- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
mfranky
őstag
-
mfranky
őstag
Sziasztok!
Van egy Toshiba L505-110-es laptopom. Ebbe ugye "G"-s wifi van.
Ki tudom ezt cserélni mini PCI-os "N"-es wifi vevőre?? A routerem "N"-es, de így nem tudom kihasználni a sebességet...üdv
-
mfranky
őstag
Felraktam az ATI drivert, a CCC-t el tudom indítani, kezelni is tudja, de úgy látom a drivert nem cserélte le...
Toshibáét használja, hiába telepítettem rá...
-
mfranky
őstag
Ok, visszaolvastam.
Megtaláltam a modder progit is, de írták azt is, h nem mükszik. Meg azt is, hogy az Ati oldaláról letöltött sima Mobility driver felmegy gond nélkül... most akkor próba cseresznye lesz? Senki nem rakott még Ati drivert a Notebookjára WIN7 64 bit alatt? Mire lehet számítani? -
mfranky
őstag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem van:
Toshiba L505-110-em van, Radeon HD4570-es vidkarival.
Csak a Toshibás VGA driver műkszik, vagy az Ati Catalyst 10.7-est is elbírja? Vagy szétcseszi a WIN7(64bit)-et?Ati oldalán írja, hogy Toshiba Notebook-al nem kompatibilis, ezt véresen komolyan kell venni?
Felraktam egy "mai" játékot, megy is szépen, de kiírja, hogy nem ismeri fel a videokártyát, és így a max (1366x768-as) felbontást be sem tudom állítani neki, csak 1280x720-at....
Üdv
-
mfranky
őstag
Jahh még egy kérdés!
Kinéztem a laptophoz egy bluetooth-os egeret, szintén Toshiba, de nemigazán találtam hol lehetne megvenni, vagy legalábbis ahol nem csak "rendelhető".
Esetleg egy bevállt bluetooth-os egeret valaki ajánlana? Bármi más márka, csak kicsi és megbízható legyen... (nem játékra kell, csak mindennapi használatra)Üdv
-
mfranky
őstag
Sziasztok!
Beléptem én is egy L505-el a fórumba, van valami kötelező beállítás így az elején?
Csináltam egy biztonsági másolatot a WIN7-ről, a kérdésem még annyi, hogy ha később is csinálok egyet, mikor már feltelepítettem a használni kívánt programjaimat, akkor azt is "backupolja" a WIN7-el együtt helyreállításkor, vagy csak az alap WIN7-et??Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest