Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
A Grasshoppers kiállítás is! Ez már zsebben van. Jöhet az Atletico!
-
törölt tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Legyen igazad, fele-fele all in most Atletico DNB és a másik Basel.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Pontosítás: Morata ugyebár kölcsön jött első körben, de gondolom ott figyel a háttérben az opciós jog is majd rá

-
Soulfly842
addikt
Morata - Griezmann csatárkettős kezd az Atl. Madridban
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerintem a szokásos forgatókönyv lesz. Az Atletico a lehető legjobbkor áron alul megvett, de potenciálban nagyon jó új igazolása be fog válni és teljesen újra felépítik...
Bár Koke kétségkívül hiányozni fog, de a Getafe ellen is csak megoldották a hiányát.Na, kíváncsi vagyok

Azért nem rossz ez a Juanfran - Lucas - Gimenez - Arias hátvédsor sem.
Mu vezetés már meg van; A Genoa - Sassuolo meccsen is van egy gól.
-
Soulfly842
addikt
De nehezen jött most a nagy fölény ellenére az a Celtic gól... de végre meg van!
-
törölt tag
A Basaksehir szünetben kettővel vezet ahogy kell! Szimpatikus lenne egy ManU DNB csak nincs miből tenni, all in vagyok a törökökkel.

-
törölt tag
Egyszerű ez a sportfogadás: előző héten a Feyenoord hatot rúg az Ajaxnak, ma kikap az Excelsiortól.
Vissza kellett fogni élőben, de a kötést már borította. Most akkor a törököket külön. -
Tajték
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Köszönöm, jó meglátás, számításba veszem

-
Soulfly842
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Azért az egész csapat az túlzó

Ugyanakkor most meg van az esélyük, hogy közelebb kerüljenek a Barca-hoz. Igaz, hogy Godin kiesett, de legalább Filipe Luis ott lesz. Erős játékosok vannak ott szerintem a padon is a védelemben, nem lesz ott gond. Pótolni tudják majd.
A kérdésesek közül Filipe Luis még is lesz.A pálya többi részén nem lesz ott gond

[link]Raktam egy ilyet mára, ez a fő szelvény

Belga meccseken - főleg rangadókon - mindig félek az overektől
Igaz, hogy itt az elmúlt meccsek statisztikája mást mutat (elmúlt egymás elleni meccseken meg volt az over 2,5), de arra is vessünk egy pillantást, hogy az egyik legjobb fölött stat-ja a Gent-nek van és az Anderlecht lazán tolt egy 1-0 -t ellenük pár napja. A St. Liege-nél dettó ez a helyzet pl. a Charleroi ellen. És nekik majd minden második meccsük under 2,5.Lebeszélni nem akarlak róla, de én ott még az over 1,5-t is elvetettem

Persze, ettől lazán lehet... mint a fociban oly' sok minden
-
Tajték
senior tag
Stuttgart- Freiburg GG és S.Liege-Ander 2,5 over, mit gondoltok erről?
-
Aventador91
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
az a baj atleticonál sérült az egész kezdőcsapat.
-
Tajték
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Nekem az szelóm alapja ma az MU győzelem

-
Soulfly842
addikt
Az MU-ról mi a véleményetek?
Én jelenleg úgy érzem, hogy a Leichester-nek kiváló volt az előző fordulóban a csillagállás, a szerencse... de ettől függetlenül erre a meccsre még az MU-nak kitarthat a lendülete.
Szerintem bepróbálom

Én szerintem a City-Arsenal-t fogom kihagyni. Alacsonynak érzem az oddsot ahhoz képest, amilyen kockázat van benne.
Szerk: mondjuk a GG még barátságos is, 1,7-ért...
Az már jobban tetszik. -
törölt tag
Ezt a lúzerséget: elcsíptem a Wolverhamptont és a Mönchengladbachot magas szorzón és akkor bepakoltam a nyereség nagy részét élőben Barcelona kétesély & Juventus és Reims DNB & Sevilla kétesély csak így két óvatos kettes kötés. Aztán a Barca szépen egyenlít amire a Juventus utolsó percben kap gólt, a Reims szépen veri a Marseille-t amire a Sevilla kikap! Tettem ennyi szelvényt és ugyanott vagyok ahol kezdtem.

Ma eddig ez a három jutott eszembe, többit még kitalálom:
Feyenoord hendi és Basaksehir
Basel és Man City
Zwolle-Utrecht GG és Celtic -
Örni
senior tag
Most nézem csak az eredményeket... Mi a fene történt ma a foci világában??? Egy értelmes eredményt nem látok. Ez a február 2 a nemzetközi bukméker nap?
-
musli26
tag
Csak a szokásos meccsek.
Egy darabig nem játszok.....Holnapig
-
yogibear
addikt
Vidi sima zakó otthon, Bayern zakó htft 2/1, most a Barca áll mélytorokra... alakul a nap megint.

-
Prien
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Mint a Fulham-Brighton 01.29-én.

-
Aventador91
őstag
brentford - blackburn 0-2-ről 4-2. érdekes

-
DeathBat666
aktív tag
Amikor gyorsan akarsz meggazdagodni:
MTK Budapest @ 1,72
Tottenham @ 1,50
Döntetlen @ 2,50 ez a Levante - Getafe
Döntetlen @ 2,50 ez meg Szalavat KHL jégkorong meccs
Magda Linette nyeri a(z) 2. szettet @ 5,50
Denis Shapovalov @ 1,40
6-os gyűjtő, 1 bet * 1 000,00 HUF

-
yogibear
addikt
Bielefeld - Hamburg 1. félidő statisztika:
labdabirtoklás:
bet: 45% - 55%
eredmények: 50% - 50%Lövések:
bet: 5-2
eredmények: 6-3kapura:
bet: 3-0
eredmények: 4-0mellé:
bet: 2-2
eredmények: 2-3 -
yogibear
addikt
válasz
üzenetére
Hehe ez is 2/1 ahogy a kora reggeli.

Az 0:2-ről, ez meg 0:3-ról...
Vicces kis auszik...
1:3-nál hagytam a fenébe, megint nézem az eredményt, vendég hamar gyorsan 2 piros 2:3...
mire raknám hogy 6. gól hazai, már ott is volt...
Akkor legyen gólszám páratlan 2,00-ért, na az a lehető legvégén jött le, 7 perc hosszabbítás, és 6 perc 33-nál fejelték a hazai 4. gólt.
Helyre kis auszi htft...az lenne a szép ha a 3. auszi is 2/1 lenne.

-
Örni
senior tag
Tegnapi szelóm gyorsan behalt. Ma megpróbálom Werdert 1,8-ért.
-
törölt tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Ki kellett volna venni.
Élőben: Adelaide kiállítás, vendég Brisbane DNB 2x odds
-
Soulfly842
addikt
Túl sokáig vártam, 9E mínusz
Na majd holnap
Most úgyis sokszorozott az egyenleg
Kivehettem volna 60E-t is a semmiből. Így elég frusztráló. -
Soulfly842
addikt
Teljesen megállt, ha nem történik pár percen belül valami, akkor nyereség/veszteség nélkül kiveszem.

-
-
törölt tag
Poénos péntek
Jong Ajax két gól előnyt dobott el, francia2-ben nyolcból hat döntetlen a piroslapokkal is 
-
törölt tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Követtelek amikor beszúrtad a képet a szelvényedről, ment a Leipzig élőben 1,7-ért. Sokat nem kellett várni büntető és gól!

Francia2 kiállításos meccseken a Brest már egyenlített is, jöhetne a Paris gól. Jong Ajax kettővel vezet az jó, a Breda kétesély kuka lesz, a Metz és Auxerre áll döntetlenre
még van idejük -
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Naaa.. büntető... az sem rossz

Ha a második félidőben nem pörögnek az első 15 percben a szögletek, akkor valószínűleg kiveszem.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Pörögnek a kis szögletecskék mindkét meccsen és a Lille meccsen megvolt az első gól.
A Leipzig pedig nyomás alatt tartja a Hannovert. Eddig jó.Szerk:
Egy vagy két szöglet mondjuk még elférne a leipzig meccsen félidő előtt
(bár 'papíron' a második félidőben több szöglet várható)Az előbb a Hannover kapusa nagyot védett... Izgalmas lesz még ez

-
törölt tag
Szolgálati közlemény: francia2-ben van pár piroslapos meccs félidőben, Paris FC és Brest X2 jó lehet
-
törölt tag
Katar végig ajándék ezen a tornán

-
törölt tag
Megvárták a rendes játékidőt és csak utána GG
Nekem a Real DNB és a Boca hozták a papírformát, utóbbit bánom hendivel is tehettem volna. Muszáj volt óvatosnak lenni, a cél a Manchester veszteség biztos visszaszerzése volt.Katar nyeri a kupát 2,4x
Jong Ajax 1,6x
Breda X2 1,5x
Metz 1,6x
Auxerre 1,5x -
törölt tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Délután elég volt izgulni más sportokkal! Párszáz forinttal tettem egy Szpartak kosár, Pavlyuchenkova tenisz, Szentpétervár hoki végső győztes hármas kötést. Egyesével 1,35x csak azon izgultam mind jöjjön. A Tippmixpro büntet ha teniszjátékos feladja valamiért.
Ezressel ment az esti foci, egy német gól már kész is percek alatt, kell még egy és a Real győzelem aztán vissza is szereztem a Manchester buktát.
Másik ezressel éjszakára Boca Juniors az is 1,6x odds (tabella és egymás elleni alapján)
Holnap délelőttre pedig beállítottam emlékeztetőt az ausztrál meccset élőzni GG! Múltkor alig volt gól, most gólzáporos fordulatos meccseket várok ahogy szokták!Katar kétesély is csábító hátszéllel!
-
Soulfly842
addikt
-
törölt tag
Óvatos kötés: Union Berlin vs Köln 1,5 felett + Real DNB = 1,6x odds
-
Örni
senior tag
Tipikus, Atalanta gg-t raktam csak, erre Barca tovabbjutás simán jön, Juve meg képtelen volt egy gólt lőni...
-
Aventador91
őstag
holstein kiel +2 1,36
-
Örni
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Sima liba

Ma Atalanta Juve GG 1,7-ért nem is rossz! Barca továbbjutás 2-es odds, megnézem majd összeállítást, ha mindenki játszik, megér egy misét!
-
törölt tag
Juventus jut tovább 1,5x
Hamburg otthon 1,7x -
Bigemperor
senior tag
-
yogibear
addikt
válasz
Bigemperor
üzenetére
Már akkor halott volt, mikor az angol kezdett 20:45-kor...
Legalábbis akkor léptem volna be ma először, de egy élő sem volt... -
Bigemperor
senior tag
Semmi hír arról,mikor akar fospro meggyógyulni?pedig ma kaszáltam volna rajta,rohadjanak még.
-
yogibear
addikt
Manci 19-ért, ManU 13-ért kap ki... nagyon kellhet a pénz...

-
Aventador91
őstag
fulhamnek pont most kell megtáltosodni?

-
törölt tag
A Guingampból még lehet valami 2-2 és még félóra vissza, talán visszakapom a pénzem

-
törölt tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Nekem a Manchester viszi el pillanatnyi állás szerint a Katarral szerzett pénzt.
-
Soulfly842
addikt
válasz
üzenetére
Nem voltam gép könyékén... ki is maradt nekem, hoyg ma francia kupa is van... de nem alakul túl jól a történet, ahogy nézem
Bár már ott a Guingamp piros, ez reménykedésre adhat okot. Sündisznó állás lesz már ott.Lehet én is belementem volna, de a két tök utolsó harca sűrűn rejt meglepetéseket. Utólag meg már nem akarok okoskodni

Engem a Napoli lep meg

A hétvégi 0-0 után Piatek szépen bemutatkozott... Várható volt, hogy jó lesz, de azért az nem, hogy a második meccsén ennyire....
Ott nekem egy DNB Napoli-m van... meglátjuk, hogy mit rejt a második félidő... az elsőt nem néztem, de a másodikat biztos fogom.
-
yogibear
addikt
Látom fosmix pró megint hozza a formáját, nem megy az élő... ügyesek...

-
törölt tag
Javaslat: az Arsenalra kevés 1,2-ért ne tegyetek nagy összeget. A Cardiff játékos repülőgépszerencsétlensége miatt szerintem dupla erővel küzdenek a kiesés ellen a vendégek.
-
törölt tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Az ám, a hátszélre gondoltam én is és azért jobb csapatuk is van tényleg. Ajándék ezres volt. Fel is tettem a két manchesteri papírformára. Mit szólsz kupában a széthullott Monacot veretni DNB 1,9-ért?
-
inci67
tag
mit mondtok rá?
Fiorentina - Roma
Atalanta - Juventus -
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Na, csak meg van az a három is

-
Soulfly842
addikt
válasz
üzenetére
Én ahogy olvastalak újra ismételtem magamban, hogy: "közeledve a VB-hez Katar egyre több és több meccset nyer", sima meccs lesz... Gondoltam rakom is, de elfelejtettem, hogy már 3-kor kezdődik a meccs.... Az első gól után döbbentem rá, amikor rezgett a telóm... na uzsgyi gyorsan a lottózóba a hazai 1,5 gólt megrakni (1,7 körül volt az odds-a)... amire odaértem, már 2-0 volt
így maradt a hazai 2,5 aminek majdnem ugyanannyi az odds-a (1,81 -ért raktam talán), de félő most már, hogy vissza állnak...
Mindegy, úgyis - szokásosan több meccsel van kombiban.
ill párszázforintos szelvény többször megrakva, de akkor is 
-
törölt tag
Katar jut tovább 1,5x kétezerrel
-
DeathBat666
aktív tag
Döntetlen @ 3,40
Slavia Praha @ 1,95
CD Alaves vagy döntetlen @ 1,35
3-as gyűjtő, 1 bet * 1 000,00 HUFplííz

-
Aventador91
őstag
a mai 3 francia2 meccsből eddig kettőn nem volt gól 70. perc előtt. vajon a 3.-on lesz 70. előtt?
-
törölt tag
Hétfői francia2 1. fi X
-
DeathBat666
aktív tag
Reggeli mellé egy kis bohóckodás jött:
Mona Barthel @ 1,80
Amur Khabarovsk -2.5 @ 1,52
Kateryna Kozlova @ 2,00
3-as gyűjtő, 1 bet * 1 000,00 HUFEbédhez ez megy

Natalia Vikhlyantseva nyeri a(z) 2. szettet @ 1,50
Evgeniya Rodina @ 2,20
Su-Wei Hsieh @ 1,53
Mladenovic/Voskoboeva @ 1,33
Ekaterina Alexandrova @ 1,36
Vera Zvonareva @ 1,66
6-os gyűjtő, 1 bet * 1 500,00 HUF -
Aventador91
őstag
ez a real még a magyar válogatottól is kapna gólt
-
törölt tag
A Lyon nem vitte túlzásba egygólos győzelem nekem elég, ez volt a Perth után a másik nagyobb téttel. Örülés!
Belgáknál az Oostende - Club Brugge HT/FT 1/2 figyeltem élőben szünetben, nem mertem. Kellett volna! A másik sajnálatos kupában néztem a Tottenham gyenge kezdőt és mégis kihagytam. Simán nyert a Crystal Palace!Ötszázzal mai utolsó Juventus gól & Real Madrid nyer 1,9x
-
törölt tag
Ment egy papírforma Lyon & Barca kötés. Az Amiens nyeretlen utolsó öt meccs és gólrúgással is van baj.
Az Ajax mekkora verést kapott a rangadón!
-
törölt tag
Bologna piros 2,7x lenne a Frosinone, gyorsan rakom kérdi a pro erős vagyok, persze az csak csináld már! Akkor lőtték a gólt és nem fogadta el. 1,6x lett belőle.
-
yogibear
addikt
Rizespor 2/1
Valladolid 2/1
és úton a 3. is a Chievo...
-
törölt tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Ezzel a két ausztrál fogadással már jól indul a nap. Ez szuper hétvége eddig, háromszoroztam a bankom úgyis óvatos összegeket tettem egy-egy tippre. (kisördög azért duruzsol miért nem tettem kötésben is a jó válogatást, miért nem nagyobb tét, még a Dijon tipp is jött simán este)
-
Aventador91
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
úgy tűnik hozzák a kötelezőt H/H-ra 2,75 volt
-
Soulfly842
addikt
Érdekes egyébként a Tottenham odds-a
~1,75-1,8 körül indult az odds, s már Jan 15 óta másznak egyre fentebb az odds-ok... ilyen hamar tudták, hogy tartalékosan játszanak, vagy mi? (30-án mindketten már meccset játszanak Tottenham - Watford; Southamton-Palace)
Jahaaa, azt hittem korábban volt a Chelsea -Tottenham.. Holott csütörtökön... akkor a terheltségre apellálnak (meg hogy most folyamatosan három naponta játszanak, valahol pihentetnie kell majd az tény, s erre az FA cup a legjobb/legindokoltabb... 12 nap, 4 meccs! )...
Meg kell innom azt a bögre kávét, de gyorsan

Még akkor is kecsegtető az odds, vagy egy GG vendég

A Chelsea-nél tökéletes nap lenne ma Higuain bemutatkozására
Nagyon kíváncsi vagyok, nagyon kellett már oda egy klasszikus befejező - ő illeni fog szerintem a játékukba.Most kapkodom csak a fejem, Morata meg Atlético?

[link] -
Aventador91
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
ott is van. most már kezdek tartani a perth meccstől

-
törölt tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Perthe hogy teszem, legyen jó napunk ma is!
-
Aventador91
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
sőt még egy ht/ft v/h-t is kinézek ebből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sorozatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ÚJ RCB R10S ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, dobozban, 3 hó gar.:
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vissza kellett fogni élőben, de a kötést már borította. Most akkor a törököket külön.

Na majd holnap