- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
cassius.clay
senior tag
Akkor ez Neked is új,mint eddig nekem is az volt. tanulságos. Nem fogad el mindeféle torrentről leszedett szart.EGyébként persze, hoyg figyeltem rá, hogy a licence key csak permiumot fogad el, ennyire amatőr nem vagyok, és nagyon gyorsan tanulok
Nem is tudom már kitől, de itt a fórumon kaptam egy oldalt, ahol regisztráltam és kifejezetten MSDN windows-ok voltak fent. Az összes verzió 64bit és 32bit-es verzió külön-külön magyar nyelven mind.
Letöltöttem kiirtam és láss csodát megy vele. Hidd el, nem a gépem rossz, hanem az van hogy csak ilyen MSDN féle windows-t fogad el, mindeféle crackelt sz@rt nem.
Ez nem csak neked, nekem is új, dehát megint tanultunk valamit. -
cassius.clay
senior tag
válasz
mr_ricsi #8932 üzenetére
Köszi a hozzászólásokat srácok. Biztos, hogy nem virusos az emlitett telepitő lemez, mert kb 10 másik gépet telepitettem vele és hiba nélkül felment. Kb egy éve ugyanezt a telepitő lemezt használom.
Ha minden igaz épp most töltök egy MSDN féle telepítőt. Ma kiderül hogy sikerült. -
cassius.clay
senior tag
válasz
sghc_toma #50 üzenetére
Sziasztok!
S.O.S kéne segítség! eredeti win 7 home premium licence key van a gépem alján, de nem fogad el mindeféle telepitő lemezt, csak valami MSDN félét. Nem tudom ez mit jelent, de az otthon talált telepitöket ha felraktam akkor folyamatosan ujraindul a gép. Kéne egy olyan forrás, ami hivatalos. Tudtok ilyen oldalt?
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg ajánlani akár innen a fórumról akár máshonnan olyan személyt, aki olcsón tud szerezni Toshiba tecra M10-hez kijelzőt,akár használtat is, beszereléssel együtt? (14" 1440x900)
Illetve azt honnan tudom megállapítani, hogy a kijelzőm hány pin-es? ( lehetőleg szétszedés nélkül)
-
cassius.clay
senior tag
Még egy kérdés: nem nagyon értek a wifi adapterekhez, illetve , hogy mi a különbség köztük, de feltűnt, hogy a tecra M10-ben jóval erösebb adapter van, mint más notikban,amit használtam.Legalábbis az alant soroltaknál biztosan erösebb:
Pl Pavilion Dv4- Dv7, Thinkpad T500,T61,T60, HP 6910P,NC8430,NW8440
Tudja valaki mitől lehet ez? Hogyan tudom visszaellenőrizni, hogy valóban erősebb wifi adapter van a gépben az átlagnál? ( erősebb alatt azt értem, hogy ugyanabból a távolságból sokkal jobban veszi a jelet, ugyanarról a routuerről, mint korábban a többi gép, valamint sokkal gyorsabban is tölt bármilyen nagyobb adatot ugyanarról a routerről,mint a korábbi gépeim) -
cassius.clay
senior tag
válasz
cassius.clay #8857 üzenetére
Közbe meg is oldottam a te technikáddal a touchpad drivert, raktam fel vista 64 bit drivert, és láss csodát, sokkal jobb,mint volt!
Itt se vagy, de tippet adtál, köszi ! -
cassius.clay
senior tag
válasz
mr_ricsi #8846 üzenetére
Azt irja: Ez az operációs rendszer nem támogatott, telepitő most kilép... aztán pár másodperc múlva mégiscsak elkezd telepíteni magától és láss csodát, működik!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Mi volt a neve ennek a drivernek, vagy hogyan keressek rá, ha esetleg újra telepítem a gépet?
Nagyon köszi mégegyszer! -
cassius.clay
senior tag
Amugy sem az Inteles oldal, sem a Topshiba oldan nem segített a driver problémámon. További ötletek?
-
cassius.clay
senior tag
Volt már egy Kingston SSD VSeries 64 Gb-os egy ik gépemben, de nagyot csalódtam benne,. egy rakás szar volt. Jó tudom sok mindent kell nézni, de akkor is, azóta valahogy nem hoznak lázba az SSD-k. Egy jó, minöségi 7200RPM-es vinyót többre tartok, sokkal kiforrottabb technológia.
-
cassius.clay
senior tag
-
cassius.clay
senior tag
-
cassius.clay
senior tag
SZiasztok!
Egy kis segítség kéne:
Toshiba Tecra M10-es gépem van. minden drivert feltettem, egyet azonban nem tudok:
az eszközkezelő azt irja, hogy az ismeretlen eszköz egy PCI egyszerű kommunikációs valami
Hivatalos honlap megvolt, win update megvolt, nem találtam sehol drivert, illetve ajánl fel egyet a win7 a kis fehér zászlónál a jobb alsó saroknál a hibák javitásánál egy linket ajánl, ami a hivatalos tohiba driverekhez repit, de amint installálni akarom az egyébként vmi ATM chipset névre hallgató drivert, elkezd telepiteni, de sosem irja ki hogy sikeres vagy ilyesmi és azt sem hogy a telepités sikertelen.
Van vkinek ötlete?
cassius.clay
senior tag
Gee30: Személy szerint nekem nagyon bejön a gép, valahova minőségre a Thinkpad T61-es szintjét hozza. Teljesítménybe pedig a T61 és a T400 közé helyezném.
Specifikációk:
-P8400 proci
-3GB DDR2 RAM ( kár hogy nem DDR3)
-DVD-RW
-Wifi, bluetooth, ?3G modem?
-14" 1440x900-as kijelző szép képpel
-Ujjlenyomat olvasó
-Merevlemez védelem
-320GB HDD ( ez már nem a gyári szerintem- de ha tehetném Hitachi-t raknék bele)
-igényesen összerakott gép, picit vastagabb az átlagnál ezért jó nagy szellőző rácsok fértek rá, cserébe tényleg extra halk, nagyon minőségi darab. Mindenesetre a méretéből adódan kompakt, nagy teljesítményű gép. Árban pedig 74000- volt. Persze olcsón fogtam ennél láttam már drágábban is, de hidd el a Lenovo mellett mostmár erről is bizton állítom, hogy ne csalódsz benne. Előtte HP NW8440-em volt, abban nagyot csalódtam, kétszer kellett visszaadnom szervizelésre, másodszor már inkább hagytam a fenébe... ( mindezt 7 nap alatt)
Toshiba meg tök jól megy semmi baja.Kbali: Köszi a tippet kipróbálom, majd irok, hogyan sikerült.
-
cassius.clay
senior tag
Abban tudtok, segíteni, hogyan ellenőrizhetem le, hogy valóban van 3G modem a gépemben?
Tecra M10. -
cassius.clay
senior tag
SZiasztok!
Egy kis segítség kéne:
Toshiba Tecra M10-es gépem van. minden drivert feltettem, egyet azonban nem tudok:
az eszközkezelő azt irja, hogy az ismeretlen eszköz egy PCI egyszerű kommunikációs valami
Hivatalos honlap megvolt, win update megvolt, nem találtam sehol drivert, illetve ajánl fel egyet a win7 a kis fehér zászlónál a jobb alsó saroknál a hibák javitásánál egy linket ajánl, ami a hivatalos tohiba driverekhez repit, de amint installálni akarom az egyébként vmi ATM chipset névre hallgató drivert, elkezd telepiteni, de sosem irja ki hogy sikeres vagy ilyesmi és azt sem hogy a telepités sikertelen.
Van vkinek ötlete?OS: WIn 7 64 Bit ultimate
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Toshiba Tecra M10-ről vélemények?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Sorozatok
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drón topik
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7710 17,3" Laptop , i7 6820HQ , Quadro M4000M 4GB , 32GB DDR4 , 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest