- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
pRoject22 #3411 üzenetére
Nem enged régiót állítani sehol, az ingyenes hétvégére mindenkinek az orosz-kínai verziót engedi letölteni, és nincs is benne angol nyelv, szóval át se lehet állítani sehogy.
Miután ügyesen kipróbálni se enged a játék, szinte biztos hogy nem veszem meg. Kivártam egy teszthétvégét, mert a t..köm a varezba, de ezután ubiék nyugodtan várjanak, majd 2 év múlva bundliba.... -
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
pRoject22 #3406 üzenetére
Péntek DU itt ülök a melóban és gondoltam benézek a fórumba az ingyenhétvége előtt.
Már egy fél órája a videótokat hallgatom és iszonyat nosztalgia. 10-15 év alatt semmi sem változott a multis játékok terén. Még mindig ugyan azok a beszólások, csíterezések, anyázások. Ó édes drága szép emlékek. Köszönöm a felelevenítést. -
morfondőr
addikt
válasz
pRoject22 #3083 üzenetére
Egyelőre nincs a dátumról semmi konkrét, viszont találtam egy kis kiszivárgott infót: PVP Classes Have Leaked
Ezek szerint különböző kasztok lesznek a pvp-ben és mindenkinek meg lesz a saját feladata! Ez nagyon jó megoldás lenne, ha a balanszot jól megcsinálják, de 4 vs 4 játékban lehet kevesen leszünk ahhoz, hogy ezeket jól ki lehessen használni! Én azt remélem, hogy azért húzzák a pvp megjelenését, mert tökéletesre akarják csiszolni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Medence topik
- Xbox Series X|S
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest