- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EsoxLucius
csendes tag
Sziasztok!
Március végétől vagyok boldog gazdája egy Toshiba Satellite L750D - 16 K típusú laptopnak, ami szerencsére eddig kifogástalanul működik Windows 7 Ultimate operációs rendszer alatt. A megvételére azért volt szükségem, mert két és fél hónapja lassan, már Angliában élek és dolgozom, és a 21. század emberének elengedethetetlen "tartozéka" az internet elérés... meg persze filmezni is szoktam rajta, vagy játszani... egy szóval nem bántam meg a vásárlást!
A gép egyetlen gyenge pontja szerintem a kijelző...azzal nem vagyok 100%-ig megelégedve, bár eddig megfelelőnek tartottam ( még ha nem is tetszett annyira ) Túlságosan fakónak, néha nem teljesen színhűnek tartom, ami azért probléma számomra, mert szeretném megtanulni a digitális fotózás rejtelmeit, szeretnék egy komolyabb DSLR-gépet venni, és az így elkészült képeket utómunkázni, vagy legalábbis teljes színpompájukban megtekinteni.
Nem tudom, mit lehetne tenni ennek érdekében, de biztos van valami megoldás, a képminőség javítására, csak én nem tudok róla. Korábban, mintha olvastam volna valami színprofil telepítéséről, amit meg is tettem anno, ha jól emlékszem, de semmi változást nem tapasztaltam.
Kérlek benneteket, ha tudtok valamilyen orvosságot, a felvetett problémára, osszátok meg velem, nagyon megköszönném!
További szép estét!
-
EsoxLucius
csendes tag
Szép,jó reggelt mindenkinek!
Felmerült bennem még pár kérdés a laptoppal kapcsolatban!
1.) Melyik driver kell, hogy működjön a mikrofon? ( a sound drivert ár felraktam )
2.) A videókártya és a processzor videóegysége alapból crossfire-ben űködnek egymással, vagy ezt valahol lehet állítani?
3.) A poci magától ugrál 1.4 Ghz és 2,3 Ghz között a megkívánt teljesítmény függvényében?A szín korrigálásos kérdésem, még mindig életben!
Remélem olvassa ezt a fórumot valaki!
Szép napot!
Dani.
-
EsoxLucius
csendes tag
Na SIKER!
Minden működik! Van kép, van hang, van net -> van boldogság!!
Egyszer olvastam talán egy tesztben valahol, hogy a képet még szebbé lehet tenni, valamilyen konfigurációs fájl letöltésével és telepítésével kalibráljuk a kijelzőt.... nem emlékszem pontosan, hogy mi volt az..csak arra, hogy azt írták, hogy úgy szebb, színhűbb lett a kép!
Na meg is találtam a tesztet: ITT igaz, ebben az L750 van terítéken, nem tudom, hogy ez a file jó -e a mi típusunkhoz is, illetve, hogy ezt a színprofilt a letöltés után hogyan kell aktivizálni... hmm..
Ha tudtok erről valamit, akkor kérlek osszátok meg velem!
Köszönet!
-
EsoxLucius
csendes tag
Na wifi már megy, most fogom felrakni a bluetooth, video, kártyaolvasó, webcamera, hang drivereket ( mondjuk a hang lehet nem is kéne, mert már most van hangja?? ) ... ami nem tudom hogy kell-e az a hardware setup driver... ??
-
EsoxLucius
csendes tag
És amiből több van? pl display driverből van ati is meg amd is... akkor melyiket? vagy mindkettőt?
Meg vannak ilyen dolgok, hogy ASSIST, BULLETIN BOARD , CONFIG FREE ... meg egy csomó minden, amiről azt sem tudom, hogy micsoda... azokból mi kellhet? Hardware Setup.. stb. stb.
KÖSZI !!
-
EsoxLucius
csendes tag
Sziasztok!
Pár órája vettem egy Toshiba Satellite L750D-16 K típusú notebookot!
Estefele szeretném felrakni rá a 64 bites Windows 7 Ultimate - et.
Az lenne a kérdésem, hogy melyik driver-eket töltsem le a toshiba.hu - ról az oprendszer telepítése után? INNEN ? Fontos lenne, hogy jól működjön rajta a Wi-Fi, bluetooth sem árt, jó legyen a képe... meg úgy minden működjön rajta :$ Elég laikus vagyok ebben a témában, még sosem csináltam ilyet, és elég sürgős lenne, mert napokon belül kiköltözök Angliába.
A sorrend mindegy a driverek telepítése közben?
Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat előre is!
Dani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest