Új hozzászólás Aktív témák
-
kokyt
senior tag
Garancialevél alatt a jótállási papírt értettem. Nekem nem "gyári" papír volt, hanem szerintem a HPR Hungary forma nyomtatványa. Szerepelt rajta az eladó cég pecsétje, a szériaszám a típus meg a vásárlás dátuma. Ezek az adatok fontosak a megerősítéshez, nekem meg csak ez volt meg egy szállítólevél, úgyhogy ezt küldtem el. De szerintem más papír is jó, ha te azzal tudod bizonyítani, hogy akkor, ott és azt gépet vetted meg.
-
kokyt
senior tag
Én is az oldalon regisztráltam. A levél mellé a garanciajegyet csatoltam szkennelve, pdf-ben. Németül írtam a .de végződés miatt de angol automata üzenetet kaptam
Ebben megköszönték, kaptam egy ticket számot, és ígéretet arra, hogy hamarosan jelentkeznek. Két órára rá kaptam még két emailt az egyikben a regisztrálási adatokat küldték vissza, a másikban pedig, hogy ellenőrizték, elfogadták és a következő pár napban megtörténik az adatbázisba való felvétel.
-
kokyt
senior tag
Ha 1 hónapon belül vagy, akkor elvileg nem kell küldened semmit. Regisztrálni, ha volt windows eleve a gépen, akkor az asztalon lévő Toshiba jótállásregisztrálás nevű ikonra kattintva lehet. Először ezt kell kipróbálni, mert ezzel vásárlástól számított egy hónapon belül mennie kell.
Ha nem volt oprendszer, akkor a www.toshiba.hu oldalon kell regisztrálni (notebookok, szolgáltatások, normál jótállás, regisztráció, normál termékjótállás regisztrációja). Itt majd a végén írja, hogy vissza kell-e igazolni. Egy emailt kell küldeni csatolmánnyal egy címre, vagy egy faxot egy számra. A fax számot azt nem tudom, de az email címet igen: pop.vpo@toshiba-tro.de -
kokyt
senior tag
Na sikerült infót szerezni. Amennyiben valaki nem regisztrálja be a gépet, a gyártási időtől ketyeg a garancia (esetemben a 3 év). Amennyiben nem regisztrál valaki az 1 hónapon belül, lehet még regisztrálni, de annyi kényelmetlenség van, hogy a vásárlást igazolni kell (gondolom garancia jeggyel vagy számlával) emailben vagy faxon.
-
kokyt
senior tag
-
kokyt
senior tag
Üdv mindenkinek!
Néhány kérdésem lenne garanciával kapcsolatban. Egy Tecra A10 12L tulaja vagyok, és a probléma az, hogy a vásárlás után nem lett beregisztrálva a laptop a toshiba honlapján, már régen kifutottam az 1 hónapos időkeretből. Úgy hittem, hogy ebben az esetben nem él a 3 évre kiterjesztett garancia. Viszont a fórumban találtam egy linket ahol szériaszám alapján lehet ellenőrizni a garanciát. Itt ez a kép fogad ellenőrzésnél:
Details
Standard Warranty
Coverage
INTERNATIONAL
Days
365
Expiration Date
2010-03-24
Extended Warranty
Service Coverage
International
Days
1095
Expiration Date
2012-03-23
Service
1. Service [SE5003I-BDB]: Intl Warranty Extension from 1 to 3 years for NB with 1y warranty (bundl)
Service Name
Intl Warranty Extension from 1 to 3 years for NB with 1y warranty (bundl)
....
Service Start Date
2009-03-24
Service End Date
2012-03-23
Warranty Coverage Days
1095
On-site Coverage Days
0
Service Coverage
International
Special Handling
Intl Warranty Extension
General Information
Stolen
NO
Registered
NO
Green PC
YES
Project
EUROPIAN DISTRIBUTOR
Production Date
2008-11-26
Country Manufactured
China
Shipping Date
2009-03-24
Shipping Country
HU
Purchase Date
2009-03-24
Purchase Country
HungaryA kérdésem az lenne, hogy akkor tulajdonképpen él a 3 év garancia regisztrálás nélkül is, vagyis 2012-ig garanciális? Vagy attól nem függ?
A válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7Vpro-1185G7/48GB/512GB/Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest