- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
válasz
cassius.clay #8935 üzenetére
No ennek igazán örülök
Lehet azért nem táliztam ilyen esettel mert jóideje kizárólag MSDN verziót használok telepítésre. Az ilyen összeturkált telepítőket nagyivben kerülöm bármilyen csiri-biri leírást is kreáltak hozzá.
-
Müszi
senior tag
válasz
cassius.clay #8933 üzenetére
Gondolom arra figyeltél, hogy csak a prémium változat fogja a kulcsot elfogadni. Egyébként én is valami más problémát sejtek, mert fel kellett volna másznia a op-nak legfeljebb az aktiválás nem ment volna. Persze próba szerencse.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
cassius.clay #8928 üzenetére
"eredeti win 7 home premium licence key van a gépem alján, de nem fogad el mindeféle telepitő lemezt, csak valami MSDN félét."
Az MSDN-féle telepítőkészlet egy 90 napos trial W7 Enterprise, amihez nem kell licence key, home premiumos meg aztán végképp nem.Ha eredeti w7 home premium licenced van, az bármelyik w7 home premium telepítőkészlettel használható, és ha a gép folyton újraindul, az a vírusos telepítőkészlet miatt van.
-
Müszi
senior tag
válasz
cassius.clay #8930 üzenetére
Van torrenben is MSDN Win. Keresni kell a leírásban. Persze nagyrészük nem az. Múlt héten szedtem le olyat ami ilyen és tartalmazza a frissítéseket is 11.19.-ig.Persze csak 30 napig használható
-
Müszi
senior tag
válasz
cassius.clay #8928 üzenetére
Esetleg torrent, ha nincs ismerősnek MSDN /eredeti, nem buherált/
-
Kbali
nagyúr
válasz
cassius.clay #8866 üzenetére
Plusz, ha egy n-es környezetben van legalább egy g-s eszköz, akkor a routerek, lefogják g-re a sebességet!
-
mr_ricsi
veterán
válasz
cassius.clay #8864 üzenetére
Az "a" nem elterjedt. A "b" max átviteli sebessége 11 Mbit/s, a "g"-é 54 Mbit/s, az "n"-é pedig 150-600 Mbit/s.
Az "n" tud olyat is, hogy 2-3 db adó-vevőt tartalmaz, ezekkel egyidőben 2-3 csatornán megy az adatforgalom. Vagy zavaros vételnél 2-3 antenna esetén mindig azon az antennán megy az adat, amelyiken a legjobb a jel. -
mr_ricsi
veterán
válasz
cassius.clay #8859 üzenetére
Nem lehet "erősebb", mert az adóteljesítmény szabványos. Legfeljebb a Toshibában jobb antennákat raktak a kijelzőpanel hátuljára.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
cassius.clay #8858 üzenetére
Néhány hétig próbálgasd a Toshibás driverekkel, és ha minden OK, nem fagyizik a gép, akkor érdemes az eszközök eredeti gyártóinál körülnézni legújabb driverek után.
Ezekkel -ha beválnak- nyerni lehet néhány százaléknyi teljesítményt még. -
cassius.clay
senior tag
válasz
cassius.clay #8857 üzenetére
Közbe meg is oldottam a te technikáddal a touchpad drivert, raktam fel vista 64 bit drivert, és láss csodát, sokkal jobb,mint volt!
Itt se vagy, de tippet adtál, köszi ! -
mr_ricsi
veterán
válasz
cassius.clay #8851 üzenetére
A Toshibáén.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
cassius.clay #8847 üzenetére
Active Management Technology (AMT) driver.
A Vista 64bit alatt keresd, és a nyelvet állítsd át angolra. 32bites változatban van W7-re is. -
mr_ricsi
veterán
válasz
cassius.clay #8845 üzenetére
-
mr_ricsi
veterán
válasz
cassius.clay #8843 üzenetére
Próbáld meg fentről a 2. drivert telepíteni.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
cassius.clay #8841 üzenetére
Milyen hardver hiányzik? Modem?
-
Kbali
nagyúr
válasz
cassius.clay #8824 üzenetére
Ha kirpóbálnád az SSD-t, bizony lassú lenne a vinyó. Van egy Kingston 96 gigás, amit itt a PH!-n is teszteltek, az nem túl drága és ha a rendszert, programokat arra teszed, bazira tud gyorsítani, adattátolásra meg külső vinyó, hiszen a gyári sem sokkal nagyobb.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
cassius.clay #8835 üzenetére
A PCI ID egyik része a gyártót azonosítja. Arra sincs találat?
(Egyébként a Toshiba honlapján van valami automatikus drivertelepítő alkalmazás is. Azt nem próbáltad?) -
mr_ricsi
veterán
válasz
cassius.clay #8833 üzenetére
Az eszköz PCI ID-jét megadta, a számokra rá kell keresned a Neten, és máris kiderül, hogy mi ez, és ki gyártja.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
cassius.clay #8826 üzenetére
-
Kbali
nagyúr
válasz
cassius.clay #8822 üzenetére
Toljál bele az 1 gigás memória helyett egy kettest, meg tegyél bele SSD-t és öröm bódottá
Ennyiért jó vétel volt, bár... nekem még ez jön be ebből a kategóriából.
Sajna a Toshiba nemigen terjedt el itthon céges gépként, ezért használtban sem nagy kínálat van belőle, nemúgy, mint Thinkpadből.Én most adtam túl egy 5 éves Satellite m100-164-en 30-ért. Igaz vigyáztam rá és olyan gép, mintha új lenne.
-
Kbali
nagyúr
válasz
cassius.clay #8818 üzenetére
WWAN-t keress, maga a SIM helye általában az akku alatt van.
Ha kapcsolod a wireless eszközöket, akkor tudod kapcsolni a WWAN-t is? -
Gee30
csendes tag
válasz
cassius.clay #8818 üzenetére
Engem is érdekelne valami üzleti modell, megkédezhetem milyen specifikáció és mennyibe került?
Többiektől is:
Honnan kezdődenek az üzleti típusok és ár/értékben melyik éri meg?
15"ban? -
Kbali
nagyúr
válasz
cassius.clay #8804 üzenetére
Akkor ezek szerint csak megerősítést vártál, hogy jól választottál-e? Igen!
-
Kbali
nagyúr
válasz
cassius.clay #8802 üzenetére
Tudom, azért kérdeztem csak rá az árra - egyébként pont Thinkpad kategória, de itt nemigen volt-van senkinek, általában Satellite kategóriát vesznek az emberek.
-
Kbali
nagyúr
válasz
cassius.clay #8798 üzenetére
Mennyiért kínálják? Ez egy 2 éve kifutott típus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest