Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
EsoxLucius #9991 üzenetére
Kalibrálás lehetséges, de ezek a panelek abszolút nem a színhűségükről híresek.
Az én véleményem az, hogyha komolyan kezdesz foglalkozni fotózással, akkor legalább egy kalibrálható IPS paneles nagyfelbontású külső monitorra ruházz be, az megéri - a noti kijelzőjén sokat nem tudsz javítani (inkább keveset).
Nem tudom, itt a PH-n tesztelték-e a típust, mert ha igen, akkor a teszt mellett találsz egy kalibrált színprofilt, ami a megfelelő fényerősség mellett tudja a lehető legjobb képet. -
Daert
őstag
válasz
EsoxLucius #9771 üzenetére
Ezzel a progival.
Régen Riva Tunernek hívták.Nálam nem volt színkezelés menüpont
-
Kbali
nagyúr
válasz
EsoxLucius #9747 üzenetére
Letöltöd a profilt a linkről (.icc file), majd:
"A Színkezelés megnyitásához kattintson a Start gombra A Start gomb, kattintson a Vezérlőpult parancsra, ezután kattintson a Hardver és hang segédeszközre, majd kattintson a Színkezelés gombra.Kattintson a Profilok fülre, majd kattintson a Hozzáadás gombra.
Jelölje ki az új színprofilt, majd kattintson a Megnyitás gombra. Rendszergazdai engedély szükséges Amennyiben a rendszer rendszergazda jelszót vagy megerősítést kér, írja be a jelszót vagy hagyja jóvá a műveletet." -> ez Vista, de szerintem win7-en is hasonló.
-
Daert
őstag
válasz
EsoxLucius #9762 üzenetére
Variálj a Catalyst színbeállításaival + fényerő/kontraszt és jobb lesz.
-
TIT
veterán
válasz
EsoxLucius #9762 üzenetére
Nem kell micronak külön driver(audio elég)webcamnak is működnie kéne.
Skypen tudod mindkettőt tesztelni(echo-t felhívod)vagy lekapsz egy softvaret a kamerához. -
sch_a
addikt
válasz
EsoxLucius #9750 üzenetére
Ha felrakod a megfelelő display drivert, a Catalystban tudod engedélyezni/letiltani a crossfire-t.
(#9759) TIT
A6 Llano-ról van szó, APU mellett van egy dedikált kártya is.
-
TIT
veterán
válasz
EsoxLucius #9750 üzenetére
1.Akkor jó.
2.procinak nincs videoegysége,crossfire sincs főleg laptopnál.
3.Igen.Toshiba is gyárt lcd-t mégis samut használ.
-
Daert
őstag
válasz
EsoxLucius #9747 üzenetére
Ez a szín korrigálós valami engem is érdekelne,elég vérszegény a képe.
-
Daert
őstag
válasz
EsoxLucius #9742 üzenetére
Nekem így néz ki
Akkor próbáld az Everesttel,rendszer diagnosztikai progi mindkettő.Aida64Ez a short modell number a laptop alján van mint Part NO:
-
Daert
őstag
válasz
EsoxLucius #9738 üzenetére
Azt nem tudom,nekem a háló drivereket mindenképpen fel kellett.Most a Wifi kapcsolattal kínlódom a routeremmel.
Egyébként írják is hogy wifi lan driver telepítése előtt győződjön meg milyen wifi kártya van a gépében.Lehet Realtek,Atheros,Intel Boardcom....Nekem csak Display drivert ajánl fel ami AMD.Ati nincs.
Beütötted a Short modell numbert is? -
Daert
őstag
válasz
EsoxLucius #9735 üzenetére
Hali.
Nekem is ugyanez van én a #9712-es hzsz-ben kaptam segítséget.Azokat tettem fel.Előtte mindenképp nézd meg hogy milyen gyártótól van a wifi kártya,annak megfelelő driver kell.
Aida64 megmutatja,keresd a PCI/PnP hálózat alatt. -
TIT
veterán
válasz
EsoxLucius #9735 üzenetére
Mind1 a sorrend de win7 mindent feltesz magától(hálókártyát lehet,hogy nem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest