Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_YKing
addikt
Azert lassan mar hianyzik a mix.

Lehet hetvegen durrantok egyet. Csak nem nagyon lesz semmi.Nem talaltam semmit, hagyom. Jovoheten viszont tuti lovok egyet.

-
zolynet
veterán
válasz
zsolti72837
üzenetére
Valóban, de azt csak apróval tettem, az nem érdekes.
Viszont a Bromley, na azoknak bizony a jóóóóóóóó "+!'%+"!%'"+%'"+!

Csak a vereséggel nem számoltam, 100% biztos voltam benne hogy nyernek, áhh. -
yogibear
addikt
válasz
Prien
üzenetére
Van benne logika, nem egyszer előfordult már ilyen, hogy mendegél feljebb a hazai odds, pedig a papír szerint sima hazainak nézett ki, és az is lett a végén...
Ez is elsőre sima hazai, így rakja is boldog-boldogtalan, és ha jön bukiknak sokat kell kifizetni, így "kétségeket" ébreszthetnek az oddsmozgással és lesz bőven aki X vagy V-t rak, látva a mozgást, így némileg kiegyenlítődik a bevétel-kiadás...
Emellett az oddsokhoz a csoportmeccsek teljesítményét is figyelembe veszik, ami pedig egyáltalán nem mérvadó, lásd anno a jugók elleni pótselejtezős oda-vissza sima zakónk még Csankkal, ha jól rémlik... -
mntn
tag
Ez a vendég miért ilyen magas? Még a gólra is 1.65 van.
Ecuador - Uruguay - 1.90 | 3.15 | 4.20
Nincs Suarez azt tudom, de az ecuadori keret sem olyan acélos.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Chereiose
üzenetére
tegyed. tuti pénz.

mindenki nyerni fog a világon 1.9*-es pénzt, aki a norvégokra rak.
általában így szokott lenni.****
szerintem, 0:0, visszavágó 1:1.
ha lehetne, kötésben is raknám...1:1, majd 2:2 is lehetne, de a norvégoknak 3 gólt nem rúgunk.
amikor volt az utolsó forduló, és 2 meccs, ami kellett volna nekünk. egy forgatókönyv volt, hogy ne jussunk ki. jött is a 2-es kötés. azt is vagy 3* leírtam, rajtam kívül senki nem hitte el.
(vagyis asszem még valaki megrakta kötésben.)itt a lényeg az, hogy nem jutunk ki, de azt megint valami igazán lúzeres forgatókönyvvel produkáluk ki.
mint pl. tavaly a debrecen a hosszabbításban bekapott góllal a bate ellen.én annál bénább forgatókönyvet nem tudok most kitalálni, mint a fent említett.
ha kikapunk kint, akkor az túl sima, nincs hurrá optimizmusos reménykedés a visszavágó előtt.mint az utólsó fordulóban is "jogosan" volt.
de a törökök ugye lőttek egy gólt.
tehát fogadás szempontból azon kell agyalni, hogy a visszavágó utolsó pillanataiban hogyan tud úgy alakulni, hogy gundi vagy jenő hangja szokásos módon elcsukolhasson:
"gól". rezignáltan. itt szünet, majd: "kutya fáját, megint az utolsó pillanatban, balsors", stb.
aztán jöhessenek a stadionépítést fikázók, beszántók, stb.nem tanultátok még meg?
na: ezt kell lefordítani a fogadás nyelvére, hogy legyenek forintok....

-
szab.tam
nagyúr
ti a mai kínálatból is bírtok rakni?
ügyes.erről az jut eszembe, akikkor a heroiista szívja fel az asztalról a kokót. a többek nem értik, de ő megmagyarázza, hogy hernyó nem volt, valami meg kell.
norvég meccs felvezetésről egy szösszenetem. very fájt.
(#134086) sz_abika
próbálam dekódolni, de nem értem.
olyasmi, ha jöbban követed a ritmust, akkor sok zsét kereshettél volna?
közben asszem értem.*****
(#134082) djculture
"Én a Babos Tímeával szrtam el a szelót"
hidd el, ő nem. ő utazik, befiezti a nevezési díjat, kikap. és utána még pénze is marad.
(ha véletlenül nyerésre áll, feladja.) -
sz_abika
addikt
Hát nem is tudom h sírjak vagy nevessek.
Ma kb minden elment, -10k jött össze kemény munkával. Egy dolgot rakosgattam folyamatosan minden kötéshez. Crepaldi sikerét.
Élőben ment a meccs már, láttam Marcora ász betyár , tizensokat szórt ki a meccsen végül. Szóval első szett, ujjam az all in gombon.
Mark Oosterhuis - alatt 0.5 @ 1.66
Erik Crepaldi 2-1 @ 5.00
4000 * 8,3 , circa 33 guriga.Először visszavettem 2000re a tétet, de mondom menjünk biztosra.
Mark Oosterhuis - alatt 0.5 @ 1.66
Erik Crepaldi @ 2.00
2-es gyűjtő, 1 bet * 4 000,00 HUFSejthetitek hogy mi lett a vége. 7-6, 4-6, 5-7

-
djculture
félisten
Én a Babos Tímeával szrtam el a szelót pedig megfogadtam magyarra nem teszek
Kinai agyonverte kb.. -
zolynet
veterán
Bromley gyerünk, húzz bele....
-
stefyY
őstag
Mix pipa!

-
Hunt3r22
őstag
Most néztem a csütörtöki és pénteki kínálatot..akad bőven.

Ti raktatok már valamit?

-
djculture
félisten
válasz
bammbula
üzenetére
Kedvencem most az öregfiúk bajnokság:
Hétfőn rendezték az öregfiúk bajnokságban az MTK – Újpest bajnoki mérkőzést. A találkozóra kilenc emberrel állt ki a hazai gárda, tizenegy perc után pedig már kettővel vezettek lilák – írja a klub hivatalos honlapja.
Fehér Csaba és Kovács Zoltán találatai után pedig úgy döntöttek, hogy nem folytatják a mérkőzést. A játékvezető lefújta a mérkőzést, az Újpest pedig megkapta a három pontot. A vendégcsapat egymás közötti játékkal vezette le a mérkőzésre szánt energiát.
-
stefyY
őstag
A Galata ellen hendiztetni milyen jó ötlet volt...

-
bammbula
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Szerintem olyan sima hazai győzelem lesz, hogy csak na.
Lehet érvelni, hogy nálunk több az, aki külföldi csapatoknál játszik, több a tapasztalata, de addig amíg nem tudnak játszani, semmire nem megyünk vele. Amatőr hibáik vannak, ha tényleg olyan nagy játékosok lennének, most nem kéne izgulniuk a kijutásért.
Storck egyébként már előre elkezdte a mentegetőzést, amiből mindenki rájöhet, hogy mennyi reményt fűz a csapatához.

-
zolynet
veterán
válasz
zsolti72837
üzenetére
Nem rossz az, Dortmund II tele van sérülttel.
Ha a norvégoktól véded, áhhh, azt is jól tette szerintem. Még nem tudom mennyivel rakom őket. -
stefyY
őstag
-
ETOM
addikt
Kazma SC 2-1 (0-1) Kuwait SC
szerintem itt még lesz gól
Granitas Klaipedas 0-2 (-) FK Utenis
és itt se rossz a 3.5 over beten.
Dukla Praha 2-0 (2-0) Usti nad Labem
ezen meg esetleg mindkét csapat szerez gólt v 3.5 over szintén
-
yogibear
addikt
Gillingham - FC Yeovil 2/1 vagy
Barnsley - York 2/1 vagy
Rochdale - Morecambe 2/1
esetleg: Dover - Eastleigh 2/1, de arra Prón nincs odds...
-
spm
tag
-
C0d3r
addikt
Betesek: Banki átutalásos kifizetésnél számolnak fel díjat?
-
spm
tag
Nem tudom örüljek vagy sajnáljam, de ma megint lesz egy rakás jégkorong. Nap végén kiderül hogy ez mennyire jó vagy sem.
Szóval pár felületes tipp így elsőre:
rendes játékidős győzelem:
Gentofte, Karpat, Lukko, Skelleftea, Sibir, Yaroslavl, Oskarshamn, Tingsrydsmindkét csapat lő két gólt:
Yekaterinburg-Tractor
Bars-Salavat
SKA-Dyn Moscow
Sp Moscow-Podolsk -
zolynet
veterán
Tegnap jött végre pár mix, de nem tettem ki előre mert akkor vagy pirosat kapott volna a nyeretett csapat vagy valami más borzalom történt volna.

Tettem papíron is 3500-tel, hogy a hétvégi döncitmaraton bukását visszahozza, az is jött.

Ma max a Bromley-t nyeretem, de inkább csak ázsia 0.0, kicsit a biztosabbra kell menni, sok elfolyt a múlt héten.
-
zsolti72837
addikt
Tegnapi:
R. van Barneveld - L. Butler A mérkőzés győztese R. van Barneveld 1,18 Nyertes
J. Wade - K. Brown A mérkőzés győztese J. Wade 1,30 Nyertes
P. Taylor - R-J. Rodriguez A mérkőzés győztese P. Taylor 1,08 Nyertes
G. Anderson - A. Boulton A mérkőzés győztese G. Anderson 1,08 Nyertes
M. Webster - M. van der Horst A mérkőzés győztese M. Webster 1,22 Nyertes -
ETOM
addikt
válasz
C0d3r
üzenetére
Igen Union Espanola v Audax Italiano
(Mindkét csapat gólt szerez) 09/11/2015 Egyik sem 2.50 Nyert2 Felett 1.5 Crucero Del Norte v CA Aldosivi
(1. félidő góljai - további piacok) 10/11/2015 Egyik sem 3.40 Vesztett
TöbbszörösSajnos nem mert CA Aldosivi meccsen aludtak és 0-1 a félidő.

-
ETOM
addikt
Oké ez se rossz..

-
C0d3r
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
Ha már kami döntetlen vadászat. Jobban ajánlom ezeket kézilabdával játszani, jóval nagyobb az esély rá, hogy becsíp pl. 2/9-be egy 2 vagy akár 3 (de 2-vel is pluszos a történet), én már kaptam el ilyet. Odds meg ugyanakkora.
Ahogy nézegetem, pl. a dán Esbjerg női csapata notórius dönciző, 9 meccsből 3 döntetlen lett. Nem is gondoltam volna, de ebből 2 gyengébb ellenféllel, még csak nem is arról van szó, hogy két közel azonos összecsapásából jön össze.(#134028) szab.tam:
"ez a nagy kedvenc. valami 55k körüli várhatóval:
Crucero del Norte - Aldosivi Gólszám 5,5 Több, mint 5,5 18,25 Nyitott
Santamarina Tandil - Estudiantes San Luis Gólszám 6+ 30,00 Nyitott"Ez olyan Jánosos lett.

-
szab.tam
nagyúr
válasz
C0d3r
üzenetére
100 ft-ot megér.

és ugyanannyi a várhatónk.
úgyanúgy nem nyerünk.
összeélőztem egy kis aprót, azt feldobálom éjszakai kamikra.
ez a nagy kedvenc. valami 55k körüli várhatóval:
Crucero del Norte - Aldosivi Gólszám 5,5 Több, mint 5,5 18,25 Nyitott
Santamarina Tandil - Estudiantes San Luis Gólszám 6+ 30,00 Nyitottmost nézema táblázatot. a rájátszáshoz a tandi-nak már nem kell semmi, mert a 6. 3 ponttal lemaradva, és nagyon gyenge a gólkülönbsége. gyakorlatilag bent van a 2-5. helyen.
0:01-k is lehetnek a meccsek.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
sutyesz96
üzenetére
aha.

3/5:
Philadelphia - Chicago 1X2 Philadelphia 4,40 Nyitott
Atlanta - Minnesota 1X2 Minnesota 4,20 Nyitott
Indiana - Orlando 1X2 Orlando 2,55 Nyitott
Anaheim - Arizona 1X2 Arizona 3,50 Nyitott
San Diego - Chicago 1X2 Chicago 2,65 Nyitottés
San Diego - Chicago 1X2 Döntetlen 10,25 Nyitott
Philadelphia - Chicago 1X2 Döntetlen 10,25 Nyitott
Atlanta - Minnesota 1X2 Döntetlen 10,25 Nyitott -
sutyesz96
addikt
Estíre' dupla.

-
ETOM
addikt
-
mtcob
senior tag
Habár aztmondtam selejtezőkig nemteszek, 2kval ment azért egy St. Pauli gól, Belenenses H és estére egy Indiana Pacers győzelem.....ez utóbbit elég tutinak érzem, 1,5 körül van rá az odds, tegnap Cleveland ellen nagyon jól nyomták, plusz PG is formába lendült végre, szerintem simán behúzzák, ha esetleg tenné valaki

-
szab.tam
nagyúr
válasz
szab.tam
üzenetére
ott is a 2.5+.
van egy népi megfigyelésem.
ha avendégcsapat úgy vezet 0:2-re, hogy nem a végén születtek a gólok, hanem korábban, akkor 65. perc tájéka után mindig teszek, mert majdnem mindig lesz még gól.elmúlt 2 napot végignyálaztam gyorsban.
1 ellenpéldásra kb. 5 megerősítő jön.
szabályosan vadászom az ilyen élő eredmény állásokat.
csak hát elég ritka a pron... -
szab.tam
nagyúr
válasz
pc_seft
üzenetére
szép meló.
de sok ilyen duplázóst toltam tavasszal papíron.****
(#134013) ETOM
5-ből 4* a 96. percben menni szokott a szeló, nem jönni.
én pedig bosszankodtama végén, mert általános over 3.5-öt akartam, és ez lett belőle:
St. Pauli - Düsseldorf (élő) Hány gólt szerez a hazai csapat? Több, mint 3,5 3,65 Nyertes
még jó, hogy nem a vendég rúgta...*****
United of Manchester - Chesterfield (élő) Gólszám 2.5 Több, mint 2,5 1,40 Nyitott
-
B0V9B
tag
Kézilabdában járatosak! Mennyire éri meg holnap veretni a Veszprémet a Vardar ellen? Elég kicsinek érzem az 1.15-ös szorzót a Veszprémre, utolsó (tavaszi) meccsükön például a Vardar nyert 7 góllal.
-
B0V9B
tag
válasz
szab.tam
üzenetére
Én is balhere voltam, mert a Belgrano-nak elég volt az X is a 6. helyhez szóval nem akartak megszakadni. Csak én tegnap este a nagy sietségben csak azt néztem hogy a Huracán 3 nappal ezelőtt Copa Sudamericana elődöntőt játszott a River ellen, míg a Belgrano 10 napja játszotta utolsó tétmeccsét így rá tudott pihenni a mai meccsre.
De ez már lényegtelen mert a Lausanne is szépen borította a papírformát.

Tiszta gyengusz a kínálat a következő két napon, pedig valamit össze kéne dobni.

-
ETOM
addikt
Ilyen nincs ami jött bakker

[link]Az az érdekes, hogy 4. gólnál lausanne szöglet volt abból, hogy a toszba lett xamax gól

-
szab.tam
nagyúr
válasz
B0V9B
üzenetére
2. fi statisztikája önmagában még szebb.
nem bízták a véletlenre a 0:0-t...
és nem véletlenül adtak a bukik az x-re ilyen keveset.van egy ilyen 3/4 aprósom is.
németeknél én egy hétfői, kapuig el nem jutó 0:0-ra gondoltam, de ők sajnos nem...Petrolul Ploiesti - Concordia Chiajna 1X2 Döntetlen 2,80 Nyertes
Atl. Temperley - Argentinos Juniors 1X2 Döntetlen 2,20 Nyertes
Huracan - Belgrano de Cordoba 1X2 Döntetlen 2,10 Nyertes
St. Pauli - Düsseldorf 1X2 Döntetlen 3,15 Nyitott***
stefyY
thx!
előszőr nyerettem a vendégeket, de miattad (is) gondoltam át.de ez a kutyaütő dülleldorf.

-
C0d3r
addikt
válasz
stefyY
üzenetére
Grat!

(#134009) B0V9B: Jól kivitelezett, megbeszélt döntetlen, vendégnek csak egy pontra volt szüksége a Copa Libertadores rájátszáshoz, így ezzel mindenki jól járt, meg otthon a már tét nélkül pályára álló hazaiak se szégyenkezhetnek a közönség előtt. Megy pacsi, ölelkezés, közös beb...
Utóbbi meg aztán mindenkinek tét nélküli volt, meg ahogy néztem a közvetítést, szép kis eső eshetett, jobban jártak volna ha úszóversenyt tartanak a pályán.
Nincs velük baj, csak az időzítés nem volt megfelelő.
-
-
bammbula
tag
válasz
szab.tam
üzenetére
Végülis ráerőltethetjük mindegyikre.

-Ahhoz, hogy sikeres tippmixes legyél, foglalkoznid kell a sportokkal.
-A tippmix sokak számára egyfajta életmód, mindennapjaik része.
-Ha játszani szeretnél, el kell utazz a legközelebbi lottózóig.
-A tippmix ingadozóvá teheteti a vérnyomásod, ezáltal edzi a szívet és az érrendszert. Így formában tarthatod magad, egészséges leszel. -
szab.tam
nagyúr
a hsz-ok alatt ez olasható:
Fórumok » Sport, életmód, utazás, egészség » Tippmix
olyan, mintha a tippmix egy megoldása, következménye lenne az előtte lévőknek.

(#134002) stefyY
nyugtával dícsérd a gázszámlást. ez még csak fi. -
C0d3r
addikt
válasz
én+te=mi
üzenetére
Utolsó forduló, egyik csapatnak sincs tétje a meccsnek. Nem is hajtják túl magukat.
Az a meglepő, hogy nem csinálnak semmi mókaságot, 1/2, 2/1 vagy valami hasonlót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
11 percben már 2-vel vezettek a vendégek? 
Jó magyar szokàs szerint inkàbb bundàzunk és keresünk egy kicsit, minthogy kijussunk

Én szóltam. 
Kinai agyonverte kb..