Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
Na a Real rendben eddig. De mi van az a másik Madridi csapattal?
-
Bencus88
nagyúr
2-0

arsenal infó nekem is jöhetne. Nyomnak a fiúk?

-
Soulfly842
addikt
Ennyit a liverpooli csapatról

-
törölt tag
Arsenal meccset valaki nézi ?
-
Soulfly842
addikt
A zenit ha így folytatja, akkor kifogja szórni a középpályáját/támadó szekcióját...

3 sárga eddig...
-
Tomi0703
addikt
válasz
ZetorGumi
üzenetére
Dortmund szíjon' le, hogy ilyenkor tudnak játszani...
Egy Kölnt persze lehetetlen megverni... 2,5 overt akartam rájuk, de hétvégén is kibasztak velem így tettem a Lever meccsre. Kupacsapat... 
Amúgy szerintem tegnap idáig több gól született, mint amennyi ma születni fog.

-
24' Magnus Eriksson (Malmö) jó passzt kapott a tizenegyespont környékén és kapura lőtt. A labda szinte Föld körüli pályára állt.

-
gery2123
őstag
Na végre a Real is rúgott egyet. Ezzel még nem nyugszom meg azért. 😁
-
Bencus88
nagyúr
dortmund over jó lesz úgy néz ki, real is betalált juhééé

félidő előtt kéne még egy atleticó vezetés
-
ZetorGumi
addikt
Basel piros, Dortmund már kettőt becsapott... És ilyenkor nem raktam szelót.

Mire beírtam a Real is csapott egyet.
-
adrian94
őstag
Ludogoretset most kell pakolni

-
törölt tag
Dortmund vereti!
Mostmár az Arsenaltol is kéne egy gól!

-
Speedhs
őstag
http://www.vertigowin.in/p/n11.html#www.rojadirecta.me
-
B-L-A-C-K
titán
Liverpool meglepően jól játszik...
-
Pepeninho
őstag
Sajna ezek a linkek nekem nem jók. Valaki tud esetleg valamit a Real meccshez?
-
4850 oc
aktív tag
Na kezdődik....

-
törölt tag
Arsenal megrakva.
Majd kiderül mi lesz. 
Ezt az egy meccset érzem csak ma.

-
szab.tam
nagyúr
foci topikban kaptam az infót:
akinek van zdf-e: galata - dortmund.
kami tippem:
ht / ft fordítós 2/6-ban
ht:
malmö
liverpool
galata
olympiacos
zenit
benfica -
csƵ
addikt
Casillas hány potyát kap?
-
törölt tag
Enyémek:
1. atma hendi, juve, real, zenit 1.fi : 200 --> 4870
2. atma, real, juve : 1000 --> 3690
3. anderlecht x, monaco x, zenit, ludogorets : 500 --> 55465
4. olympiakos 2-3 gól, ludogorets 2-3 gól, anderlecht 2-3 gól : 500 --> 3880Ha meccsek közben valakinek lenne jó kis élős tippje, dobja be a közösbe!

-
törölt tag
Arsenalon gondolkozok ,hogy megrakom egy 5-ösel.

De majd csak élőben.

-
Speedhs
őstag
Sopcast tegnap is b@szakodott. Could not acces bla bla... másnak is volt/van ilyen?
Újra is tettem, de u.a. -
Sikoly85
csendes tag
Ma minden BL meccsre 2.5 overt raktam. Vajon jó ötlet volt?

Egyébként aki nem találna valamilyen meccsre streamet annak ezt az oldalt tudom ajánlani!
http://www.sportcategory.com/c-6.html -
paatrick
őstag
Mindenki a Realt rakta (én is) egyre inkább úgy érzem megszívjuk egy jó döntetlennel.

-
sz_abika
addikt
Bár a BL fut ezerrel, de tenisz is van.
Tegnap Sharapova elvitte egy jó kombim, de amiért most írok az az , hogy már eshik Kukushkin oddsa, mihamarább érdemes 1,50 felett elkapni! -
törölt tag
Atletico Madrid
A Malmö elleni kezdő:
Moyá - Juanfran, Godín, Miranda, Siqueira - Mario Suárez, Saúl, Koke - Arda, Mandzukic, Griezmann.Paks.

-
Pepeninho
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Köszi! 
-
Pepeninho
őstag
Hali!
Valaki tudna dobni egy jó linket a Real meccsre. Lemonsportos linkeket nem engedi a céges net...
-
Jarod1
veterán
Diósgyőrrrrrrrrrrrr!
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Sztbeni
üzenetére
a szláv típusú capatok mindig sötét lovak.
vagy megkapják az 5-ösüket, vagy több vért isznak éppen a szokásosnál, és akkor bárkit megvernek.****
ha lenne prom, ma 100-as alaptéttel, 2/6-ban kivennén a gyengébb ht / esélyes ft-ket...
gyanítom, hogy a tegnap végig papírokkal ellentéteben lesz ma 2 esélytelen első félidő utáni 2 fordítás.
és az ugye 500* körüli eredő....
és a kiválasztott 6-ot single-ben is.
ez 1500+600 ft-os játék. -
Dani_kp
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
Én ma ki is hagytam, álmos is voltam inkább aludtam egyet, az idő is pocsék volt, hogy lemenjek, de leginkább semmiben sem éreztem azt az erőt, mint tegnap
. Egyszóval minden az ellen volt, hogy ne rakjak
.
Lehet a Real parádézni fog, de a hétvége miatt inkább nem raktam, illetve, lehet, hogy a Pool most fog megtanulni focizni. Erre a meccsre maximum over 2,5 raktam volna, de az csak 1,55...viszont kíváncsian várni fogom, hogy este mik lesznek az eredmények.
szerk.: aki rakott, annak sok sikert

-
nzsolt77
tag
kössz a szurkolást!

-
szab.tam
nagyúr
aogy nézem a szelókat, jó 4 óra múla mekkora sírás-rívás lesz itt....

tegnap jöttek a papírformák gazdagon.
minden esélyes vastag hendivel nyert.
és akkor ma kettőzött erővel majd megint ez lesz... -
4850 oc
aktív tag
Reál,Atletico,Dortmund,Juventus meccseken 2-nél több gól lesz
12k---->99k -
droving
aktív tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Ezért kell azokat a meccseket 2-3 gólra fogadni.

-
bab1987
tag
Sziasztok! Mára:
Juve 2-3 gól 2,00
Real V 1,88
Leverkusen over 1,77
Arsenal V 2,05500-ra 6820
Ottawa H 2,10
Juve D 3,10
Real 4 vagy több gól 2,44
Monaco D 3,00500-ra 23825
Tegnap csak az nem nyert aki nem akart jó formán, hát kiváncsi leszek ma mi fog történni.

-
Sztbeni
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
A Zenit behúzza szerintem
-
Soulfly842
addikt
A C csoport mindkét meccse szerintem zsákbamacska. A zeniten, még dnb-vel, hendivel is könnyen bukhat szerintem minden.
A Bencia győzelme nekem több mint bizonytalannak tűnik. Semmi maradandót nem tudott még alkotni a csoportban.
Ezek sok szempontból érdekes meccsek lesznek és kíváncsi leszek, hogy mi lesz a végén...

-
Sztbeni
őstag

-
droving
aktív tag
Elég érdekes ,hogy a Real odds nem ugrik le.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pedig biztos az , hogy világszerte bombázzák rá a pénzt.
-
droving
aktív tag
Mai tippem.
Basel 2-3 gól
Real első-f- V
Dortmund 2-3 gól
Juve V2k=39k
UI: Valamelyik nagy csapat buktázni fog az fix , no de kicsoda ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pohár
félisten
elvileg ma nagy tuti az Ascoli, hát meglátjuk...

-
yogibear
addikt
válasz
Tomi0703
üzenetére
Nem is arra gondoltam, hogy a Liverpool annyira jó, hanem hogy a Real inkább a hétvégét tartja jobban szem előtt... a csoportkörben még bőven megteheti... például azért hogy ne sérüljön meg valamelyik alapember és hasonlók... és ezért kicsit kevésbé komolyan veszi a meccset... amúgy a banánosjoe-nak is kifuthat egyszer véletlenül... reméljük nem most...
Mondjuk vezetnek és visszavesznek az iramból, aztán kikapnak, mint a Real Coci ellen is idény elején... csak most egy zakónak nincs akkora jelentősége, mert még nem ezen múlik a csoport elsőség... az meglesz enélkül is...
-
-
Speedhs
őstag
Én ma a Juvét elkerülöm. Mindig csak 1 gólokkal nyernek. Ma viszont simán kaphatnak is, ott meg megáll a tudomány. 1-1. Majd otthon nyernek..
-
yogibear
addikt
Off

-
yogibear
addikt
válasz
Tomi0703
üzenetére
Hidd el, én is szívesen venném, ha a kispadon is majdnem olyan szintű cseresor ülne, mint a kezdő 11 és a cserék "kompatibilisek" lennének a kezdővel tudásban, hozzáállásban.

Majd meglátjuk, ahogy a vak is mondta.

Nem mellesleg hirtelen elgondolkodtam azon, hogy hétvégén El Clásico és lehet az fontosabb most, mint egy liverpooli győzelem... ha ma X vagy netán ki is kapnak, a továbbjutásuk akkor is tuti, még az első hely is a csoportban... viszont ha hétvégén zakó, akkor a bajnokságról kb. le is mondhatnak... sokadjára...
Baselt, Ludot oda-vissza elverik, Livert otthon és így is simán elsők a csoportban 5 győzelemmel... mivel a Liver és a Basel már vesztett 3 pontot, a Ludo meg 6-ot...
-
pohár
félisten
tippjátékba kéne egy jó tipp: győz-e a Juve, győz-e a Lever, győz-e a Dortmund? ebből egyet ki kéne választani, lehetőleg a nyerőt

már 7 jó tippnél járok egyhuzamban, azért most nem akarom megszakítani 9-nél, mint legutóbb

-
Tomi0703
addikt
válasz
yogibear
üzenetére
Én nem így látom. Azért láthattad önzőnek mikor beállt, csórikám kapott vagy 10-15 perceket meccseként. Béla idén jópár szar meccset lenyomott, le sem cserélték (fogtam is a fejem mikor végig a pályán volt és egy értékelhető megmozdulás nem volt, cselek sem jöttek stb.). Kezd érinthetetlen kategóriába átmenni, mint CR, csak hát azért na. CR az CR.
Majd elválik, ahogy a kolléga írja, ez nem egy Levante vagy Bilbao. Mondjuk remélem, hogy egy tegnapi Bayernhez hasonló kivégzést láthatunk. Lenne miért.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Soulfly842
addikt
A Galata-BVB meccs már elkezdődött

-
yogibear
addikt
válasz
Tomi0703
üzenetére
Igen nézem, mindig, mindet... és nem nem vagyunk egy véleményen.
Tavaly is azt mondtam és ez azóta sem változott, hogy Isco túlönző, még annyira sem csapatjátékos, mint CR7...
Mindig mindent egyedül akar megoldani, ahelyett, hogy leadná a lasztit, inkább beviszi 6 védő közé is akár...
Lehet, hogy ez a mindenáron való bizonyítási vágyából fakad, ezt nem vitatom, mert én is erre gondolok...
Másrészt ugyanebből kifolyólag lehet az is, hogy rengeteg hibás passza is van mezőnyben...
Vitathatatlan, hogy akar, hajt, küzd, de szerintem sok-sok hibával és még mindig nem érzi/érti, hogy ez csapatjáték... mondjuk Kloostól vagy Modrictól tanulhatna némi csapatszellemet, csapatjátékot..Benzemával is ez a bajom, hogy sok helyzet megy el rajta, mert egyedül akarja megoldani azt is, amit nem kellene, ott is a bizonyítási kényszer lehet mögötte...
Balet illetően viszont nem értek egyet... mikor idehozták, azt mondtam, túl sokba volt (ezt ma is tartom) és felesleges... de Ancelotti kiválóan megtalálta a helyét, beillesztette és bár még mindig sokallom az árát, de bármikor ha pályán van, sokkal esélyesebb, hogy egy halványabb napján is gólt lő vagy gólpasszt ad, mint például Isco a legjobb napján...
A védelem továbbra is neutrális kérdés maradt erre az idényre is... oda kellett volna legalább 2 jó védő...
-
B-L-A-C-K
titán
Még megy 2 kis tétes kami: Zenit első félidő, Real, Hendi ATM, Juve. Meg ugyan ez csak Zenit X-be.
-
nzsolt77
tag
én is remélem
-
stefyY
őstag
Atl. Madrid ( 1.16x ) + Arsenal DNB ( 1.44x ) + Real Madrid DNB ( 1.40x ) + Juventus DNB ( 1.36x ) + Leverkusen-Zenit over 1.5 ( 1.22x ) + Ludogorets-Basel over 1.5 ( 1.36x ) = ~5.27x
-
Chereiose
addikt
Azèrt kíváncsi leszek a Realra, fèl világ teszi őket...Remèlem nem kapnak ki pont ezèrt

-
nzsolt77
tag
real,athletico megrakva 20 ezerrel.remélem nyernek
-
ZetorGumi
addikt
Az Arsenallal én is szemezek, de valami gyanús, mert nagyon tolják fel az odds-át...
Másik lehetőség, amin gondolkodom, a Lulea, Anaheim páros 2,65-ös eredő oddssal. -
Bencus88
nagyúr
Nekem ez ment mára végül:
Liverpool - Real V
Anderlecht - Arsenal V2K--->7K
Atleticó félidő, Juve és gala 2,5 over
1K----->5,1K
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egy Kölnt persze lehetetlen megverni... 2,5 overt akartam rájuk, de hétvégén is kibasztak velem így tettem a Lever meccsre. Kupacsapat... 

Köszi!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)