- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szelidorzo
aktív tag
válasz
Potterky #7709 üzenetére
Ha a 64 bites Win7-ben a kompatibilitást rendesen használod, akkor eész jól elfutnak rajta a 32 bites progik is. Nekem legalábbis nem igazán van bajom, egy-két extrán kívül.
De a NOD32-nek vagy a smart secunak van ám 64bites verziója is!!
A meglévő kódod jó a 32 bites és a 64 bites verzióhoz is.
Szóval a helyedben letölteném a 64 bites változatot és azt használnám, azzal nem lenne bajod.
Én legalábbis azt használom. -
Kbali
nagyúr
válasz
Potterky #7661 üzenetére
Szia! Ha van szabad slot, akkor uccu bele a plusz RAM - bárhol megveheted, de célszerű, ha paramétereiben megfelel a jelenleginek, az adja a legjobb teljesítményt, legkevesebb problémát - ha lehet, menj olyan helyre, ahol belepróbálhatod (kisebb számtechboltok megoldják).
LAN drivert találtam, de jó lenne, ha megadnád a pontos típust (a gép alján van short model number, PSL-lel kezdődik, ha minden igaz) - és a fennlévő oprendszer típusát.
Egyébként itt kerested? -
Kbali
nagyúr
válasz
Potterky #7636 üzenetére
3 gigás modul van? A géped speckójánál találtam ezt ("2 x memóriahelyek (1 állíthatók be)) - RAM technológiára pedig ezt: "DDR3 RAM (1066 MHz)"
Eszerint az utóbbi. Ha beviszed egy számtechboltba, szerintem ki is cserélik neked, esetleg a régi RAM-ot is beszámítják. Ha 64 bites az oprendszered, akkor 4 gigát érdemes beletenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest