- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dan-szan
senior tag
A300-1no laposnak eltűnt a 2 billentyűje,honnan lehetne hozzájutni úgy,hogy ne kelljen az egész gépet utaztani? Helyileg Debrecenben vagyok,itt ahol kérdeztem mindenhova le kellett volna adni a gépet x napra.
-
Dan-szan
senior tag
Üdv mindenki.
A fiamnak sikerült betörni az A300-1no tipusú noti kijelzőjét! Valakinek szervizekkel kapcsolatban van javaslata,tapasztalata.Illetve kb mennyibe fog kerülni a csere?
Kösz. -
Dan-szan
senior tag
Nem tudom összehozni kékfogat a telefonommal!
Már kínlódok itt vele egy ideje de nem találom azt a kódot hova kell bepötyizni vagy hol adja meg! Tosi a300-1no és nokia 5230 a páros, valaki nyissa meg az utat előttem,kösz.
-
Dan-szan
senior tag
A gép 15 hónapos,vagyis a Tiedhez viszonyítva akkor nagyon hamar megadta magát
. Erre van gar? Nem tudom a használat ennyire lecsökkentené az akku élettartamát,(mert való igaz elég sokat megy) na de ilyen nagy lenne a különbség? Akkor vegyem ki az aksit mivel ígyis-úgyis töltőhöz vagyok kötve,vagy nem okoz gondot ha benne marad?
Az árakat már én is nézegettem,de miután szinte csak itthon használom biztos nem fogok rákölteni ennyit ha nem muszáj.
Üdv. -
Dan-szan
senior tag
Na úgy látszik a baj nem jár egyedül
Most meg az akksinál írja,hogy javasolt a telepcsere.Fogadjam meg a "tanácsot" vagy bírja így is töltőről,és ha csere akkor eredeti vagy utángyártott?
alfa147:bios frissítés nyűgös dolog? még nem csináltam...
-
Dan-szan
senior tag
Hello,van egy A300 1NO sehogy sem akar kinyílni a dvd tálca,erőszakkal persze nem próbáltam,de még azt sem hallom,hogy felpörögne a motor.Teendő?
-
Dan-szan
senior tag
Üdv. A300-1NO laptopot akartam regisztrálni a garancia miatt a Toshiba honlapján ,és azt kaptam,hogy csak részleges a regisztráció mert a készülék gyártásától számított alapidőn kívül esik a vásárlás dátuma. A Technotrade-től kaptam egy tel. számot,hogy ott majd tudnak segíteni,csak éppen nem veszik fel soha.Faxon ha elküldöm a számlát akkor lesz teljes a gar.De mit takar a részleges?
-
Dan-szan
senior tag
Hello. Mi a véleményetek erről:[link].
Szerintetek megéri a 149 k-t. Máshol többért láttam és most szeretnék laptopot venni.
Toshibák mennyire megbízhatóak? Nem áll hegyekben a pénz nagyon meg kell fontolnom,szeretnék minél "biztosabbra" menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest