Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
lord_m
senior tag
válasz
ridiculous
üzenetére
Köszi az infót! Akkor ennek annyi. Marad a döntetlen poén mára, mást nem hiszem, hogy nézek, bár szerintem a Leverkusen meccsen benne lehet az over.
-
Dan-szan
senior tag
válasz
ridiculous
üzenetére
Bár tudom, hogy más országról van szó, de az összes holland meccs elmarad.
-
törölt tag
Hazaérve nézem a hoki összefoglalót, a svédek büntetőkkel
azért a bronzot simán meg kell szerezniük a szlovákok ellen rendes játékidőben 1,6-ért. A döntőben így finnek akiknek még nincs aranya, ez nagy motiváció és a címvédésre készülő oroszok, teljesen kétesélyes a bukik szerint is. Jó melós csapat az orosz, azt el kell ismerni. Én csak a bronzmeccsre teszek, a svédekre természetesen. -
lord_m
senior tag
Szerencsére a Sevilla overért is csak 1 félidőt kellett izgulni, 3-1.
-
sherlock82
senior tag
11 es a barcának, ez a modern foci, meg a video bíró....
-
sherlock82
senior tag
Itt van amire sokan vártunk, Barcelonában vezet a Napoli! : )
-
Mickester17
újonc
Szerbusztok Srácok!
Új vagyok ebben a témában, Tippmix pro körül belül hány nap alatt utal ki nyereményt? (OTP) - re
-
bazsimano
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
igen, ott en is egy napol dnb vagy ketesely napoly-x en gondolkodtam ...
jo lenne mar osszerakni a fogadast mert menni kell a lurkokert es utana mar nincsen nyugta az embernek

-
sherlock82
senior tag
A tegnapi bayern ill. atletico eredménye ide értve a Veszprém kézi meccsét is szerintem már minden embernek elvette a kedvét a sportfogadástól.

Barca- Napoli meccsre azért kíváncsi leszek, szerintem vendég sincs kizárva. -
törölt tag
válasz
bazsimano
üzenetére
Holdener dobogót kellett volna még rakni szép szorzóval, még agyaltam is rajta esélyes és akkor összességében nyerő lett volna. Így csak nem bukta. Páros szlalom van még vissza szombaton, ha egyáltalán lesz kínálatban azt már csak apróval mókából.
A hoki érdekesen alakul, finnek és oroszok esélyesek. Erre is csak apróval teszem a svédeket, most még 4x felett adják.Örni: az a nagy kérdés mennyire érdekli őket az EL, a Dortmundban nem lesz Haaland. Mindegy ki nyer, csak legyenek gólok.
-
Örni
senior tag
Sevillára az over már 2 lett, mit tudnak a bukik? Az over 1.5 is 1.35.
Az a Dortmund H 1.4-ért elég optimista, kíváncsi leszek. -
bazsimano
őstag
válasz
üzenetére
nagyon durvan elszurta...3ik vagy 4ik kapunal...a legelejen...ennyi...neztem ahogy irod a regebbi eredmenyeket durvak...aztan itt is az elso kor utan siman o volt a favorit ...de hat ilyen a versenysport...
jok a masfeles tippek!
neztem egy zenit betist is...dnb betisnek (2.06x) -
törölt tag
válasz
üzenetére
Mikaela? Rágörcsölt a kapukra és a fenekére huppant. Ilyet még nem láttam. Háromszor kiesni? Minden idők rekordokra esélyes versenyző, aki már mindent megnyert. Junior korában nem csinált ilyet. Nem egyszerűen kikapott, az benne van. Hanem háromszor le se bírt menni a pályán! Még szerencse Michelle címvédésére 3x odds mentette az éjszakát.
EL foci 1,5 felett kötésben 2x
Dortmund, Sevilla, Barcelona meccsekre -
bazsimano
őstag
válasz
lord_m
üzenetére
gratula a dontetlenes tippert
ma meg gondolkodom mit jatszom
meg a masodik kaven nem vagyok tul uh meg gondolkodok 

meg egyszer gratula...ahogy mondod "cholo" csapata nagyon megerdemli a vereseget, ilyen foss egy csapatot
) most nem volt akkora makjuk mint pl a getafe ellen...nagyon nem szeretem simeonet es a csapatat sem

-
lord_m
senior tag
válasz
lord_m
üzenetére
Gólos nem nyert. Gratulálok az Atleticonak, hogy hazai pályán egyszer találnak kaput.a sereghajtó ellen...meg is érdemlik, hogy kikaptak!
Viszont a dönci tipp hozta a napot, úgy, hogy a 93. Percben visszavonták a győztes gólt, szerencsére.
Mai gólos próba:
Sevilla - Dinamo Zágráb
09296 V, több, mint 2,5 gól, odds 1,82+Rapid Wien - Vitesse döntetlen poén, 3,30x
-
törölt tag
Túlagyaltuk a 2,5 és GG dolgokat, közben a Liverpool simán nyeri a meccset jó szorzóval.
-
Örni
senior tag
válasz
ridiculous
üzenetére
Egyelőre nincs bennük kraft... Nagy fejmosásnak kell lennie ahhoz az öltözőben, hogy itt változzon valami.
-
Örni
senior tag
válasz
ridiculous
üzenetére
Úgy tudtam, hogy Salzburg szerzi az elsőt... Kérdés, hogy Bayern gól lesz-e
-
ridiculous
aktív tag
Ott is van a Salzburg gól
-
Örni
senior tag
Lesz itt gól, nyíltsisakos játék van Bayernen.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
bazsimano
üzenetére
nekem is vitte a szelót..
néztem a meccset, már a szünetben gondolkoztam hogy megrakom a Levante - t 9 - es szorzóra de én hülye nem tettem mert úgy voltam vele hogy az ATM majd kimakkolja mint oly' sokszor.. persze ezután Levante gól, 70. percben meg gyorsan behúztam 1,5 gól alá 2-es szorzóval mert annyira hulladéknak láttam az Atleti - t és így legalább az elbukott szeló árát visszahozta.. -
törölt tag
Néhány havonta felbosszant az Atletico Madrid, pedig direkt kerülöm őket.
-
törölt tag
Végre felkerült az alpesi sí, megrakom Mikaela Shiffrint győztesnek. Arra az esetre ha rágörcsöl erre is, akkor apróval Michelle Gisin 3x odds.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Clement Noel olimpiai bajnok
Biztonságosabb volt azért a győztes fogadásnál csak a Top3 tipp.Amit nem értek, a holnapi (ma éjjeli) női kombináció versenyszám miért nincs fent még mindig a kínálatban??? Olyan sokat nem nyertem síelés tippekkel, hogy attól megijedne a Zrt! Délután és este még ránézek, hogy bekerül-e. Normális irodáknál ott van.
Simán megraknám Mikaela Shiffrin talán megmenti az olimpiáját, ráadásul Petra Vlhova bokasérülés miatt már hazament. Michelle Gisin 3x odds is csábító, vagy a másik svájci Holdener dobogóra apróval magas odds és mégse lenne annyira meglepi.
Ezzel most veled tartok. Talán a Salzburg-Bayern is jó lehet gólokra? Általában amikor a bajorok kikapnak, utána megrázzák magukat.#182047
Grat a kötésedhez, olimpián ma döntőnek beillő Svédország-Kanada hoki van kínálatban, teljesen kétesélyes. Kihagyom, vagy csak apróval tegyétek a nagyobb szorzót. Amelyik tovább fog jutni, arra teszek végső nyertesnek. -
bazsimano
őstag
jaja ...de ez benne van, ezert is szép a foci

bár sosem értettem minek kellenek ezek a segítségek, mindig ez történik ilyenkor, hogy a támadó a két védő között húz el

akik nyertek azoknak gratula
#182046 lord_m: ha jol latom ponto most alltak dobogon es ott volt Noel! szoval macskatápot beszerzünk egy raklappal

fura hogy a pingpongot még nem írtak jova, 1es oddsal...

-
Örni
senior tag
Az igen! Mind a két meccs amit ma raktam, a 94-ik percben jött...
-
tigipuf
senior tag
válasz
ridiculous
üzenetére
Igen valószínűleg erre gondolt Örni,nem figyeltem, félreértettem
. -
ridiculous
aktív tag
Köszi a válaszokat!
Dan-szan: szerintem is, azért gondolkodom hogy "átigazolok" oda.
..és pont emiatt vacillálok bazsimano amit leírtál
Örni: tipikus esete vagyok az "egy meccs mindig elmegy" jelenségnek szóval eddig engem se fenyegetett volna BET - en se hogy adóznom kelljen.
tigipuf: szerintem arra gondolt hogyha nem Tippmixpro - n játszana hanem máshol. -
bazsimano
őstag
válasz
ridiculous
üzenetére
nyilván jobb a bet365...de én maradok a tippmixpronal...kevés az esélye de ki tudja, hogy mikor futok bele egy adóellenőrzésbe, aztán ha nem adózok a bet365 utan akkor lesz nemulass

persze tudjuk senki sem adozik utana ugysem neznek rá...blablavbla...de csak egyszer kell hogy megtörténjen...és tudjuk murphy

de nem szeretnék semmilyen vitát generálni ezen a téren, uh mindenki eldönti magának a dolgot
hajrá és csak nyerjünk 
#182038 Örni : hehehe igaz igaz...reméljuk kolléga tippjét nem rontjuk el

-
Dan-szan
senior tag
válasz
ridiculous
üzenetére
Nálam ez nem kérdés, szerintem mindenben jobb a Bet365.
-
lord_m
senior tag
Poénnak PSG-Real pontos eredmény 2:1, 7,75x :)
-
ridiculous
aktív tag
Tippmixpro vs Bet365 közül melyiket érdemes inkább használni vagy ti melyiket preferáljátok?
Jelenleg Tippmixpro - n játszogatok de valahogy a bet funkciógazdagabbnak tűnik nekem (sokszor jól jött volna a korai kifizetés is pld
). -
törölt tag
Elszállt fociról átevezve síelésre:
C. Noel dobogón végez 2,5x
-
Örni
senior tag
Úgy látom Bilbának gyorsan annyi lesz.
-
törölt tag
Több napos 6x aprós hozott egy ezrest [kép] hát az olasz meccset úgy néztem tévében, hogy nagyokat védett az Atalanta kapus, nagyokat bénázott a Juventus kapus, mégis sokáig 0-0 volt. Aztán jött egy óriási gól szabadrúgásból és hosszabbításban egy fejes. Na így jó meccset nézni!

Bilbao 2,3x
Bilbao DNB 1,6x
Jong PSV 1,6x -
zsolo89
csendes tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Egyik csapat sem verhetetlen, az, hogy pont most kapott ki egyszerre mind 3 az meg pech! Magyar bajnokságot én amúgy is kerülöm, max gólra teszek!
-
sherlock82
senior tag
Hétvégén nem nagyon szóltam hozzá az eseményekhez így most megteszem.
Péntek este az UTE x- elt ez a szelvényem jött.
Aztán nézegettem hogy szombaton milyen meccsek lesznek.
Sokan mondták hogy szép a játék mert bármi előfordulhat.
Az hogy a Puskás és a Paks otthon kikap egy nálánál elvileg gyengébb csapattól, na abban és sok szépet nem látok.
Ezt tetézte hogy a bayern is simán kikapott. Ja meg a Videoton is.
Szóval ismételten felfüggesztem a játékot jó pár hétre, mert elvették a kedvem.
-
Örni
senior tag
Bochumot ki rakta?
-
törölt tag
Na megraktam a Hamburg - Heidenheim meccset 2,5 gólokra, eddig semmi első félidőben. Remélem a másik négy szelvényből lesz valami.
-
bazsimano
őstag
tippmixproval van valami gond?
tul magas piackivetre hivatkozik...
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Az esti fucsovics meccshez tudtok nekem streamet adni? Esetleg twitchen közvetíthetik? Köszönöm!
-
törölt tag
Svéd-finn hoki kell ma, fociban még egy gól az ausztrál meccsre és estére ezek külön és trixie:
Emmen 1,85x
Utrecht 2,1x
Kiel 2xSevilla & Porto - Sporting 1,5 felett 2x
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Robogó, kismotor
- sziku69: Szólánc.
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Hálózati / IP kamera
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több db 512GB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
azért a bronzot simán meg kell szerezniük a szlovákok ellen rendes játékidőben 1,6-ért. A döntőben így finnek akiknek még nincs aranya, ez nagy motiváció és a címvédésre készülő oroszok, teljesen kétesélyes a bukik szerint is. Jó melós csapat az orosz, azt el kell ismerni. Én csak a bronzmeccsre teszek, a svédekre természetesen.