- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daert
őstag
Üdv.Az elöbb ìrtam az azonnali kérdések topikba,de talàn valaki itt tud segiteni.Megprobàltam a rendszert újrarakni a Satellite laptopomon,de bootolàskor nem jelenik meg a kezdöképernyö a toshiba felirattal ahol a biosba tudok lépni.Ezt hogy tudom elövaràzsolni?
-
Daert
őstag
válasz
Balázs1986 #11392 üzenetére
Köszi,akkor fleveszem velük a kapcsolatot.
-
Daert
őstag
Üdv újfent.
A 11320-11326 Hzsz közt taglalt probléma továbbra is fennáll,teljes rendszer újratelepítés és a gyártó oldalán elérhető legfrissebb driverek telepítése után is.Esetleg próbálkozzam még valamivel vagy vegyem fel gariztatás miatt a kapcsolatot a Toshiba-val? -
Daert
őstag
Üdv.
A feleségem laptopja az utóbbi időben elkezdett furcsa dolgot csinálni.Ha lehajtom a kijelzőt(aludni küldöm),majd később megint használnám,akkor a kijelzője annyira sötét hogy szinte nem is látni semmit.A billentyőzeten sem tudom állítani.Ez driver hiány lehet vagy küldjem gariztatni.Csak akkor jön rendbe ha újraindítom.Valakinek valami ötlete erre? -
Daert
őstag
-
Daert
őstag
Hogy tudom a hűtőventilátort magasabb fordulatra állítani?Afterburnerben nem engedi,változtatás után visszaáll alapra,standard 20%-ra.
Megoldás?? -
Daert
őstag
válasz
EsoxLucius #9771 üzenetére
Ezzel a progival.
Régen Riva Tunernek hívták.Nálam nem volt színkezelés menüpont
-
Daert
őstag
Netezés közben a GPU hőmérséklete cirka 50-60 fok,ez normális 20% ventilátor ford mellett?
-
Daert
őstag
válasz
EsoxLucius #9762 üzenetére
Variálj a Catalyst színbeállításaival + fényerő/kontraszt és jobb lesz.
-
Daert
őstag
válasz
EsoxLucius #9747 üzenetére
Ez a szín korrigálós valami engem is érdekelne,elég vérszegény a képe.
-
Daert
őstag
válasz
EsoxLucius #9742 üzenetére
Nekem így néz ki
Akkor próbáld az Everesttel,rendszer diagnosztikai progi mindkettő.Aida64Ez a short modell number a laptop alján van mint Part NO:
-
Daert
őstag
válasz
EsoxLucius #9738 üzenetére
Azt nem tudom,nekem a háló drivereket mindenképpen fel kellett.Most a Wifi kapcsolattal kínlódom a routeremmel.
Egyébként írják is hogy wifi lan driver telepítése előtt győződjön meg milyen wifi kártya van a gépében.Lehet Realtek,Atheros,Intel Boardcom....Nekem csak Display drivert ajánl fel ami AMD.Ati nincs.
Beütötted a Short modell numbert is? -
Daert
őstag
válasz
EsoxLucius #9735 üzenetére
Hali.
Nekem is ugyanez van én a #9712-es hzsz-ben kaptam segítséget.Azokat tettem fel.Előtte mindenképp nézd meg hogy milyen gyártótól van a wifi kártya,annak megfelelő driver kell.
Aida64 megmutatja,keresd a PCI/PnP hálózat alatt. -
Daert
őstag
válasz
whiteman0524 #9719 üzenetére
Jah.a Wireless netet érzékeli,tudnék kapcsolódni,de nem az enyém.a vezetékes hálózatot meg nem is talál.Pedig van netem,még a hibaelhárítást is végigvittem ahol manuálisan lehet beállítani a hálókártya vezérlőjét.De hiába választottam ki az Atherost,semmire nem reagál.Érvénytelen felhasználónevet és jelszót ír ki de azok rendesen be vannak állítva.Ugyanezt a beállítást használom az asztali gépen ugyanazzal az UTP kábellel használom.
-
Daert
őstag
Bocsesz,lemaradt hogy sürgős lenne
-
Daert
őstag
Hali.
A napokban vettem egy Satellite L750D-16K gépet és most próbálom a rendszert installálni rá,de ha az UTP kábelt csatlakoztatom nem talál hálózatot, a Toshiba honlapján viszont erre a modellre nem találtam supportot hogy a drivereket fel tudjam tenni.
Valaki tudna segíteni pontosan milyen típusú eszköz drivereit tegyem fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest