Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Jaja, van mit PS-elni a 0 forinton...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Milyen 855 ezer?
Nem raktam utánna k-t, csak simán 855 forint maradt... xDTótotto
Tudom, sokat fogadtam anno teniszre, most szettre meg van rakva Nadal meg Gasquet, ha bejön, akkor szerintem megy egy 8-10es odds-ra, vb meccsekre, lesz ami lesz alapon mostmár. És ha jön, akkor egálban lennék...
-
Deck
titán
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Én is rájuk fogadnék de nem tudom.. Anglia a tartalékosokkal játszik, Rooney se fog játszani. Olaszok ellen igaz nyert CR, de nagyon szar meccs volt. Olaszoknak ma nyerni kell vagy kiesnek. Szerintem ezért hozzák. De persze a döntetlen is elég nekik. A másik amin gondolkozom még Kolumbia. Hm.. Ti, hogy látjátok?
-
gyurkikrisz
őstag
Costa Ricára 4.75 volt az odds, úgy, hogy eddig mind2 meccsüket hozták, Anglia meg 2x kapott ki

4-es kötésben megraktam 160 forinttal, ha bejön lesz belőle 10500
-
Tótotto
tag
válasz
GabN73
üzenetére
Elveszi az adogatást ?Az azért elég kemény.Nem gondoltál esetleg a kevesebb-több játékra?Mert ha nem rögtön de később elveheti az adogatást.Én általában csak ilyenre tolom fel a pénzt.
De a legszarabb hogy nem közvetítik a meccset a tévében és én ilyenkor óvatossan csinálom.Most a Nadal meccsen gondolkozok
-
GabN73
addikt
5k-->15k-->855 ...
Köszi Federer... 
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
stefyY
üzenetére
Ahogy kell menni a szakrendelőbe, ott a sarkon volt egy kis lottózó, ott adtam fel. Arra laksz? Ahogy néztem, elég sok a "néger" arra...

pcgamer01: Nem kaptam...
Jeollam: Írtam ide mit raktam, de ha nem láttad volna Elefántcsont nyer, 25 ezerrel. De nem egy atom tuti tipp, csak én érzem, szóval ha rakod ne alapozz arra hogy 100% jön.
-
Deck
titán
Vagy a Costa Rica meccsre fogadok, hogy nyernek vagy az Olaszra, olasz győzelem. Tippek?
-
Deck
titán
Costa Rica más szerint is veri ma az amgolokat? Vagy csak én érzem ezt?

-
Jeollam
aktív tag
azt szeretném továbbá megkérdezni, hogy befizetek a betclicre 17 000 forintot, megrakom ma mondjuk Kolumbiát, ami három esélyes fogadás, és tegyük fel nyerek. Akkor ki is vehetem egyből a 34.000 ft-ot?
-
GabN73
addikt
Komolyan mondom, vicc ez a bet365...

15k-t felvittem 29-ig, gondoltam kicsit játszok még vele, legyen miből rakni vb-re, aztán kiveszem.
Megraktam, hogy jerzy janowicz nyeri az első szettet, első 3 játék egész jól ment neki, aztán botrányosra váltott... Míg felajánlotta a 15k-t hogy kivehetem, ki is akartam. Rákattintottam, szürkül minden, semmi. Ellenfele ütött egy pontot, már csak 8100-at engedett volna kivenni, de erre egyből ismét eétűnt a lehetőség...

Komolyan mondom, vicc az egész.

És még g*cire balszerencsés is vagyok mostanság... -
Jeollam
aktív tag
hali. azt szeretném megkérdezni, hogy a betclic kifizetésnél kéri a
Útlevél, Személyi igazolvány, Jogosítvány fényképezését.
Mind a háromról kell? Vagy csak elég egy? A személyiről elég magában? Mind a két oldala? Köszi
-
yogibear
addikt
válasz
SzlobiG
üzenetére
Kolumbia is 3-at vert a görögnek, ennyit a felhúzott falról...
Kicsi japik viszonylag gyorsak, de egy-az-egyet nem vállalnak a védelem ellen, mint mondjuk Messi vagy Neymar, vagy kényszerítőket, amivel ki lehet játszani egy robusztusabb emberekből álló védelmet, a beívelgetésekkel meg semmire nem mennek, mert alacsonyabbak jóval...
Másrészt, a görögöknek is van némi esélyük még tovább menni, ha ők esetleg nyernek és a japik nem nyernek.
Elefántoknak elvileg egy X is elég, ha a japik nem nyernek több góllal, ami elvileg nem lesz meg, hacsak a kolumbánok fel nem szívják a csíkot.
De Elefántoknak a vereség ellenére is jobb volt a statjuk a kolumbánok ellen, szóval esélyesebb, hogy ma nyernek...
Ha meg a görögök betolják a buszt a kapu elé, azzal semmire nem mennek, hiszen csak győzelemmel mennének tovább, az afrikaiak meg futásban jobbak, a görögök nehézkesebbek... így kontrára nehezebb játszaniuk...
Szerintem ht/ft x/1 lesz... első fi-ben még óvatosabban tolják majd, mert a Elefánt sem akar gólt kapni, mert azzal ki is eshet...
Ennyi az okoskodásom.
-
Ice!?
őstag
Szerintetek vállalható?
Olaszország - Uruguay: A mérkőzésen 4,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) sárga lap lesz @ H 1.6
Ecuador - Franciaország: A mérkőzésen 4,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) sárga lap lesz @ H 1.4
Ecuador - Franciaország @ V 1.78@ 3.98
-
stefyY
őstag
Japán-Kolumbia meccsre nagyon mondják az overt...rakja valaki? Ha igen, miért?

-
GabN73
addikt
Jó ez a bet365, eddig megy rendesen a közvetítés, egyszer eltűnik, és azt írja hogy nincs közvetítés...

B-L-A-C-K
Spanod nem dobálja meg őket 1 millával?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nokia párti
üzenetére
Elefántot simán meg is támogatom egy normálisabb összeggel (10-30K).
-
nokia párti
őstag
Szerintetek Costa Rica ma behúzza?
-
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves
üzenetére
rádugod a gépre, aztán áthú... ja mégse
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
én google-ben szoktam keresni, ha épp keresek valamit -
Jeollam
aktív tag
Tudnátok mondani olyan élő fogadóirodát, ahol van cashback? a betclicen már voltam. Köszönöm.
-
yogibear
addikt
Fapados csapattal állnak ki az angolok
Nincs Hart, Gerrard, Sterling és Rooney, klasszikus 4-3-3 a hadrend Costa Rica ellen...
Hodgson tehát az igencsak fapados Foster – Jones, Cahill, Smalling, Shaw – Lampard, Wilshere, Barkley – Milner, Sturridge, Lallana kezdőcsapatot küldi pályára a Costa Rica elleni mérkőzésen. -
stefyY
őstag
Uruguay ma nem nyer szerintem, ki fognak esni.

-
lacy86
addikt
Megprobalkoznek egy ilyennel!
VBSzerintetek?!
-
Roland1789
tag
Erről vélemény
?125 1 Az 1. félidőben 0,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz H 2.70
136 1 Az 1. félidőben 0,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz H 2.68
147 1 Görögország - Elefántcsontpart V 2.00 Töröl
168 1 Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.65
215 1 Ecuador - Franciaország V 1.78
231 1 Honduras - Svájc V 1.40Eredő odds: 59.50597
-
GabN73
addikt
válasz
gyuromoj
üzenetére
Ja jól látom, Costa Rica már továbbjutott, az a kérdés, hogy az angolok küzdenek e majd a becsületükért. Nálam ez totál 3 esélyes.
Olasz-Uruguay
Olaszoknak egy 0-0 is elég, és továbbjutottak, szóval ez nálam erősen 1/x-es meccs.
Japán-Kolumbia:
Itt is Kolumbia már továbbjutott, a japánok viszont ha küzdenek továbbjuthatnak abban az esetben ha Elefántcsontpart kikap. A japcsikat ismerve itt bármi történhet, lehet hogy úgy fognak hajtani, hogy csoda lesz nézni.
Görög meccsre nem tudok mit mondani, ahhoz képest, hogy mit vártak tőlük, gyengék. De ha valami csoda folytán 3-0-ra elvernék Elefántcsontpartot, és a japcsik X-elnek, vagy kikapnak, akkor ha jól tudom még ők is továbbmehetnek.
Igazából az Jap-Kol, Gör-Elef. meccset én is így raknám meg 5k-val.Lehet hogy f*szságot beszéltem, de nekem még reggel van

-
zolee5016
őstag
hehe 10-es szelót tettem eddig 5/5....
holnap 2 és szerdán 3 vár még rám...
Irán 2-3 gól a legnehezebb talán.... -
Jeollam
aktív tag
Na urak, éreztek valami jót mai napra? Kolumbia? Talán ezt érzem a legjobban. Esetleg még elefántcsontpart.
-
giigz
veterán
Na urak, én most egy szép kis pihenőre megyek, azt hiszem nem kell magyarázni miért...
A topicot valószínűleg követni fogom, írni is lehet írok 1-2 tippet, de most ebből egyelőre elegem lett, nem ilyen módon kell majd folytatnom, nagyon átalakultak a fogadási szokásaim, és nem jó irányba...
Addig is sok sikert mindenkinek!
-
Jarod1
veterán
oppáá néztem 15 ért az 5. gólt
huh -
Jarod1
veterán
érdekes a bet365 már kiírja hogy nyertem mexikóval.. pedig nincs vége...
-
pohár
félisten
most, hogy a horvátok is lőttek egyet, csak chile gólja vitte el a szelóm, köszönöm nekik

-
underdark
aktív tag
többet horvátokra se teszünk.dD max ha ők rendezik vb-t
milyen faszom over meccsek lettek pffff

-
Jarod1
veterán
na a 3. Mexikói gól 3,6 ért jól jött..
mellesleg a Brazil döntetlen után én mexikót tettem VB nyerőnek..
-
pohár
félisten
kis feszkólevezető poén, úgy látom, hogy kelleni fog ide

-
yogibear
addikt
Még egy mehikó gól és a brazilok már csak másodikok.

Na már nem kocsog brazilok csak rúgtak még egyet.
-
bok92
addikt
jájj hát mi van itt?
Érzékeny búcsút vettem 500 forinttól...

-
Jeollam
aktív tag
Nyomorék Horvátok az isten bassza meg, mikor ezekre a nyomikra raktam ! Pedig adtam nekik egy gólelőnyt is ! 0-3 vicc.

-
giigz
veterán
USA - Németország kegyetlen nagy X lesz?
-
L_YKing
addikt
2 sárgát pls!!
Mindent megadnék érte!! -
underdark
aktív tag
bunda az egész
ez a horvát nem lehet ennyire gyenge 
-
bok92
addikt
0-2

-
Vége horvátoknak.
-
törölt tag
Mostmár nem lesz gól menni fog a Horvát vergődés.
Bánom azt a napot amikkor ezekre a tetvekre raktam.

-
Jarod1
veterán
éjéjáóóh Mexikó Mexikóóóóóó

-
Pepeninho
őstag
Nem kellett sokáig izgulnom...
-
underdark
aktív tag
kurvaélet
-
törölt tag
A jó román ku.......
Horvátok szép volt !

-
Hát itt a horvátok nem fognak nyerni én úgy látom kezdenek fáradni.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

?
Érzékeny búcsút vettem 500 forinttól...