- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gu007
aktív tag
Sziasztok!
Nem rég múlt két éves a gépem. Win ki is írta,h javasolt a telepcsere. Nem tapasztalok jelentős telepteljesítmény csökkenést. Napokban olyat csinál, hogy hiába teszem töltőre nem veszi a töltést. Akku ki majd vissza utána töltődik. De csak 99%-ig utána csak a "csatlakoztatva nem töltődik" van. Töltés jelző led sem világít. Gép egy Satellite L650-146. Bios a legutolsó van rajta. Akku csere vagy lehet más megoldás is?
-
gu007
aktív tag
üdv! van egy L650-146-os laposom.bekapcsolásnál olyat csinál, hogy amíg nyomom a bekapcsológombot addig világít a power és wifi led és felpörög a vinyó de amint elengedem a gombot leáll. másodjára indul rendesen. biost frissítettem de nem javult a helyzet. op rendszer vin7 64bit. mi lehet a probléma?
-
gu007
aktív tag
asszem nekem a Value Added Package oldotta meg a problémát.
-
gu007
aktív tag
feltelepítettem a tempro progit ami most a bios frissítést emlegeti. mennyire bonyolult megcsinálni?
-
gu007
aktív tag
akkor neked egy hibrid tuner kell. ha analóg a kábeltv akkor jó lesz. alcor nevéből itélve csak digitális vételre jó. ez jó lehet
itt is van választék -
gu007
aktív tag
ha digitális adást akarsz az dvb-t. ez a földfelszíni digitális adás. az usb tuner antennája sajnos csak az adótornyok közelében használható. messzebb tetőantenna kell. esetleg még akkor működhet a tuner antennája ha rálátsz a toronyra. a mindigtv.hu oldalon meg tudod nézni,h a lakhelyeden van-e lefedettsége a dvb-t-nek.
-
gu007
aktív tag
üdv! boldog tulajdonosa lettem egy satellite L650 toplapnak
de az akku első töltéséről nem találok infót. le kell meríteni majd utána tölteni tizenpár órát vagy hogy kellene? akku nélkül töltőről lehet használni a notit? vagy kell bele akku mindíg? sorry a sok kérdésért de ez az első notim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest