Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
Igen! Uccsó pillanatban jött a Porto X. 200-ból 2800, nem rossz. Holnap el is Skandizom.

-
pohár
félisten
hát a BL-es szelómnak lőttek, a City meccsen már nemigen lesz gól

-
B-L-A-C-K
titán
Szép munka -32 ezer, hogy verjem bele...

-
törölt tag
Chelsea-töl jó lenne még egy gól! A végén bekapnak egyet azt faxa lesz.
-
yogibear
addikt
Na mégis csak a Schalke lesz a lebundázott 2/1?

gery2123: kapott.

de rúgott is hamar... jó kis meccs ez kivételesen... -
gery2123
őstag
Hú ez a Barca még kap egyet ha így folytatják az tuti!
Hú ez a meccs mekkora már

-
yogibear
addikt
válasz
ANDROID???
üzenetére
Nem és nem... bilbó X lesz, a szatyor 0:0, az Ajax meg 1:1 marad és Vandit kolléga is örülni fog... vagy őrülni.

-
giigz
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Bet365-ön is ez volt a legjobban fogadott meccs, tényleg minden kétséget kizáróan ez volt ma a legnagyobb néptipp, az odds pedig nem követte ezt... Utólag vagyok okos, de normál esetben egy PSG-Barca meccsnek 2-ről indulva, PSG sérültekkel és országos pakolásokkal 1,70 körül kellett volna lennie...
-
ANDROID???
addikt
Na vajon atl. b. tud nyerni, és a BL meccseken lesz mindegyiken +1 gól?
-
Prien
addikt
válasz
Tomi0703
üzenetére
Én abból indultam ki, hogy Angliában 1-1 a Chelsea ellen, aztán otthon elkalapálták a Dortmundot, akkor miért ne verhetnének meg egy szlovén csapatot, A Maribort?

Kis apró jönne is, ha megfordítanák a meccset , valamint kellene a Bilbao javulás is...verhető lenne a BATE, de az X is jó, mert adtam nekik 1 gól előnyt

-
B-L-A-C-K
titán
Hát nem tudom ez a Barca hendi hogy lesz meg....
Már kacagom az egészet, fél világ rakja a tutit, hát persze hogy neccesen áll már most... -
yogibear
addikt
válasz
ANDROID???
üzenetére
nem, teljes játékidőre...

De mondtam, kami... 100 fabatkáért ez van.
-
giigz
veterán
Kimondom, bunda.
-
Tomi0703
addikt
Maribort esetleg valaki? 0-1

Amúgy nem értem miért volt ilyen magas rá az odds, Schalke nem akkora király hiába verték a Dortmundod.

Közben a BATE 2-0-ra megy...
-
Prien
addikt
Porto kihagyott büntető és a Maribor pedig vezet...ez is meglepetés eddig

Most akkor a Bate megvette ezt a meccset vagy ennyire megjavultak??? 2-0...hihetetlen

-
yogibear
addikt
Maribor, BATE

BATE 2:0

-
yogibear
addikt
válasz
zolynet
üzenetére
Már sokszor elmondtuk itt páran, hogy a Sopcast a megoldás...
[kis leírás]Mi az orosz ill. ukrán sopcastos streamekre esküszünk, ezek tévére kitolva rendre jobb vizuális élményt adnak, mint a Serie A bajnokikat közvetítő hazai tévécsatorna digitális kábeltévén továbbított jele, és mivel feszes bőrű vén pöcsök vagyunk, akik tanultak ruszkit az isiben, még el is csípünk néhány mondatot. Vjidál, Pjirjló, Bjánúcsi Szergejék szerint is nagy játékosok. A linkeket szolgáltató oldalakat képtelenség felsorolni, viszont van néhány olyan site, amiket figyelmesen böngészve akár egy kirgiz másodosztályú kiesési rangadót is megnézhetünk. A HD minőségű szovjet sopcastos linkeket általában innen lőjük; ennek a spanyol oldalnak nemcsak remek élőműsor-kínálata van, a fórumukról a meccsek után pár órával a teljes mérkőzéseket le lehet tölteni; ez szintén egy csodás linkgyűjtő site; végül egy megbízható, magyar nyelvű, naprakész fórum. Két vándor-site-ot is érdemes lehet meglesni, ők időnként más domainre költöznek, de keresővel mindig meglelhetők: firstrowsports, ill. lshunter a kulcsszavak. És persze a családias hangulatú fórumunkba is érdemes lehet benézni. Rengeteg egyéb forrást lehet még találni, kezdésnek ez talán megteszi.
[meccs linkek de jórészt csak webes, alacsony felbontás]
10 perccel meccs előtt belövök egy sopcast linket és kitolom full HD-ba... a Digi meg azt csinál amit akar.

-
gery2123
őstag
Nagyon érdekes meccs lesz ez a Barcelonai

-
B-L-A-C-K
titán
2-1

-
Deck
titán
Róóóóóóma!!!
Totti! 
-
-
törölt tag
De jó,hogy a Digisport 2-ön adják a Chelsea mecset.

-
razorka777
veterán
Ez gyors egyenlítés volt.
-
B-L-A-C-K
titán
1-1
Juj de jó meccs lesz...

-
törölt tag
PSG

-
B-L-A-C-K
titán
Barca eddig nem nagyon találja a helyét...
ahogy írom
1-0

-
razorka777
veterán
Ez az City.

-
Prien
addikt
Hajrá mindenkinek, fosszuk ki a ZRT-t!

Vezet a City... Maicon-t nem vettük bele a mixbe!
-
giigz
veterán
Chelsea + Bilbao 100%-ra veszem, ha elerek a benzinkuthoz 2k-t raszanok, 7k jöhet.
-
törölt tag
Chelseanél szép az összeállítás! Illő lenne nyerniük.

-
törölt tag
Ez a Blackpool ennyire szar vagy mi van velük, hogy szinte minden ellenfelére 1,2-1,8 körüli szorzók vannak?
-
L_YKing
addikt
1. Ter Stegen 4. Rakitic 5. Sergio 7. Pedro 8. Iniesta 10. Messi 11. Neymar 14. Mascherano 18. Alba 22. Alves 24. Mathieu
-
duronx
senior tag
jól kezdődik, már az első meccsen elment a mixem
Tiszta vicc volt ez a Bayern -
4850 oc
aktív tag
Azért elég fúrcsa hogy a Bayern nem tud akcióból gólt rúgni....

-
törölt tag
Kéne egy Bayern München gól.

-
gery2123
őstag
Na akkor kérek 3 gólt a CSKA - Bayern meccsre!!!

-
yogibear
addikt
Akkora X lesz mint ólajtó.

Más:
A keddi CSZKA Moszkva-Bayern München mérkőzés a labdarúgó Bajnokok Ligája történetének nyolcadik olyan találkozója lesz, amelyet üres lelátók előtt rendeznek meg. Mindkét csapat először játszik zártkapus meccset a BL-ben. Az UEFA szurkolóinak rasszista megnyilvánulásai miatt, visszaesőként büntette meg az orosz egyesületet.Bakker visszhangzik minden, olyan üres a stadion.

Hehe:
Az UEFA februárban meszelte el az orosz klubot egy zárt kapus nemzetközi kupatalálkozóra, mert december 10-én szurkolói rasszista és szélsőjobboldali szimbólumokat mutattak fel a plzeni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen. Meglehet, arról is a moszkvai fanatikusok gondoskodtak, hogy a hangulattalan, üresen kongó stadion ne legyen elég bosszúság a Bayern játékosainak. Könnyen lehet, ők törtek borsot a Pep Guardioláék orra alá, amikor hétfőre virradóra a Ritz Carlton hotelben megszólalt a tűzriadó, így másfél órán keresztül az egész csapat az utcán ácsorgott... -
janos1988
addikt
Mai 10 mp-es 5/6-os alappal megrakva. Várható 162k.
-
yogibear
addikt
Asszem kihagyom a mai napot, mert elqrtam az időt...
A Siófok ment volna D-re, csak elnéztem, mert 3-kor kezdett... és persze D lett...
A másik tipp a B. Bystrica - Trencin szintén D... csak a jegyzőkönyv kedvéért... -
gyuromoj
veterán
Na nekem ezek mentek a mai napra:
500Ft
Roma
Ajax 1. fi.
Barcelona -1
~28k4/5 (100Ft)
Roma 1. fi.
Ajax
Barcelona
Schalke
Chelsea
~13k -
törölt tag
Macva Sabac Gyerünk már!

-
törölt tag
Mai nap is gól szegény meccsek vannak.

-
Deck
titán
Hajrá Róma! Remélem nyernek a fiúk majdnem 6x-os oddsér

-
adrian94
őstag
Ezt a 2 kamit lehet megrakom 3/4-ben 200 ft-os alappal :
1.
107 1 CSZKA Moszkva - Bayern München 1. félidő eredménye D 2.61
111 1 Manchester City - Roma 1. félidő eredménye D 2.18
115 1 Apoel Nicosia - Ajax 1. félidő eredménye D 2.00
121 1 Paris SG - Barcelona 1. félidő eredménye D 2.052.
126 1 Schalke - Maribor 1. félidő eredménye D 2.61
130 1 Sporting CP - Chelsea 1. félidő eredménye D 2.16
134 1 BATE Boriszov - Ath. Bilbao 1. félidő eredménye D 2.11
138 1 Sahtar Doneck - Porto 1. félidő eredménye D 2.0 -
Prien
addikt
Nektek nincs olyan érzésetek, hogy az APOEL behúzza ma?
Az Aalborgot lelépték 4-0-ra, a Barcától pedig csak 1-0-ra kaptak ki, igaz elég egyoldalú meccsen. Egyik szelómon megy a bizalom, Hazai ! -
spm
tag
válasz
szlovibuki
üzenetére
Sima vendégnek kellene lennie mindkettőnek, de örökké nem tarthatnak a sorozatok. Bízom mindkettőben különben nem raktam volna meg.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Volt 33 ezrem a prón, tegnap bukó 3 ezer, ma is kéne még Bilbao X legalább, újabb 3 ezer mínusz így, de gyorsan kiutaltattam 25 ezret, nehogy elolvadjon. Maradt 2 ezer holnapra bohóckodni. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)