- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
Van valakinek személyes tapasztalata a Toshiba Portégé R700-as subnotebokkal? Nekem nagyon tetszik a hordozhatósága és az akkuideje, de nem merem megvenni mert a Notebookcheck tesztje szerint nagyon melegszik és nagyon durván hangos benne az új Airflow technológia.
-
Thusor
őstag
Ehhez kapcsolódóan lenne nekem is egy kérdésem. Kiszemeltem magamnak egy Toshiba Tecra M11-103 laptopot, persze még csak válogatási stádiumban vagyok. Mennyire lenne nehézkesebb a használata mint egy 15,4"-es gépnek mert ez csak 14,1"? Netezésre, office, filmezés, zenehallgatásra lenne leginkább használva. Szóval semmi photoshop nincs terítéken.
-
Thusor
őstag
Sziasztok nekem egy olyan jellegű kérdésem lenne, hogy van nekem egy Toshiba Satellite L40-18W laptopom, ebben egy Realtek High Definition Audio hangkártya van amely azt csinálja beszélgetés közben az MSN-en hogy leveszei a jelerősséget és mindig fel kell újra húznom, így lehalkul a mikrofon. Szerintetek ez miért van? Jelenleg a legújabb driver van fent.
-
Thusor
őstag
Toshiba Satellite L40 használat közben egyet sípolt. Szerintetek mi okozhatta? Ez jelenthet valamit?
-
Thusor
őstag
Sziasztok!
Olyan jellegű problémám lenne, hogy az L40-es notebookom "SHIFT" billentyűje lenyomásakor furcsa, csikorgó hangot ad ki. Eddig ilyet nem csinált. Szerintetek ezzel az apróbb hibával a Technotrade-nál kicsrélik garanciába a billentyűzetet?
-
Thusor
őstag
válasz
erasure #4566 üzenetére
Technotrade Én úgy tudom, hogy Ők végeznek garanciális munkákat... Sopronban is van kirendeltségük...de ha jól tudom ott nem javítják, csak felküldik Pestre javításra.
-
Thusor
őstag
válasz
happyvagyok #4351 üzenetére
És semmilyen notebookot ne vegyetek, mert nem bírja, ha kidobjátok az ablakon...
-
Thusor
őstag
Van nekem egy Toshiba Satellite L40-18W gépem Intel pentium dual-core t2370 1,73GHz-es procim, 1GB rammal és intel x3100 vga-val. Vista business van rajta úgy és az új 2.00-ás vista-s bios...azt figyeltem meg, hogy állandóan megy a ventillátor, ez normális? XP alatt nem működött ennyit, illetve magasabb a processor hőfoka is...olyan 56-70 fok között változik attól függen, hogy netezek, vagy progikat telepítek rá. Ez a hőfok is normális szerintetek?
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Thusor
őstag
Van egy Toshiba Satellite L40 notebookom, ezzel kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy hány pixelhibától cserélik az LCD panelt, és kb. mennyi idő alatt szokták ezt megcsinálni?
-
Thusor
őstag
válasz
Ge-rosz #4028 üzenetére
Nekem toshiba satellite L40-18W gépem van, ebben Intel Pentium Dual-Core T2370 1,73GHz proci van. Netezés, szövegszerkesztés közben 55-62 fok között változik az érték. Játék alatt sem ment feljebb 66-70 foknál. Szerintem a te általad mért hőfokok sem megasak...sajnos a notebook procik jobban melegednek, mint azstali társaik eleve a kis hely miatt, és a rossz szellőzés miatt.
Egyébként ha már neked is ilyen géped van akkor tőled is megkérdezném, hogy nálad is hangosabban kattog a billentyűzet a lefele és jobbra kurzor billentyűknél, mert nálam igen...és engem egy kicsit zavar.
-
Thusor
őstag
válasz
Jano_023 #3982 üzenetére
Ez azért elég nagy túlzás, hogy nem megbízható gyártó....jó persze nem egy Dell vagy Lenovo. De akkor is szerintem nagyon is megbízható, és 2 év gari van rá....Magyarországi szakszervize is kitünő. Egyébként a kiszemelt noti egy konzumer gép...attól függ, hogy mire akarja használni a barátod? Egyébként ezért a 130k-ért nem kap a barátod nagy teljesítményű megbízható gépet. Az ilyenek 200k-250k-tól kezdődnek.
-
Thusor
őstag
Igen innen töltöttem le...de hiába indítom el az exe-t csak egy DOS ablak ugrik fel, majd el is tűnik....tehát nem csinál semmit.
-
Thusor
őstag
Toshiba Satellite L40-18W géphez letöltöttem az új bios frissítést,de amikor elindítom a winflash.exe-t nem csinál semmit.... szerintetek mi lehet a probléma?
-
Thusor
őstag
Pénteken megvettem a Toshiba Satellite L40-18W laptopot, ezzel kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy természetes az monitor alsó részének és a monitor Toshiba felirata körüli melegedés? Nem lesz baja a monitornak, ha hosszabb ideig meleg éri? Egyébként összességében teljesen meg vagyok elégedve a készülékkel...remélem sokáig fogom tudni használni.
-
Thusor
őstag
Szerintetek a Toshiba L40 vagy L300-at érdemesebb venni...árban jelenleg elég kicsi köztük a különbség, az anyaghasználat lenne nekem a fontosabb, mert hurcolnám is a gépet. Illetve az L40-nél tapasztalt már valaki olyat, hogy a csuklótámasznál lekopott volna a festék, mert a Dell alsókategóriás gépeire eléggé jellemzőek.
-
Thusor
őstag
Szeretnék venni egy Toshiba L40-18W notebookot, és ehhez szeretném kikérni a tanácsotokat....ennek a típusnak mennyire jó az anyaghasználata? Illetve mennyire megbízható a gép és a Toshiba szervize?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest