- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
NomadND1
senior tag
None taken.
Saját szórakozásból csinálom és nem magamnak, hanem a közösség részére.
Nem akarom én elvenni senki kenyerét, úgy gondolom a két oldal elfér egymás mellett békességben#4238: Tőlük én is tartok, mivel PC-re rendeltem elő. Az elején biztos baj lesz velük, de sajnos PC-n ezzel együtt kell élni.
#4243: Köszönöm szépen! Csak úgy nem tűnnék el, más fáradtságos munkájával meg végképp nem élnék vissza. Ha meg is unnám, átadnám másnak.
-
-
-
.LnB
titán
(#3751) Ditoo0225 Legbelül én is tudom. Csak a tartalom.... még mindig kérdéses. Egy árva csapat-csapat elleni TDM, vagy CTF (féle) mod se lesz. :S Pedig azok nagyon elférnének. Vagy akkor legyen sok dungeon.. Nagyon félek ettől..
RIOTERS-nek lesz nagyobb szerepe történetileg azon felül, hogy ők kószálnak az utcákon?
Ez a négy frakció jelenthetne rögtön 4x3 dungeont és 4x1 raidet. Bilibe lóg a kezem?
-
-
Ditoo0225
aktív tag
Igen valóban
Ki is próbáltam, 10%os fényerőn lehet kb elérni ezt a kinézetet Ultrán. Valóban nagyon szép, de nagy hátrányban lesz aki így szeretné játszani azokkal szemben akik 40-50%os vagy még nagyobb fényerőn fogják játszani, mivel ő már rég lát téged amikor te még a sötétben tapogatózol
Minden esetre engem nem érdekel, én akkor is 10%on fogom játszani mert nekem így tetszik
-
westlake
félisten
Már miért ne lenne? Ha valaki 20. szintű küldetéshez keres csapattársakat, akkor kérdezgesse végig az összes online "barátját", hogy ki érte már el a 18. szintet?
Ha szerepel a listában a szint, akkor eleve csak azoknak az embereknek írok.#3338: Nem is tudják majd, ha csak néhány ember tudja szerkeszteni a listát. Az, hogy lusták, meg már az ő gondjuk. Az is "segítség", ha csak a fele társaság foglalkozik a dologgal.
-
Kicsimix
őstag
Igen már beszéltünk róla köszi. Majd elválik a sorsa..
Első hsz-be amúgy linkelhető külön az xbox, ps4 részleg is a saját linkjével ha nagyon profik akarunk lenni. Úgy könnyebben rátalálnak.
Szerk;
Kérdés majd milyen módon jutsz kint hozzá... Ritkábban esik stb egyéb korlátozások.. De azért jó hír. Valamivel viszont biztos beterelnek DZ-be : )Bétában pl kint nem lehetett legendary-t venni ha jól láttam..
-
SkyS1gn
félisten
Viszont a nap átsüt a felhőn
Az ugye látszik hogy befagy kicsit jobban az úton is a víz meg felolvad, de nem lenne rossz ha több hó látszódna mikor esik, mint a techdemoban, hogy befed mindent, meg hogy szinte teljesen elolvad.The Division | Out Of Map Glitch, Walk On Water Rendes tőle hogy csak most rakta ki...
-
kinghaxor
aktív tag
Pedig mennyien sírtak azért, hogy az üveg szarul törik meg, hogy le lett butítva a fizika és nincs rombolhatóság. Ehhez képest elég komplex dolgok vannak benne ahhoz képest, hogy open world a játék. Jó ez a videó. Sok ilyen apró dolog fel sem tűnt nekem. Nem próbáltam ki.
-
Xorith
tag
(#3254) orichalcos
Nem tudtam bocsi. Nem tudom mindig követni a fórumot.
Kíváncsi lennék, hogy mennyit változtatnak meg az open beta-ba. Igazából hibajavításra lehet max számítani szerintem. Ha nem futkároznak a végtelen lőszerrel rendelkező agent-ek akkor én már örülök. -
-
-
duvi
nagyúr
Mivel nem ugyan azt adják a normál és gold csomagokhoz. Ez nem derül ki a Steamen a normál kiadás adatlapján
(#2954) Bibgr0
Nem az ára miatt néztem Steamen, hanem az adatlapjára voltam kíváncsi. Csak azt akartam kideríteni, hogy a goldban is támogatják-e a magyar nyelvet? -
prokxy
veterán
Oké, én is voltam tizenéves, élveztem egy ideig amikor az IDDQD-t meg az IDKFA-t beírtam és én voltam a szuperhíró, nade 1 pálya átvitele után unalmas lett az egész játék. Ez nem a BF, itt nem fogja mutogatni a battlereportot, meg a KD-t, meg a nagy "skillt", mert ugye nem lesz ilyen. Mire jó ez akkor? Just 4 fun, oké, de meddig? Nem hiszem, h pár óránál tovább ez lekötne bárkit...vagy én vagyok a hülye!
Más: lesznek benne klánok, csoportok, bármi, ahol pl. ezt a PH-s közösséget egybe lehet fogni? Mint a BF-ben a Platoon, GTA-ban a Crew, stb...
-
mettek
addikt
Bf3-ban volt anno ugyanilyen cheat plusz abban voltak olyan nyalánkságok mint az automata késelés ha összefuttok a sarkon, no recoil, aimbot, instant kill egy golyótól. Szerintem ehhez a játékhoz nem adja a cheat mert miért? nem PVP az elsődleges.
MÁS TÉMA: nem tudja valaki mit lehet tenni hogy ne töredezzen a kép? 144hz-es 1440p monitorom van és amikor ilyen felbontáson ment a Division 40-50 fps-sel akkor nem éreztem folyamatosnak, mikrolaggos volt....ellenben 60fps felett semmi gond nem volt.
-
ScomComputer
veterán
-
D.Orion
veterán
Szívesen csatlakozom hozzá én is. Pár külföldi oldalt és fórumot már olvasgatok 3 napja. Még sok fekete folt van, de együtt biztos, hogy korrekt összefoglalót tudunk írni. Hiszen annyian vagyunk már ebben a topikban is akik rákattantak a játékra.
Még egy Time Lapse videó az időjárás és napszak váltásokról.
-
wjbhbdux
veterán
Hihetetlen, hogy egy ekkora tervezési hibát vétettek. Egy normális multiplayer játékban ezt nem tudod megcsinálni, mert ellenőrzi a szerver, a régi ARMA játékok kivételével csak p2p kapcsolaton futó játékoknál hallottam, hogy ilyet meg tudna csinálni valaki kliens oldalról. Nagyon aggasztó ez ilyen közel a megjelenéshez, PC-n tönkreteheti a játékot.
-
SkyS1gn
félisten
"béta pedig a fejlesztés alatt lévőé."
Persze béta béta... meg jöjjön a feedback, de mindeki tudja hogy béta mint béta, ami arra szolgál hogy az utolsó simításokat elvégezzék, javítsák bugokat stb rég nem létezik, inkább csak beta néven demót adnak ki, kis kedvcsináló. Mire a béta vége és mehetne a bugfix sokszor már rég aranylemezen van a portéka és max day0 patchel vagy azzal se tudnak javítani rajta. Több hónappal megjelenés elött lenne értelme.
Amúgy csak most értem haza, lássuk mittud.
csak nekem van úgy szétcsúszva a menü hogy egy darabkáját látom a menünek? mostezmiez?
-
.LnB
titán
Nem feltétlenül jár fps vesztéssel a sweetfx, azt hiszem már írtam neked, hogy a Battlefront esetében sincs, pedig nagyon sokat változtat a játék kinézetén.
Megnéztem a Division-hoz elérhető két Sweetfx-et képeken. Sok mindent nem számít. Lehet kipróbálom majd.
(#2188) Kicsimix: Nem tudom milyen tükröződésre gondolsz pontosan. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen autót vegyek?
- OpenWRT topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Dell notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -50% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest