- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Kbali nagyúr A legjobb méretkategória szerintem, főleg, ha 1440x900-as a kijelzője. Nekem - nem Toshibában - de volt ilyen kijelzővel gépem, teljesen jó. 
 Az a baj, hogy szerintem ez már 1366x768-as lesz, ahol a képernyő magassága kisebb, mint az 1280x800, igaz szélesebb.
 Beszerzési forrásnak javaslom őket, jó akcióik szoktak lenni.
- 

- 

ABE őstag Egyik oldalán a pöcköket be kell akasztani két kis "kampó" alá, a másik oldalát meg ezután csak le kell nyomni. De ha már kipattintottad a billentyűt, akkor látni fogod, hogy van rögzítve. Ha van gyakorlatod benne, akkor 5 másodperc, ha először csinálod, akkor talán 1 perc is elmegy vele (nálam legalábbis ez volt).  
- 

ABE őstag Alá kell nyúlni egy késsel vagy laposfejű csavarhúzóval az egyik oldalán, és kicsit meg kell nyomni felfelé, ezután kipattan az egyik oldala, és onnantól adja magát. Próbáld először a jobb oldalon, ha ott nem pattan ki könnyen, akkor a billentyű bal oldalán kell próbálkozni. Egyébként nehéz letörni, mert előbb pattan ki, mintsem megsérülne az anyag. 
- 

ABE őstag Szerintem a garanciális csere szinte kizárt, hiszen a jelenség nem befolyásolja a működést, és ugye "kopó" alkatrészről van szó. Ha jófejek, akkor átveszik tisztításra, de inkább azt javaslom, hogy egy keményszőrű (festő)ecsettel nyúlj a billentyűk alá, és próbáld kitisztítani. Ha ez sem segít, akkor pattintsd ki a billentyűt, és úgy tisztítsd meg, majd rakd vissza. Az is elképzelhető, hogy a gomb egyik rögzítőfüle kipattant, és azért csikorog. 
- 

ABE őstag Szerintem a gépedben szabványos meghajtó van. A belső méretek egyezni szoktak, igazából a fedőlap formájában van különbség bizonyos márkáknál. Ha kinéztél valamilyen meghajtót, akkor hasonlítsd össze, hogy a külseje ugyanaz-e, de szerintem egy típusfüggetlen meghajtó jó bele. 
- 

ABE őstag NHC Vista támogatása nem tökéletes, ha csak a proci sebességét akarod állítani, akkor inkább az energiagazdálkodási beállításoknál hozz létre (vagy változtass meg) különböző profilokat. Ott be lehet állítani a processzor kezelésnél (nemtom' mi a neve pontosan) százalékosan, hogy milyen sebességen menjen a proci. Ha pl. 0-ra teszed a min. és max. értéket, akkor az elérhető legalacsonyabb órajelen fog menni. 
- 

ABE őstag Igen, eddig jó.  Én Aero-t hagytam, mert nem éreztem vele teljesítményromlást, de ez ízlés kérdése. Amit még mindenképpen érdemes kilőni, az az ütemezett töredezettségmentesítés, mert elég "kellemesen" tudja tekerni a vinyót. Én még biztonsági központot, automatikus frissítést, Windows Defendert, meg egy-két apróságot lőttem ki talán, de ezek már nem foglalják le igazából a gépet. Amivel még lehet trükközni, az az energiagazdálkodási beállítás, mert szépen akár fix minimumra is lehet tenni a processzort, hogy ne melegedjen. Én Aero-t hagytam, mert nem éreztem vele teljesítményromlást, de ez ízlés kérdése. Amit még mindenképpen érdemes kilőni, az az ütemezett töredezettségmentesítés, mert elég "kellemesen" tudja tekerni a vinyót. Én még biztonsági központot, automatikus frissítést, Windows Defendert, meg egy-két apróságot lőttem ki talán, de ezek már nem foglalják le igazából a gépet. Amivel még lehet trükközni, az az energiagazdálkodási beállítás, mert szépen akár fix minimumra is lehet tenni a processzort, hogy ne melegedjen.
- 

ABE őstag Szerintem ezek a hőfokok nem vészesek. Vista inkább igényli a 2 Gb ramot, mint az XP, és van pár szolgáltatás, ami automatikusan "eszi" az erőforrásokat. Érdemes kicsit foglalkozni a beállításokkal. Egyébként előfordulhat, hogy a Vistás BIOS miatt más a ventilátor szabályozás, de lehet, hogy csak a magasabb hőfokok miatt megy többet a hűtés. 
- 

Nfol csendes tag Ha jól tudom, akkor az LCD-megjelenítőknél kétféle pixelhiba jelentkezhet. Az egyik fajta az, amikor a pixel vagy mindig fehér, vagy mindig fekete, tehát a pixelt alkotó három subpixel mindegyike beragadt (fehér) vagy halott (fekete). A másik pedig, amikor valamelyik subpixel vezérlése működik hibásan. Pl. beragad a piros, az adott képpont fekete háttéren pirosnak látszik (mert a kék és a zöld subpixel ilyenkor nem világít), más háttér előtt pedig bekapcsol a másik két subpixel is, de a világító piros miatt nem az a szín jelenik majd meg, aminek kellene. (Ha a piros nem a max intenzitású állapotában van megragadva, akkor pl. fehér helyett is egy sötétebb pontot fogsz látni.) Bővebben ezekről a jelenségekről: Wikipédia szócikk (angolul). Esetleg megpróbálkozhatsz azzal, hogy a neten megtalálható segédprogramokkal kimasszírozod a hibás pixeleket. Nem minden esetben segít, de egy próbát megér, lásd pl. a Kill dead pixel oldalát. A te esetedben szerintem szintén subpixel hiba jelentkezett. 
- 

pszaby csendes tag Sziasztok L40 tulajok! Nekem is ilyen van egy 17S személyében. A proci nekem kb 53 és 57 fok között van netezés közben, viszont játéknál se megy 62-64 fok fölé, az igaz hogy "csak" 1,6 Ghz-es ,de nem hiszem hogy ekkora különbség lenne a kettő között! Amúgy nekem is hangosabban kattog ez a két billentyű,főleg a jobb oldali, olyan mintha egy üres lyukba ütögetném, meg ott egy picit mozog is az a műanyag! Na de én amondó vagyok ennyi baj legyen, ezenkívül frankó kis gépek!!!  
- 

VANESSZA1 őstag Itt egy Firmware a GSA T20N -hez : 
 LG- Firmware 
- 

Nfol csendes tag Ezzel az íróval kapcsolatban szinte csak a tiédhez hasonló, új firmware-t kutató fórumhozzászólásokat leltem a keresőkben. Valahol azt írták válaszként, hogy "ha a Toshibánál nincsen új firmware, akkor nincs mit tenni", márpedig náluk a jelek szerint nincsen.  Egyébként az én gépemben nem ilyen meghajtó lakik, hanem egy Matsushita (Panasonic?) drive. 
- 

- 

Motion_Blur félisten L40 széria is olyan sikerszéria lett, mint az L30 volt tavaly. 2 év garancia + korrekt, gyors szervíz, mi kell még? Egyébként a Toshibának egy központi szervize van Mo.-on aki egyben a forgalmazó is. Legalábbis tavaly még így volt, de már akkor tervezték regionális szinten kiépíteni a szervizhálózatot. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Sorozatok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Packeta
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, és általában ezek a dolgok sose derülnek ki hogy miért, csak újrahúzáskor reménykedem hogy jobb lesz
, és általában ezek a dolgok sose derülnek ki hogy miért, csak újrahúzáskor reménykedem hogy jobb lesz 

Részleteket még nem tudok, délután megyek érte.
 Részleteket még nem tudok, délután megyek érte.

Janou
 Janou