Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
stufen2
üzenetére
Én nem egy alkalommal csináltam már többféle gépen bios frissítést, soha semmi gond nem volt (amióta megy a winflash, kb. ugyanúgy működik, mint bármilyen szoftver telepítése). Az alapdolgokat kell betartani: nem akkuról, feltöltött, bedugott állapotban csinálni, gombot csak akkor nyomni, amikor kéri.
Neked konkrétan hogyan romlott el a dolog? -
-
törölt tag
válasz
stufen2
üzenetére
Nekem van kinn 4 gadget is, egyébként szerintem nem érkezik beolvasni az adatokat a HD-ről, mert egész idő alatt tölt.
Kaspersky 2010 van fenn.
Megnéznéd a feleadatkezelőben, hogy hány processzed van?
Amikor én mindent felraktam 70-80 körüli volt, most 58 van.Ami jelenleg fenn van: ATi, Intel Chipset, VAP, Eco Utillity, Toshiba Power Saver, Bluetoth driver, HDD protection/Alert, Realtek Audio.
-
TheV
csendes tag
válasz
stufen2
üzenetére
Az a gomb csak akkor világít, ha a takarékos mód be van kapcsolva. Alapból a toshibának vannak programjai erre, nem kell a gombot használni, elég ha a programban bekapcsolod: Toshiba Eco Utility
Nem tudom, hogy le lehet-e tölteni valahonnan, most nincs időm keresgélni, a google-t biztos ismered.
-
adtewa
csendes tag
válasz
stufen2
üzenetére
Hi!
ha jól tudom a centrino 2 az intel egyik processzor-technológiája, és ennek része az a Core 2 Duo P8700 proci is ami az A500-ban van. Se a matricád se a procid nem rossz.
Viszont a bill.világítás és a touchpad gombok miértjére nem tudok válaszolni.TheV - stufen2:
Jászani szoktatok az A500-on? Ha igen mivel? Milyen beállításokkal megy folyamatosan?Thx
-
tigran
csendes tag
válasz
stufen2
üzenetére
Szia! Drivereket itt találsz. A Centrino és Core2 fogalmakkal pedig van egy kis képzavar. "a Centrino az alaplapi lapkakészlet (chipset), processzor és egy vezeték nélküli csatlakozó laptop központú különleges összeállítása." Ha egyszerűen akarnám mondani akkor ez egy magasabb minőségi követelmény a notebook-oknál, jobb teljesítmény, nagyobb akku üzemidő stb., de olvasgass utána.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Lesz még melegebb is... Meg amúgy is, zsír új a gép és úgy fújtat mint egy ipari porszívó. :S

Janou