- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
JOEPAPA
tag
Az egyetlen módszer konyhai körülmények közt a BIOS ban "futtatás" és a stopper, bár ugye a környezeti hőmérséklet...
Én pl tél közepén vettem, fűtetetlen lakásban mértem az első futásidőket, most 25 fok van és ölben van...de ez 4 éves akku.
...őő mi van ha a gép másért fogyaszt többet? átvezető elkók a proci körül..porosodó hűtés, nagyobb légellenállás, kopott csapágyú kuller...TFT inverterben valami gubanc....szóval a BIOSOS módszer sem tuti.
De a Kíndóz alatt a fogyasztás folyamatosan nő az szerintem tuti, hiszen a HDD egyre töredezettebb pl, egyre több fölös file, egyre több indexelés, folyamatos "frissítések" letöltögetése...Egy vinyó is egyre többet kell, hogy fogyasszon...itt ott hibák a SMART által letiltott területek átugrása (kis hiba nem hiba, nem fog szólni 1- 2 bitért....).
VISZONT 6-8 HÓNAP ALATT NEM KELLENE ENNYIT ROMLANIA SEHOGYSEM.
-
Krystal_s
addikt
szia, köszi
már korábban olvastam az oldalt és más fórumokat is. sajnos az ott ajánlott leírások nem oldották meg a problémát nálam, se másoknál. a jelenlegi driver bugos és a Toshiba weboldalán még nincs kint újabb. elvileg a működést nem befolyásolja, azaz nem tudok róla.
egyik ismerősöm ajánlott egy drivert, de az még nem biztos h jó lesz.mr_ricsi: enyémben is Compal 60480mWh van ki tudja milyen cellákkal, 6 hónapos gépnél 12% romlás ( több lenne csak mostanában keveset használom ) arra utal, h szar. én megvettem egy Toshiba gépet és elvárnám a minőséget. az h ki gyártja tök mindegy ,mert ők ezzel forgalmazzák azaz ,ha szar vagy gyenge vmi főleg, ha még tudnak is róla, akkor igenis mondhatjuk azt ,h nem fektetnek elég hangsúlyt az akksi minőségére. több helyen is rákérdeztem és az volt a válasz, h hát ezek ilyenek ez van. 1 év után pár % romlás lenne az elfogadható. ahogy ez a legtöbb normális akksinál szokott lenni.
-
Kbali
nagyúr
Ezért írtam, hogy ne a diag. proginak higyj, hanem annak, hogy csökken-e valóban az üzemidő. Ha nem, nincs gond. Ha egyik napról a másikra drasztikusan, akkor cellazárlat, de ha nem garis, akkor tökmindegy. Az akksira nem ugyanannyi garancia van, mint az egész gépre, ennek a garancia dokumentációban is szerepelnie kell.
-
Kbali
nagyúr
Lehet, hogy az akku cserélgetéstől is hülyül maga a diag. program.
Ha meg a teljesítmény nem csökkent, akkor mi a gond?
Az is lehet, hogy állásában mekken meg az akku. Nem szeretik a Li akksik az állást. Ha nem használod, akkor bő félig töltötten tedd el, száraz, hűvös helyre, de használni is kell néha.Én nem szórakozom az akksikkal, arra való, hogy arról menjen a gép. Ha fel van töltve, megy róla, ha merül, akkor töltés. Ennyi. Egy idő után így is, úgy is tönkremegy...
-
applause
aktív tag
-
Krystal_s
addikt
szia, én is elvagyok keseredve az akksi romlása miatt. most 6hónapos a kisgépem, de már 2 hónap után 6% volt az elhasználódás. többen mondták ne aggódjak, lehet h beáll egy értékre. beszéltem akkor egy szervizessel, mondta várjak kicsit és ha eléri a 10%-ot ők simán cserélik.4 hónaposan 10% lett és hívtam őket, akkor közölték velem h ez ilyen, folyamatosan romlik, ez normális és várjak még, mert csak akkor van csere, ha már nem lehet tölteni vagy majdnem 100% lesz az elhasználódás. esetleg fél óra alá csökken az üzemidő, ami nekem 6-7 óra volt. most erőlködve 5 és felet bír. 12%nál tart, mert mostanában nem használtam akksiról.
azért kérdezz rá, lehet h te kifogsz egy megértőbb szakembert
érdemes elolvasni a kommenteket ->ToshiBá Tanácsai – 1. Az akkumulátor Toshiba Magyarország ( február 17., 6:32 résztől ) -
gproject
aktív tag
pont ilyenem van kb 3 hónapja, a kamerán kívül mindennel megvagyok elégedve
netezésre, hd filmek lejátszásához(szoktuk egyszerre 2 filmet is nézni, egyik a laptopon fut fejhallgatóval, másik hdmi-vel összekötve az lcd-n), online játékok(lineage2, aion szépen megy) futtatásához nekem tökéletesen megfelel
még annyi talán, hogy néha kicsit hangos a venti, bár ez engem nem zavar és csak nagyon ritkán tűnik fel
hozzáteszem nem sok tapasztalatom van laptopokkal, nekem ez az első, nyílván egy tapasztaltabb, többet látott usernek sokkal kritikusabb véleménye lehet erről a gépről -
ZoliM@ster
aktív tag
Jó gép.Olyanom van, bár nem a T-től.Megbízható gép, már 5 hónapja megvan.Az eddigi egyetlen probléma az, hogy a hangszórója beszarni látszik, mert rettentően recseg.Persze csak el kellene vinni a szervízbe, csak hát ugye nem szívesen maradnék gép nélkül így egyenlőre megvagyok vele.
Egyébként korrekt gép.Gyors nem melegszik túl, jó az aksija, szép a kijelzője és a hangszórón kívül semmi gond vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest