Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  icezozo

üzenetére icezozo

üzenetéreénse veszek más márkát, ha majd ezt lecserélem  lenne is egy kérdésem. l-40-es toshibám van, 2*512mb ddr2 667mhz-s rammal. itt a bővíthetőség felső határakén 2gb van megjelölve. szeretnék bele ennyi ramot vásárolni, csak nem tudom hogy a 2gb-os modult tudná-e kezelni, vagy 2*1 gb-t vegyek? köszi a választ  
- 

- 

cubannookie csendes tag válasz  icezozo

üzenetére icezozo

üzenetéreÉn úgy gondolom, hogy a paraméterei nekem megfelelőek, csak nemtom megnézni a gépet vidéken, úgy meg nem akarok venni egy 200 ezres gépet hogy nemtok semmit róla, mert azt nem írják le hogy mondjuk rosszak a gombjai vagy sötét a kijelzője vagy halk a hangszórója, ilyet csak egy használó tapasztalatai segítségével lehetne megtudni. Ez a bajom. 
- 

VANESSZA1 őstag válasz  icezozo

üzenetére icezozo

üzenetéreMost ne értsd félre, de az én elvem az hogy ha veszek akkor a mostani felhozatalból egy nagyon erős közép, belépő felsőszintű hardverekből összeállított gépért érdemes pénzt adni. Ha csak "éppen jó, arra jó" gépet veszel akkor kidobott pénz, mert rövid időn belül rájössz hogy csere érett. Én csak jót akarok.      
- 

ArrayOfLilly aktív tag válasz  icezozo

üzenetére icezozo

üzenetéreÉs ha pendrive-ról telepítesz, szintén megoldható a telepítőről bootolva, ahogy icezozo írta. És ha még mindig nem ok, akkor itt van még bővebben és más szemszögből: Microsoft Súgó és támogatás - A Linux rendszer eltávolítása és a Windows XP telepítése. Nálam is 2 GB van és a neten mindenki azt írja, hogy mehet bele a 2, úgyhogy hajrá. :-) 
- 

EmThor addikt 
- 

pite4 tag 
- 

pite4 tag válasz  icezozo

üzenetére icezozo

üzenetéreEz gyors volt! Garanciás, de gari papír nincs. Azt hiszem mikor vettük be kellet regisztálni, és akkortól él a gari, vagy valami ilyesmi. Nem csinnál semmit, megnyomom a bekapcsoló gombot, picit felbúg, A kis led-ek közzül(az egérpad alatt) világít a bekapcsolás jelző, az akksi jelző (zöld) és hogy be van dugva a konektorba. A kijelző nem történik semmi (be sem kapcsol)Annyit próbáltam hogy akksi le akksi fel, de semmi.. 
- 

*Ropi* félisten válasz  icezozo

üzenetére icezozo

üzenetéreTépem a hajam...  Tegnap ugye megcsináltam. Ma neki akartam állni wint telepíteni, de a dvd-rom nem volt hajlandó olvasni az rw lemezt, így gondoltam, megpróbálom külső usb-s odd-ről. összedugtam, próbálkoztam, ugyanúgy semmi, csak lila köd volt, hogy tud bootolni usb-ről...Utána be akarok lépni a biosba, és...password, hogy a fene esne bele. Tegnap ugye megcsináltam. Ma neki akartam állni wint telepíteni, de a dvd-rom nem volt hajlandó olvasni az rw lemezt, így gondoltam, megpróbálom külső usb-s odd-ről. összedugtam, próbálkoztam, ugyanúgy semmi, csak lila köd volt, hogy tud bootolni usb-ről...Utána be akarok lépni a biosba, és...password, hogy a fene esne bele. Gondoltam, semmi gond, lekapom. De nem engedi, marad a jelszó. Szerintem, tutira valami alaplapi nyűge lehet ennek a sz@rnak, hogy lejelszavazza saját magát ötletszerűleg... Gondoltam, semmi gond, lekapom. De nem engedi, marad a jelszó. Szerintem, tutira valami alaplapi nyűge lehet ennek a sz@rnak, hogy lejelszavazza saját magát ötletszerűleg... Egyébként egy német oldalon találtam egy dongle kapcsrajzot a régi Toshibákhoz, meg egy másik oldalon egy billentyűkombót az újakhoz, együtt működött a dolog elvileg. Bár már azon gondolkozom, lehet nem is a dongle szedte le a passwordot, csak éppen olyanja volt a gépnek és magától tüntette el...  
- 

karcsii csendes tag 
- 

ABE őstag válasz  icezozo

üzenetére icezozo

üzenetéreAzért óvatosan vele, mert a túlzásba vitt próbálkozásoktól akár csökkenhet is az üzemidő (saját tapasztalat). Amit én ajánlok pontosan: - Töltsd fel teljesen az akksit kikapcsolt állapotban. A legjobb, ha egész éjszakán át megy a töltés. - Kapcsold be a gépet, állítsd az energiasémát "mindig bekapcsolva" profilra (ne menjen a gép készenlétbe, ne kapcsoljon ki a vinyó és a képernyő, ne legyen képernyővédő sem). A kritikus szintet állítsd a lehető legalacsonyabbra: ha lehúzod 0%-ra a csúszkát, és közben nyomsz egy entert, akkor nem ugrik vissza 1%-ra a minimum megengedett szint. - Merítsd le az akksit teljesen, hogy magától kikapcsoljon a gép, de közben ne használd a cuccost, ne menjen a háttérben semmi (így konstans terhelést kap). - Kikapcsolt állapotban töltsd fel teljesen az akkut (itt szintén a legjobb egy egész éjszakás töltés). Ha ezt követed, akkor rosszat elvileg nem tehetsz az akksival. Tulajdonképpen elég lenne addig tölteni a gépet, amíg a töltést jelző LED ki nem alszik, de mégis azt tapasztaltam, hogy jobb eredményt ad, ha a kalibrálás előtt és után is hosszan (8-10 órát) töltődik. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen TV-t vegyek?
- Filmvilág
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Renault, Dacia topik
- Gumi és felni topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook Pro 16X Notebbok , OLED 4K , RTX 3050 , i7 11370H
- HP EliteBook 820 G3 // 8GB DDR4 // 256GB SSD // HD520 GPU // W11 Pro // Új akkú!!
- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Tegnap ugye megcsináltam. Ma neki akartam állni wint telepíteni, de a dvd-rom nem volt hajlandó olvasni az rw lemezt, így gondoltam, megpróbálom külső usb-s odd-ről. összedugtam, próbálkoztam, ugyanúgy semmi, csak lila köd volt, hogy tud bootolni usb-ről...Utána be akarok lépni a biosba, és...password, hogy a fene esne bele.
 Tegnap ugye megcsináltam. Ma neki akartam állni wint telepíteni, de a dvd-rom nem volt hajlandó olvasni az rw lemezt, így gondoltam, megpróbálom külső usb-s odd-ről. összedugtam, próbálkoztam, ugyanúgy semmi, csak lila köd volt, hogy tud bootolni usb-ről...Utána be akarok lépni a biosba, és...password, hogy a fene esne bele.  Gondoltam, semmi gond, lekapom. De nem engedi, marad a jelszó. Szerintem, tutira valami alaplapi nyűge lehet ennek a sz@rnak, hogy lejelszavazza saját magát ötletszerűleg...
 Gondoltam, semmi gond, lekapom. De nem engedi, marad a jelszó. Szerintem, tutira valami alaplapi nyűge lehet ennek a sz@rnak, hogy lejelszavazza saját magát ötletszerűleg... 

Janou
 Janou