- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TommyS_27 #46520 üzenetére
Egyébként neked feltűnt már az,hogy folyamatosan azt akarod megvédeni amit nem tudsz ?
Nézd át a hozzászólásaidat és 90%-ban csak a hiszti meg a végtelen próbálkozás olvasható a saját védelmedre,ami egyre nevetségesebb.
Helyedben én simán törölném a regisztrációmat a fórumon.
Kb ennyit érnek a hozzászólásaid.-------------------
#46524 vzarmo :
-------------
#46525 Mr.Franczy :
-
törölt tag
válasz
TommyS_27 #46520 üzenetére
ezt amúgy hogy kell elképzelni? van a normális kiegyensúlyozott felnőtt nő/férfi/családapa/családanya, aki amint meglátja a töltőképernyőt átmegy full retardba?
a listádból egyébként kimaradt: "ez csak egy játék, a való életben még a legnagyobb állat is tök jó fej, de ne lássalak meg dz-ben, mert jól lelőllek nyenyenye.."
a makró pedig csalásnak minősül még az olyan kis szar cégeknél is, mint a blizzard.
-
Lifer092
senior tag
válasz
TommyS_27 #46508 üzenetére
Ettől a hozzászólástól 5 százalékponttal csökkent a jegybanki alapkamat.
Miért kötekedsz?
Miért állsz bele az emberbe?
Nem tetszik, beraktam offtopikba, direkt hogy a kicsi szemed ne bántsa véletlenül sem. Bocs de mar totál kiégtem attól hogy nonstop kiragadsz valamit a fórumból, és megy a szöveg.
-
Anonymus23
veterán
-
alibiman
aktív tag
válasz
TommyS_27 #45681 üzenetére
1. Olvasd el még1x, amit írtam.
2. Te írtad, mindenre lőttök, ami mozog... stb.
3. Szinte lehetlen egyedül farmolni, mert a kimentésre jönnek a rugók, vagy csalással, vagy csapatban. Szóval nem sok esély van arra, hogy elkerüld a rugókat, meg a loot elbukását.
3. Igen, ez csak egy játék, ahol vannak írott és íratlan etikai szabályok, mint a golfban, kártyában is. Gondolj arra, hogy PVEben a szoftver megemeli a nobok támadó erejét, létszám, sebzési ellenállásat, a támadók létszámátol függetlenül. Ez így fair és szórakoztató. Nekem nem szórakoztató az a játék, ami túl.könnyi és az sem, ami MI az ellenfél elsöprő eteje miatt. Én a győzzön a jobb híve vagyok, a játékban is. A 4v1-nél nem a jobb győz. Nem is értem ebben mi a kihívás. -
Anonymus23
veterán
válasz
TommyS_27 #45482 üzenetére
Jóvanna, igazad van, el se olvastam
Helyette inkább farmoltam az achikat:
Ha valaki unja már a lexi meg Hudson farmolást:
Heal kb 3-at lehet percenként megcsinálni (nekem az utolsó 50 volt meg 20 perc alatt, a többit a csapattársak szolgáltatták játék közben). A figyelmeztetésnél kb 3-4 másodpercnél ki lehet állni, hogy ide lőjetek, fullos reclaimer, nulla hozzáadott élettel, heal láda csík mellett 2 mm-elA robbantós meg 4-5 lexi kör ügyesen, ugyancsak ezzel a Reclaimerrel.
Minden achi megvan kivéve az Ellopott jel különböző módjait, és még az utolsó maszk miatt Larae-nak kell meghalnia párszor, de azt csak az utolsó napon csinálom meg, hogy már tényleg csak annyit kelljen, ami a maradék a farmoláson túl.
-
Anonymus23
veterán
válasz
TommyS_27 #45459 üzenetére
Köszönöm!
Csak PvE érdekel jelenleg, valahogy ez a D3 nem az én stílusom, SS-hez kellene, gyakorlatilag az hiányzik az achik közzül.
Nem kevés az az elektronika a pajzshoz? Vagy mihez köti most már a pajzs életerejét?(#45460) xyvalaki
Persze, amikro tudod, akkor berakod a képeket, nekem tökéletes. -
arnikusz
veterán
válasz
TommyS_27 #45247 üzenetére
Survivalban egy körben meglehet az 5 Hunter ha van 5 jelző pisztolyod és jól felvagy tápolva arany szettben fegyverzetben.
Ezt a maszkot én úgy próbálom, majd hétvégén, hogy a 4 alttal végigmegyek és minimum alt/5 db egy körben megvan 20, ha számolja.
Majd kiderül.A West side pier tikos szoba ad egy cf ládat és a seasonpassal adott 4 fegyvert 256 - osként, meg egy exot.
Kell hozzá a 3 helyszín 20 hullám, telefonfelvételek és a korábban felrakott kordinátákra elmenni az előbbi 2 -ő után, de majd jövő héten. -
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
TommyS_27 #44231 üzenetére
Az X-box kieg az ilyen P2W kategória, aki komolyan nyomja az megveszi, az, hogy az ilyet nem zárják ki a játékból, az meg megint a játékkészítők bűne.
De azért az ilyenek, hogy makrós futás, meg egérbeállítások meg ilyenek, azt azért gondolom nem csak azok ellen használtad, akik ilyet használtak, vagy feltételezted, hogy ilyet használnak?!Az a baj az ilyennel, hogy egyre lejjebb van az a határ, és ami korábban elképzelhetetlen volt, az most már "normális" (pl Budapest Pride
).
De hogy a játéknál maradjunk, DZ, én eleinte soha nem kötöttem bele senkibe, ma már szívfájdalom nélkül lelövök bárkit (akit le tudok), ha olyan kedvem van, persze DZ-ben se voltam már 2-3 hete, meg a játékot se nagyon indítom el (persze ennek most az elsődleges oka az Origins).Én úgy vagyok vele, hogy ha ilyen külső eszközöket használok, akkor az már nem én vagyok, mire legyek "büszke"? Mondjuk ehhez képest most jön az új egér, ha ideér végre egyszer.
(eleddig egy lézeres egérrel toltam, ami, mint kiderült, messze nem ajánlott
)
Az is kétségtelen, hogy nagyon sokat számít, hogy milyen hardverrel tolja az ember, mert nem mindegy, hogy 50-60 FPS van, vagy 140, meg minden ilyen.60k+ billentyűzet?
Én inkább oda nem sajnálom a zsét, ami single játákokkal is sokat dob a gépen, pl 250k-s monitorra kevésbé sajnáltam a zsét, semmint kiadni a pénzt egy jobbacska (~30k) mechanikus billentyűzetre. -
-
törölt tag
válasz
TommyS_27 #44155 üzenetére
Ez így van Tommy de ebben a játékban olyan sok fajta csalás van, hogy bármi lehet pl: előszeretettel használják a no recoil-t. Ha valaki okosan használja a csalást akkor csak az jön át, hogy húúú de pro.
Nem is olyan régen mondott el itt mindennek Mizol hun, hogy nevetségesen játszom stb... Azóta már bannolták de két napja láttuk megint újra megvette a játékot.
-
alibiman
aktív tag
válasz
TommyS_27 #44086 üzenetére
Igen. korábban olvastam. De egyrészt pár dolog nincs teljesen kifejtve, másrészt meg ott is előfordulnak "szakszavak", amiket én nem értek, vagy akkor, amikor előszór olvastam, nem értettem, most már viszont kontextusba tudom helyezni.
Ahogy írtam, egyetértek veletek, biztosan többet tanulok, ha elmegyek másokkal játszani, de hasznos lenne előbb a cuccokat, meg azok kezelését megtanulni. Ezt én minimálisnak elvárásnak gondolom.
-
Anonymus23
veterán
válasz
TommyS_27 #43947 üzenetére
A kedvkapás attól függ, hogy te vagy a csapatod hol helyezkednek el a táplálékláncban
Én pl kifejezetten élvezem a nem csaló vagy full kemperek elleni játékot.
Azt, amikor a dead eye-al az overhealt sem tudni megkarcolni rajta, az khmmm nem jön beAzt a legjobban szeretem, amikor nagypofájú shittalkereket lelövöm, az külön bónusz, amikor 1 seccel a manhunt lejárta előtt
Igaz fekszek közben akár 50x is, de ha közben ad 10-20 rugó/manhunt killt, kit érdekel. Úgy bírom, amikor odajönnek és pofáznak, hogy noob meg EZ, közben van a DE karakternek ~240k szívóssága, persze ha be tud lőni, akkor esélyem sincs, de megfogadtam Ákos tanácsát, és az egyik builden a második fegyver egy közeli sebzésre beállított M4, 10200-as TF értékkel az is durván sebez, volt már ebből meglepetés, amikor letérdelt elém és kérdezte, "Háó did jú dú det"
Persze legtöbbször fekvés van, de én a végeredményt nézem -
dvd24
senior tag
válasz
TommyS_27 #43945 üzenetére
De pont ez a lényeg
ha nem vagy csíter akkor kb esélytelen lesz a manhunt jutalom, amikor 4-en ott vagytok a terminálnál, hogy leszedjétek a manhuntot és rajtatok kívül ott lesz az egész szerver, hogy rád dobja a gránátot / turretet / stickyt / seekert, mindent amivel eddig óvatosan bántak a friendly fire miatt.
A DZ-t farmoló PVE játékosnak meg csak arra kell figyelnie, hogy olyankor indítson kimentést amikor épp manhunt van, mert mindenkinek az lesz a prioritás nem pedig a kimentés. Vagy egyszerűen csak várni kell valakire, hogy manhunt legyen és ott kell lenni a rogue hunter tömegben
-
sith7
félisten
válasz
TommyS_27 #43947 üzenetére
Csakhogy PVE terület több van mint PVP sajnos.
Igazad vanHa beállítanák ugyanazt a loot -ot pve területre is, mind ami a DZ - ben van, én nyomi sose mennék oda be
Jön majd a 4v4 azzal ellesznek páran
egészen a 3. Ukrán front megérkezéséig ... lásd Last StandItt nem a PVP játékosokkal van a baj ahogy irtad is hanem azzal aki pofátlanul rpm teleporttal ledarál.
Ebben is igazad van, és amíg ez így lesz, és úgy táneik ez a Division 2 - ig így is marad, addig a Last Stand, az új 4v4 mód, és a DZ is halálra van ítélve a nem csaló játékosok előtt ... sajnosNem vagyok nagy pvp player, de a mai napig azt mondom, nagyon nagy hangulata van a DZ - nek még mindig ... de a fenti dolgok miatt az ember egyre ritkábban akar bemenni .., a szerverváltás meg nem oldja a azt, hogy visszakapjam a nomád táskámat, amit elvettek
players111
sorryAnonymus23
azt mondod, hogy egy palimadár vagyok ?
Este várlak a DZ 3 bejáratánál és lerendezzük a dolgot ... nagyon durva magányos set - em vandvd24
A DZ-t farmoló PVE játékosnak meg csak arra kell figyelnie, hogy olyankor indítson kimentést amikor épp manhunt van, mert mindenkinek az lesz a prioritás nem pedig a kimentés.így legyen
-
Anonymus23
veterán
válasz
TommyS_27 #43879 üzenetére
Igen, nem nagyon értem én sem, hogy miért így és milyen megfontolásból szedték ezeket így szét.
Mondjuk nagyon sok embernek csak 1 karaktere van, ott meg nem nagyon számít.Nem olyan sok hijja van már a dolgoknak, szerintem olyan 3800-3900 környékére el lehet jutni (mármint aki ezt is farmolja), de vannak olyan achik, amik 10000%, hogy nem lesznek meg.
Amit nem is értek, az pl a LS vérdíj vagy mi. Jó nem sokat játszottam még vele amióta van ez a rendszer, de el se tudom képzelni, hogy mennyi az utolsó lépcsőfoknál a limit, amikor már az elsőnél is 100.000, nekem van 21000 körül (az utolsó karaktert húztam fel lvl 20 -> lvl 30-ig).A DZ se annyira mozgatja a fantáziám, ott is 99/99/99/98-as vagyok, már csak pár ezer XP kellene a negyediknek is, de nem tudom magam rávenni, hogy megcsináljam, talán ha már csak azok az achik maradnak, amit csak a DZ-ben lehet megcsinálni.
Pl rugó killem is 499 van már 1-1,5 hete, 500 a következő lépcsőA múltkor láttam egy gyereket a terminálban 4050 pontja volt
(#43883) arnikusz
Sniper ~6k, shoti 3k, LMG 3,6k, SMG 9,4k
Összes kill 47-48k körül (egyébként 216k), gyenge pont sebzés 30k
-
Lefty
addikt
-
Anonymus23
veterán
válasz
TommyS_27 #43738 üzenetére
Én leginkább sniperrel használom, max a pisztolyos achihoz fogom én is a "kazánajtóval" használni
Pedig nagyon sokan így tolják, pikk-pakk rá lehet tolni a jelzést a mobokra...
A boss kör ezzel megy le a leggyorsabban, 1 mob - 1 lövés (sniper), max a bossba kell 3-4-5.
Egy maxos sebzésű M700 Carbonnal használom, elég maxos a fejsebzés is, Brutális + vakító + Megemelt tálentekkel. Nem a legjobb, de pl legendáson pont jó, amikor megvakulnak, megáll mind és pont elég arra a plusz 2-3 lövésre ami még kell neki.
PvP-re van mellette egy VM, és lesz még egy Striker szett. -
Anonymus23
veterán
válasz
TommyS_27 #43402 üzenetére
Pedig nem sok híja volt, igazából valószínűleg Dani 4-es nomádja miatt nem adta akkor este be.
Az bugos volt.(#43403) sith7
Hát te hol jártál amikor az ég zengett?
Ma reggel lett vége az eventnek, nekem 4 komplett striker szett gyűlt csak össze(pedig ezt akartam a legkevésbé XD)
-
Anonymus23
veterán
válasz
TommyS_27 #43272 üzenetére
Feküdtünk közben 1-2x, medkitet használtunk, azt most kérdezem az egyiktől, hogy használt-e Combat medic tálentet, ha jól rémlik igen,.
Pulse nem volt.
Elsősegély/láda/survival link nem volt természetesen.
Volt egy külföldi srác, neki már megvolt, az mondta, hogy akkor is beadta nekik, amikor egyszer full wipe volt közben nekik. -
dvd24
senior tag
válasz
TommyS_27 #43175 üzenetére
a 6-os bónusz miatt egyből le lehet rakni újra ha emp-vel kilövik
Support station gains a 50% chance to have no cooldown triggered when it is destroyed by an enemy. This chance is increased by 10% for every 2000 Electronics (instead of 1000).
tehát 10000 electronicsal mint nálam is letehetem egyből újra ha kilövik
-
törölt tag
válasz
TommyS_27 #43175 üzenetére
Igen de mit csinálunk majd ha kempelnek egy jó magas helyet ahova fel is kell menni + a ládát jó helyre dobja a taktikus. Eddig egy reclaimer tudott kb 19-20k-t gyógyítani a csapaton. Most 31k+ Szóval több mint 50%-al erősebb a láda. Véleményem szerint ezt most lebaxták de nagyon Tommy.
-
válasz
TommyS_27 #43077 üzenetére
Én is kipróbáltam egy hasonlót M4-el.
Ninja + 2db striker + 2db D3FNC + Nomad.
Egy tárból lelőttem a két dagit Lexi-n az utolsó résznél.
Pontos-Pusztító-Vérengző.Utána MP5-el is megnéztem,Pusztító-Halálos-Vérengző.
Annyi volt a változás,hogy 2db helyett 3db D3FNC elem került be.
Az is aprította őket rendesen.szerk*
-
Anonymus23
veterán
válasz
TommyS_27 #42433 üzenetére
Azok nagy része ki van kapcsolva, egyedül az üzenetek maradtak bekapcsolva.
A W10 játék funkciók kikapcsolása úgy tűnik segített, tegnap pár óra alatt nem volt utána akadás.
Ahogy visszagondolok Júliusban telepítettem újra a gépet, és előtte sem volt ilyen akadás, csak mivel az 1.7 és a gép újratelepítés nagyon közel volt, az volt bennem, hogy az 1.7 okozta.Más:
Tudom, hogy több mint 2100 óra van már benne, de tegnap este volt egy ~50 perces telefonhívásom, és közben ment a Division, és rohadt jó volt ahogy a napszakok és az időjárás változott, felkelt a nap, majd befelhősödött, elkezdett esni a hó, délutánra megint kisütött, majd leszállt az este és a hold fénye.
Rohadt hangulatos volt az egész!Eldöntöttem, hogy el kell jutni New Yorkba naplementét nézni amikor valaki megcsinálja valóban a dollárinfluenzát
-
arnikusz
veterán
válasz
TommyS_27 #41648 üzenetére
Meglróbálom úgy.
Viszont szomorú tény, hogy a classified szett a 2 tulajdonság pörgetési lehetőségével simán lenyomja a ninjabikeos kombókat és ezen csak 2 ilyen elem van.Maszk vadászoknak ajánlott a Lexington farm, ma 16-17 ig toltam 5 kört és 4 PVE bosst, adott 4900 GE tokent, de nem ez a lényeg, folyamatosan próbáltam fejlövést zsákolni és 3000 körüli listaértékről felment 6057-re.
Keddig terv 100 Lexington, hátha összejön egy teljes Végső szett. -
Anonymus23
veterán
-
RazoR
veterán
válasz
TommyS_27 #40383 üzenetére
Részemről nem volt még ilyen játék ami ennyire behúzott volna! De lassan tényleg érezni a végét, az is benne van, hogy sajnos a fejlesztők akarnak pontot tenni a mondat végére, ami jobban belegondolva nem is feltétln lenne baj. Egy biztos, ez jobb már nem lesz hiába erőlködnek mindenféle "újdonsággal", az alapoknál van a gond. Talán majd a 2 (ha lesz)....
-
bombibmw
veterán
válasz
TommyS_27 #40212 üzenetére
Igen, kétszer használtam a tierbugot, ha erre célzol a köhécseléssel és aztán elég is volt, mert a lelkiismeretem nem engedte, hogy többet kihasználjam.
Ezalatt lelőttem 2 játékost, meg 10 mobot.
Engem nem érdekelnek a farmolós gliccsek, mert azzal nem "ártasz" a többi játékosnak és azokat kb. mindenki használta szvsz.Többiek:
Félreértettetek.
Legközelebb majd rakok szmájlit is. -
arnikusz
veterán
válasz
TommyS_27 #40206 üzenetére
A DZ- szimpatike, a következő alton mivel már többségében csapatban tolom én is megy a Barrett és a Ferro a mostani Ramboból. Meg természetesen belerakom az 5db képzettséggyorsítós módot és lesz a mostani 21% helyett 37% körüli érték. Igaz csökken a tűzfegyverérték majd, de a képzettséggyorsítás kompenzálja.
És ott bujkál mögöttem Pendre kedves játékostársam, aki biztos szerencsehozó, mert tegnap az utolsó heti feladatos küldetésre becsatlakozott és mit adott a láda MDR-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest