- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cubannookie
csendes tag
válasz
icezozo #6825 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy a paraméterei nekem megfelelőek, csak nemtom megnézni a gépet vidéken, úgy meg nem akarok venni egy 200 ezres gépet hogy nemtok semmit róla, mert azt nem írják le hogy mondjuk rosszak a gombjai vagy sötét a kijelzője vagy halk a hangszórója, ilyet csak egy használó tapasztalatai segítségével lehetne megtudni. Ez a bajom.
-
cubannookie
csendes tag
-
cubannookie
csendes tag
Helló fórumozók!
Én is ezt a gépet néztem ki: Toshiba Satellite T130-10G. [link]
Arra lennék kíváncsi, hogy jó választás-e nekem, ha nem vagyok gémer, csak egy lájtosabb felhasználó Office-ra, zökkenőmentes internetezésre, filmezésre, kapcsolattartásra, és hogy néha elszórakozzak vmi 5-10 éves játékkal. Valamint az is fontos számomra, hogy kicsi, könnyű, mobil legyen a gép.
Ismeri vki ezt a gépet, esetleg van vkinek ilyen? Megbízható a gép, vagy a Toshibák megbízhatóak úgy általában? Ugyanis szeretném, ha a fent említett funkciókat a kb. 3-4 évig gond nélkül ellátná a gép, mondom nekem nem a giga gémer teljesítmény a lényeg.
Válaszotokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Latitude 5330 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest