Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Van itt aki rendszeresen keres a sportfogadással? 4éve fogadtam utoljára, 10k-t fizettem be majd elvittem az összeget 220k-ig. Aztán jött az akkori vb ahol buktam a németeken 30k-t. 190k-val fejeztem br akkor. Most gondolkozom rajta, hogy újra fogadni kéne. A pénzt az olasz bajnokság / kupán sikerült összejátszanom és csak a vb-n vesztettem és akkor megfogadtam, hogy nemzetközi meccsre nem fogadok
PS5
-
Deck
titán
válasz RockHaRD #69551 üzenetére
A Franciák nagyon jók, lehet végig fogadom őket. A legmeggyőzöbbek a vb alatt.
Ecuador - Franciaország 1.80 a franciákra.
Costa Rica - Anglia 4.50 a Costa RicáraEzek elég jók szerintem Bár jobb lenne fogadni a kieséses szakaszban mivel akkor komolyabban veszik és mindent beleadnak.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Ha a franciák vb győztesek lennének akkor 9es a szorzó Ha a csoportukból kerül ki a győztes arra 8as. Ha a legjobb európai csapat lenne akkor 4.50
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Betclick cashbacken számít ha a vb győztest fogadom meg?
PS5
-
Deck
titán
válasz stefyY #69651 üzenetére
A hivatalos oldalról: cashback:
"A jogosult fogadás olyan meccs előtti, egyszeres fogadás, amelyet bármely, legalább 3 kimenetelű sporteseményre kötött meg az ügyfél. Jogosult fogadás továbbá bármely élő fogadás és kombinált fogadás. A fogadáson elveszített tétet maximum a promóciós oldalon említett összegig visszatérítjük az ügyfélnek úgy, hogy azt jóváírjuk az ügyfél számláján. "
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Vélemények, tapasztalatok a tippmixpro oldallal?
PS5
-
Deck
titán
Betclic-nek írtam egy emailt, hogy mi lesz velük.. A válaszukat várom. Mivel ha tiltják is őket akkor is be lehet majd lépni többféleképpen is csak a kifizetésnél se legyen gond. Jól jönne a cashback
PS5
-
Deck
titán
Betclic-en a cashback miatt regisztrálnék de a vb győztest fogadnám meg, de a nav tiltani akarja az oldalt ami ugye kijátszható. Bevállaljam szerintetek? Nem nyelik el a pénzem?
A másik iroda ahol évekkel ezelőtt fogadtam a bwin volt. Aztán mennék oda vissza. Vélemények?
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
De. Elolvastam azt a részt és úgy van, írva, hogy legalább 3 kimenetelű fogadásra kell felrakni.
"A jogosult fogadás olyan meccs előtti, egyszeres fogadás, amelyet bármely, legalább 3 kimenetelű sporteseményre kötött meg az ügyfél. Jogosult fogadás továbbá bármely élő fogadás és kombinált fogadás. A fogadáson elveszített tétet maximum a promóciós oldalon említett összegig visszatérítjük az ügyfélnek úgy, hogy azt jóváírjuk az ügyfél számláján. "
Vagy rosszul írják?
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Costa Rica más szerint is veri ma az amgolokat? Vagy csak én érzem ezt?
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Vagy a Costa Rica meccsre fogadok, hogy nyernek vagy az Olaszra, olasz győzelem. Tippek?
PS5
-
Deck
titán
válasz gyurkikrisz #70094 üzenetére
Én is rájuk fogadnék de nem tudom.. Anglia a tartalékosokkal játszik, Rooney se fog játszani. Olaszok ellen igaz nyert CR, de nagyon szar meccs volt. Olaszoknak ma nyerni kell vagy kiesnek. Szerintem ezért hozzák. De persze a döntetlen is elég nekik. A másik amin gondolkozom még Kolumbia. Hm.. Ti, hogy látjátok?
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Ahogy látom sokan az olaszok vereségére fogadnak ami ha nem jön be sokaknak elfog úszni a pénze. Persze be is jöhet.. 3 óra múlva kiderül
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Olaszok megrakva
PS5
-
Deck
titán
Szerencsére csak kis pénzt raktam az olaszokra. Megérdemelten kiestek. Többet nem fogadok mivel a nemzetközi meccseken bármi lehet. A bajnokságok olasz, magyar, az megy jól. A vb győztest megfogadtam tegnap szép kis oddsal nagyobb összeggel. Majd meglátjuk mi lesz.. A bíró meg az olaszok ellen fújt.
PS5
-
Deck
titán
Na ma visszanyerem a tegnap elvesztett 2k-t és +t is
PS5
-
Deck
titán
válasz yogibear #70375 üzenetére
Ez már lejárt. Tegnap előtt írtak nekem emailt mivel érdeklődtem. Már lehet regizni jó ideje és a regisztrált embereket eddig sem érintette a dolog. Bwinnél.
Idézem: "
Tisztelt Szabó Úr!Köszönjük az emailt.
Értesítjük, hogy cégünk stratégiai-gazdasági megfontolásból új regisztrációt nem tett lehetővé a bwin.com oldalon az Ön tartózkodási helyén, így új bwin számla létrehozása Magyarországon nem volt lehetséges. Időközben a regisztráció ismét lehetséges.
Ön már rendelkezik bwin számlával, a döntés a már regisztrált felhasználóinkat nem érintette - számlaegyenlege továbbra is rendelkezésére állt.
Köszönjük megértését.Amennyiben még akadna kérdése, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz, munkatársaink szívesen adnak felvilágosítást.
Szívélyes üdvözlettel
a bwin Service csapata
b'inside Green MembersA bwin támogatja a Responsible Gaming programot.
"[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Argentína nyer ma szerintetek?
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
válasz duronx #70391 üzenetére
Mér ne játszana?
Tegnap zártkapus edzést tartott Deschamps, az onnan kiszivárgott információk erősödni látszik a feltételezés, hogy a csapat némi fazonigazításon fog átesni. Ennek két célja van:
1. Pihenjenek a kulcsjátékosok és lábadozzanak a sérültek (pl. Varane összeszedett egy gyomorrontást)
2. Aki eddig nem játszott, érezze a törődést (pl. Digne, Schneiderlin).A várható kezdő:
Lloris, Sagna, Koscielny, Sakho, Digne, Schneiderlin, Pogba, Matuidi, Sissoko, Benzema, Griezmann.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Betclicen akkor most nem érdemes a bónuszt kihasználni, befizetni, regisztrálni?
PS5
-
Deck
titán
Milyen a meccs? Hajt Argentína? Nyerni fognak?
PS5
-
Deck
titán
Argentín győzelmet érdemes megrakni? Nem tudom nézni a meccset úton vagyok
PS5
-
Deck
titán
1-1 látom. Argentína odds felment 1.50re. Megnyerik Messiék?
PS5
-
Deck
titán
Ahj ez a sok tartalékos.. Legalább 1 gólt lőjünk már.
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest