- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harambee
tag
Halihó
most hogy bejött az 1.7 milyen settet ajánlotok pvpre iletve pvere ?
Köszi a választ -
Harambee
tag
Sziasztok, egy kérdésem lenne ,hogy mennyire lehet használni ilyen mindenféle grafikai modokat, sweetfx stbstb?
Járhat érte ban vagy nyugodtan lehet használni? -
Harambee
tag
Vannak weeklybe most jó cuccok ? (nem tudom most megnézni azért kérdem)
-
Harambee
tag
válasz
sixpak #33980 üzenetére
Ha a siege-t nézzük akkor mivel a road map ott és itt is YEAR1 néven volt promózva igy én ne mcsodálkoznék ha lenne itt is YEAR 2 season pass, jelzem szerintem jogosan ugyanis bőőőven elkél még pvp tartalom a játékba ahozz hogy több játékost nyerjen vissza. És mivel nagy a valószínűsége hogy a division team nagyrésze már az uj részen dolgozik igy valószinüleg életben akarják tartani a játékot ezen az éven is tartalmakkal
Persze ez csak személyes véleményem. De én szivesen látnék még ingyenes esetleg fizetős tartalmat is
-
Harambee
tag
Előre félek hogy hacker paradicsom lesz
-
Harambee
tag
Lehet hülye kérdés de miért van az hogy minnél kisebb world tierben vagyok annál több a toughnesem?
pl tier 3 ba 500k mig tier 5 ben alig 250(#33603) swagger55
Jól értem hogy tier 5ben kell megszerezni a ládát magát? vagy tier 5ben kellesz kibontani?
-
Harambee
tag
Sziasztok segítségeteket kérném
Régen játszottam már a játékkal azóta sok patch és DLC megjelent már igy egyáltalán nem vagyok már képben.
Solo playerként kellene nekem help, most kb 180 a Gearscoreom 100k dps és 250k thougness amin most állok.
Kérdésem az lenne hogy mi a legjobb módja annak hogy solo utamon ki geareljem magam? , darkzoneba menetel nélkul? (majd ha lesz értelmes gearem akkor nekilátok) .
Valamint azóta biztos voltak nerfek, buffok, milyen képességeket érdemes használni, stb stb.
Bárki hozzáértőbb aki tudna ezekre bővebben válaszolni azt nagyon megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest