nem DDR3)
-DVD-RW
-Wifi, bluetooth, ?3G modem?
-14" 1440x900-as kijelző szép képpel
-Ujjlenyomat olvasó
-Merevlemez védelem
-320GB HDD ( ez már nem a gyári szerintem- de ha tehetném Hitachi-t raknék bele)
-igényesen összerakott gép, picit vastagabb az átlagnál ezért jó nagy szellőző rácsok fértek rá, cserébe tényleg extra halk, nagyon minőségi darab. Mindenesetre a méretéből adódan kompakt, nagy teljesítményű gép. Árban pedig 74000- volt. Persze olcsón fogtam ennél láttam már drágábban is, de hidd el a Lenovo mellett mostmár erről is bizton állítom, hogy ne csalódsz benne. Előtte HP NW8440-em volt, abban nagyot csalódtam, kétszer kellett visszaadnom szervizelésre, másodszor már inkább hagytam a fenébe... ( mindezt 7 nap alatt)
Toshiba meg tök jól megy semmi baja.Kbali: Köszi a tippet kipróbálom, majd irok, hogyan sikerült.
-
ro_bert17
őstag
Komolyan?
Ugyi hogy nem is annyira evidens az ügy. Tulajdonképp azt furcsálom, hogy a legtöbb gyártó elérhetővé teszi ezeket a szoftvereket, bár az is igaz, hogy akadnak kivételek.
Természetesen nem az archiválással lesz a gond, mert eleve W7 HP van rajta, de a hiányzó részt esztétikai okoból jó lenne pótolni. -
ro_bert17
őstag
Jól van na, bocsi az üldözési mániám miatt.
Átfutottam a gúgli találatokat, de valójában egyiket sem nyitottam meg, ami nem a hivatalos support oldalra hivatkozik. Nincs túl sok bizodalmam a mindenhová felpakolt, mindeféle állományok iránt.
De tulajdonképp nem is nekem kell az info, így továbbítom a linket, ha megbízható.
Köszönet -
Aryon87
félisten
Egyébként egy ATI Radeon XPRESS 200M chipset van a általam nevezet laptop típusban... Más chipset infót nem találtam róla, majd csak kedden tudok legkésőbb infót adni az alaplapi chipsetet illetően. De bízom benne h képes kezelni a core duo pricikat.
Tud valaki ajánlani egy jó processzort hozzá?
-
Aryon87
félisten
Köszi a részletes beszámolót!
Ezek szerint ez a típus képes kezelni a core duo procikat, tehát megéri megvenni. A gép kifogástalanul működik, már volt alkalmam megnézni, ugyanis apám síkhülye hozzá
Külső fedlap is karcmentes, mivel a fólia nemrég került le róla. Hangja tiszta, a tapirésznél sem kopott. Látszólag vigyáztak rá. Kicsit lassú jelenleg, az más kérdés hogy az eredeti tulaja is hülye hozzá, így a rendszer minden szeméttel tele van (amit majd egy Win xp újratelepítés old meg) Használtan kb mennyiért lehet kapni 2magos procit? Lehetőleg minél jobb teljesítményűt. Egyáltalán hogy keressem itt az oldalon? (a laptop bővítése már nekem is magas, PC-nél jobban értek hozzá
Üdv -
-
Retekegér
MODERÁTOR
A neve alapján rákeresve SATA II HDD-nek tűnik, bár az ATA-7 Inteface nem tudom mit jelent.
The MK6034GSX incorporates the Serial ATA (SATA) II interface and is ATA-7 compliant, supporting high transfer rates of up to 150 megabytes per second.
A márka mindegy?
-
Dan-szan
senior tag
A gép 15 hónapos,vagyis a Tiedhez viszonyítva akkor nagyon hamar megadta magát
. Erre van gar? Nem tudom a használat ennyire lecsökkentené az akku élettartamát,(mert való igaz elég sokat megy) na de ilyen nagy lenne a különbség? Akkor vegyem ki az aksit mivel ígyis-úgyis töltőhöz vagyok kötve,vagy nem okoz gondot ha benne marad?
Az árakat már én is nézegettem,de miután szinte csak itthon használom biztos nem fogok rákölteni ennyit ha nem muszáj.
Üdv. -
Thusor
őstag
Ehhez kapcsolódóan lenne nekem is egy kérdésem. Kiszemeltem magamnak egy Toshiba Tecra M11-103 laptopot, persze még csak válogatási stádiumban vagyok. Mennyire lenne nehézkesebb a használata mint egy 15,4"-es gépnek mert ez csak 14,1"? Netezésre, office, filmezés, zenehallgatásra lenne leginkább használva. Szóval semmi photoshop nincs terítéken.
-
Potterky
csendes tag
Hali.
A Lan problémám megoldódott,köszi a segítséget.Egyébként igen,már néztem a Toshiba hivatalos oldalán,az volt az első,de nem találtam rá.
Ram-ot még nem vettem bele mert keresem hol olcsóbb,de egyébként 4Gb-ban gondolkodom,és akkor lesz benne 6Gb.Szerintem elbírja a Win7 is,nem? -
Potterky
csendes tag
Szia!
Belenéztem a hátuljába és mit láttam? 2 Slot-ot.Az egyikbe benne van a 2G Ram,a másikba pedig ezek szerint tehetek még egy 2GB-at?
Érdekes,pedig az adatok alapján ezt nem írja hisz te is utána néztél.De tényleg 2 Slot-ot találtam.
Ja,kb.másfél hetes volt a gép amikor is meghalt a vinyója,be is vittem a szervizbe.
Most meg a gond az vele,hogy nincs feltelepítve rá a hálókártya mert vezetékről nem tudok netezni csak Routerről.Vigyem vissza,vagy valahol keressek rá arra a Driverre? Az igazság az,hogy a Toshiba honlapján nem találtam erre a tipusra ( Satellite L500-24V) hálókártya drivert.Potterky
-
mfranky
őstag
Ok, visszaolvastam.
Megtaláltam a modder progit is, de írták azt is, h nem mükszik. Meg azt is, hogy az Ati oldaláról letöltött sima Mobility driver felmegy gond nélkül... most akkor próba cseresznye lesz? Senki nem rakott még Ati drivert a Notebookjára WIN7 64 bit alatt? Mire lehet számítani? -
pumuklis
csendes tag
Köszi a választ!
Kábellel már próbálkoztam, és sajnos az USB-n keresztül csak a fényképeket viszi át a mozgóképet nem. Valamilyen átalakító kütyü kellene, ami a mozgóképet, és a hangot is átviszi. Úgy hallottam, hogy a memóriakártya olvasóhoz lehet ilyet csatlakoztatni, csak sehol nem találok ilyen átalakítót. Esetleg ha valaki talál ilyet, fel rakhatna egy linket róla -
Heffi
őstag
Ha megnézed az itt található képet, a HDD csatlakozó az alaplapra van forrasztva (bal alsó sarok a képen),ezért a vezeték hibát kizárnám. Mondjuk csatlakozó, vagy forrasztási hiba még lehet. A HDD-re azért nem gyanakszom, mert az e-sata csatlakozón keresztül minden rendben van. Ezt a portot használva telepítettem fel az oprendszert, a particiók létrehozása csak egy másodpercig tartott, ellentétben azzal, amikor az alaplapi csatin volt a vinyó.
Holnap teszek bele egy ssd-t és bízom benne, hogy megszünnek a problémák. Ha nem, akkor megy megint szervizbe, mégpedig az általad javasoltba.
-
Heffi
őstag
Fagyás után csak a kurzor villog a bal felső sarokban, majd jön a hibaüzenet, de ha kiveszem az aksit egy pillanatra, majd visszateszem, akkor bootol, bár az oprendszer betöltésekor ilyenkor is általában lefagy. Ezután ugrik a hdd az e-sata portra és minden működik rendesen. Ha visszateszem a helyére, úgy is frankó a gép az első hibernálásig. néha az élményindex felmérés vagy a 3dmark futtatása is fagyást okoz. Az Everest stabilitástesztje 1 óra 10 percig ment rajta, végül lemerült az aksi. Több tucat gigabyte-t mozgattam a hdd-n ide-oda, az nem generál hibát. Ki érti ezt
Lehet, hogy nem szimpi a gépnek a WD hdd?
-
-
Tomi7887
aktív tag
azért irtam azt, mert hol így , hol úgy reagált a gép, többszöri újraindítás után pedig folyamatosan csipogott, minden elkülöníthető kód nélkül...
a hardver hibát erősíti hogy az esc billentyű idő előtti lenyomására el se indul..
a gazdájával egyeztetve maradt a "jó-lesz-ez-így" megoldás
-
Tomi7887
aktív tag
bár nem öreg darab L30-M101, de sajna nincs meg a gépkönyv.. a bios csippanásokat néztem..
az biztos, hogy 3-4-...gyel kezdődik és az alábbi tippek vannak ez alapján
3-4-1-3 POST done--prepare to boot operating system.
3-4-2-1 One beep.
3-4-2-3 Check password (optional).
3-4-3-1 Clear global descriptor table.sajnos/hálisten ezek nem egészen nagy problémákról árulkodnak..
-
kokyt
senior tag
-
cubannookie
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest