- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxx Jácint
csendes tag
Felhőbe ment,de a saját gépeden is megtalálod. Itt:
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\<account_id> \1771 -
Maxx Jácint
csendes tag
Valami akadályozza az anti cheat rendszer futását. Ha az nem fut akkor nem fut a játék sem. Próbáld meg offline módban futtatni az Uplayt vagy manuálisan indítsd el rendszergazda módban.
-
Maxx Jácint
csendes tag
Ez vitathatatlan tény marad,ez az Ubi saját bejáratott játéktervezési koncepciója. Én elfogadtam olyannak amilyen. Ezért tart nálam sokáig pl egy Assassins Creed vagy egy Far Cry akármennyi végigjátszása. Mert ha belevetem magam és nem játszok mással akkor bizony ez is meg az is tucatkacat marad. Itt persze a sandbox típusú játékokra gondolok elsősorban. A Ghost Recon Wildlands nálam kb. 8 pontot kap a 10-ből és számomra ez már jó játéknak minősül.
-
Maxx Jácint
csendes tag
válasz
xEon1337 #3369 üzenetére
És ezzel kapcsolatban mennyire igazad is van! Én előrendeltem és vagy három hónapig tartott a teljes végigjátszás,persze nem minden nap. Naponta kétnaponta egy-egy órára ültem le elé. Kimaxoltam mindent amit csak lehetett. Így végig tudta bennem a lelkesedést tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Autós topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest