Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prien
addikt
Villareal- Apollon... én itt nem szimatolok hazai győzelmet. Mi a véleményetek?
A kevés is több a semminél.
-
szlovibuki
tag
Valami ultratuti szelvényt jó lenne összeállítani a hétvégére, mert KASZÁLNI akarok (és nem a mezőn)!!!
-
gyuromoj
veterán
Vandit. lesz mára valami X-es tipped?
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
stefyY
őstag
Napoli + Villareal + Torino + Tottenham + Inter vállalható 7.5x-es pénzért? Melyiket nem raknátok esetleg?
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Prien
addikt
válasz stefyY #83005 üzenetére
Én a Villarealt nem rakom. Sőt, van a tippmixen egy opció, a 044-es, hogy 0-1 Apollonra fizet 3.6-ot. Nekem ez tetszik Kombimra ment is. Gyakorlatilag 66%-os tippre ad 3.6 oddsot, ugye döntetlen vagy Apollon győzelem esetére.
A Villarealban nem érzem az átütő erőt, persze ez csak az én véleményem.A kevés is több a semminél.
-
B-L-A-C-K
titán
Ennyit szánok a mának, meg ha élőben lesz megint valami kihagyhatatlan megrakom...
-
giigz
veterán
válasz B-L-A-C-K #83013 üzenetére
Totál el vagyok havazva Van hogy 9 körül érek haza, 10-kor meg indulok bulizni...
Az elmúlt 2 hétben 2x félórát tudtam az új szisztémámra szánni, holott napi 1-2 óra kellene a rendes táblázatvezetéshez, grafikonokhoz... Szóval áll a szisztéma, áll a táblázat... Hétvégenként péntek-szombat-vasárnap már jobban lenne időm, de az is elmegy mással, ez a fogadás most nem élvez prioritást...
-
Deck
titán
PAOK-nak nem esélyesebbnek kéne lennie mint a 3x odds?
Valami jó tippek mára?
PS5
-
giigz
veterán
válasz B-L-A-C-K #83015 üzenetére
Hihetetlen, de igaz... Semmi időm, egész nap az egyetemen vagyok, órákra járok, tanítok is diákokat (egy kis mellékes amit mixen el tudok bukni), esténként meg filmezek vagy bulizok, lassan már tanulni is kellene valamit... Na szóval idő nincs, hetente most már örülni fogok ha 1-2 szelót tudok rakni átlagban...
Ja igen, tudnék rakni 20 szelót is hetente, nem arról a 10-20 percről van szó amíg kimegyek és megrakom, hanem kiválogatni a meccseket, elemezni nincs időm.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz razorka777 #83018 üzenetére
Kéne ma egyet dupla vagy semmiznem valamelyik meccsen. Szerintetek melyiken?
Ejj ha 18x odds azApollon. Miből gondolod?
[ Szerkesztve ]
PS5
-
KisTücsök
addikt
Van most egy kis tőkém, gondoltam kipróbálom ezt a döntetlenes taktikát. Valami tipp, hogy melyik csapatot rakjam? Csak a PL-t vágom, úgy ahogy. Leicesterrel szemezgetek.
Vagy inkább tutikat rakjak nagyobb összegekkel?
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz KisTücsök #83022 üzenetére
hol akarsz játszani? ha neten, akkor keresgél angol és francia másodosztályban, ha mixen, akkor fogalmam sincs
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
KisTücsök
addikt
mix.
Angol 2. osztály? Ránézek. Francia 2. osztályban ha jól emlékszem a döntetlenek sokszor a 3x oddsot sem érik el. mámint szar mixen. neten sokkal jobbak az oddsok, azt vágom. ha bejön a dolog, majd lehet kipróbálom valamelyik oldalt. Úgyis már rég terveztem.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz KisTücsök #83025 üzenetére
hát azért akadnak ott is jó oddson X-ek
én egyszer azt próbálnám ki, hogy félidei X-eket rakni csak (kizárólag neten, mert ott ami 2,10 félidőre, mixen 1,93), aztán duplázni mindig a tétet, ha elmegy a fogadás, ha meg jön, akkor visszaállni a kezdő tétre, hosszú távon kifizetődőnek tűnik, csak iszonyat bank kell hozzáGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
KisTücsök
addikt
Az 25 meccs ha jól számolom. Mindegyiket egy ezressel megrakva, kb 8 meccs kéne jöjjön, és akkor vagyok nullán kb.
Kíváncsi leszek, ma mennyi jönne, ha így megraktam volna.
pohár: Ja, az se rossz.
Ezen agyalok most. Kb 500-zal kezdeni, ahogy számoltam, elmehetnék 9 meccsig, és még mindig megrakhatnám. Más kérdés, hogy annyim már nem lenne. Max 6 rakásra lenne elegendő. De hát azért 6 meccsen belül jöjjön már össze egy x...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz KisTücsök #83028 üzenetére
ó, nem jön az mindig...
23 ezres befektetés, mennyi jönne ma belőle?
amúgy ma szerintem egy Wolfsburg & Sevilla duót raknék, bő 3k jönne ezerből
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
adrian94
őstag
válasz Daniel Alves #83029 üzenetére
Nem jön jól egy kis + pénz ?
B-L-A-C-K rám írhatsz
-
yogibear
addikt
24 meccs van a csoportkörben.
Az első fordulóban 7 végeredmény D volt és 10 félideji D...
Szerintem szólóban nem rentábilis...Tét duplázással, kettes oddsokkal számolva 13 egymást követő találatod kell legyen, akkor leszel 800k felett 100 fabatkából... 10 egymást követő találatnál leszel 102 ezernél...
Ha hasonlót csinálsz, de 4-es oddsokkal, a nyereményt mindig visszaforgatva, akkor 100 fabatkáról indulva megcsinálod a 3 egymást követő találatot, akkor lesz 6400-ad.
Abból már 400-as alaptéttel játszol szintén 3 egymást követő találatig (max 16 próba jön ki belőle).
Akkor lesz 25600-ad, abból 16 darab 1600-as alaptét jön ki, ha ezzel is megcsinálod a 3 egymást követő telitalálatot (végig 4-es odds továbbra is) akkor jársz 102 ezernél...
A negyedik körben ebből már 5000 az alaptét, azaz 20 próbálkozás telik ki belőle.. ha megvan megint a 3 egymást követő teli, akkor 320k-nál vagy abból az 5. körre kijön 32 db 10k-s alaptét...
Ha ezt is megcsinálod, akkor 640k-nál jársz, abból kijön 32 db 20k-s alaptét...
és ha ezt a 6. kört is megcsinálod a 20 próbálkozásból egyszer, akkor 1,2 millánál jársz...
Vagyis rövidítve: hatszor kell eltalálnod 3 egymást követő 4-es oddsot... az 1,2 millához.
Az első körben annyiszor kell 100 fabatkát beinvesztálnod, míg nem jön a hármas sorozat, utána a nyereményből tolod: 2. és 3. körben 16 lehetőséged van a telire, a 4-ben 20, az 5-6-ban 32 próbálkozásod van...
Matematikailag csak ennyi, mindig pont 4-es oddsokkal számolva... a valóságban már nehezebb dió.[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pohár
félisten
válasz adrian94 #83032 üzenetére
sose raktam, hol írtam ilyet? bújni kell a statisztikákat, hogy melyik csapat játssza a legtöbb félidei X-et (vagy végeredményt, attól függ, hogy mire megyünk), aztán rakni...
beten a félidei X-ek átlaga 2,21-re jön ki, ha 23 meccsből már 11-nél lesz félidei X, már pluszba leszünk bő 1000ft-tal
yogibear... akkor beten kell rakni az X-eket az idióta elnevezésű kombinációkban
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
melyik csapat játssza a legtöbb félidei X-et (vagy végeredményt, attól függ, hogy mire megyünk)
Erősen változó: tavaly előtt pl a francia2-ben a Niort 38-ból 23 félideji D-t tolt, az Angers 24-et...
Tavaly már csak 15 és 19 volt a teljesítményük. .)
Ha komplett bajnokságokat nézed, akkor csak azokat érdemes figyelni, ahol ez 40% feletti átlag, de még a spanyol2 és a török1 is csak 49%-ot teljesített és azt is elég rapszodikusan hozta, volt, hogy alig volt pár, és volt, hogy 7-8 is...
Nem egyszerű a dolog.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
stefyY
őstag
Napi dönci?
040 Guingamp - PAOK D 3.20
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
törölt tag
Dinamo Moszkva - PSV Eindhoven Kéne egy tetves gól!
-
-
ANDROID???
addikt
utólag mutatós...
Amur Habarovszk - Torpedo Nyizsnyij Novgorod 1X2 Torpedo Nyizsnyij Novgorod 2,25 Nyertes
Admiral Vlagyivosztok - Szeversztal Cserepovec 1X2 Admiral Vlagyivosztok 2,10 Vesztes
Avtomobiliszt Jekatyerinburg - Barsz Kazany 1X2 Barsz Kazany 1,45 Nyertes
Traktor Cseljabinszk - Barisz Asztana 1X2 Barisz Asztana 2,55 Nyertes
Jugra Hanti-Manszijszk - Avangard Omszk 1X2 Jugra Hanti-Manszijszk 4,00 Nyertes3/5 legalább több jött vissza mint ami ráment, sajnos Admiral 4-4 lett...
-
Prien
addikt
Hát akkor hajrá mindenkinek!
A kevés is több a semminél.
-
ANDROID???
addikt
Fenébe benéztem az időt, lecsúsztam a 19:00-ról... Remélem élőben enged rakni...
-
adrian94
őstag
valaki ha tud valami jó élő fogadást akkor írja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest