Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szab.tam
nagyúr
én most tennék a barca győzelemre.
89. perc. -
giigz
veterán
Hát igen, manapság úgy jönnek a tippek, hogy külön-külön rakva sokat hozna... Na meg azért a meccsek kiválasztásában is van egy kis szerepe az épülő szisztémámnak, talán annak is köszönhető, hogy a korábbi förtelmes találati arány ilyen jóra változott.
(#82089) szab.tam: Mondjuk úgy lehetne összefésülni, hogy mindenki előre beírja az aznapi tippjeit, átbeszéljük, aztán jó esetben nyerünk
Viszont ez a gyakorlatban nem nagyon kivitelezhető, én pl. van olyan amikor csak este tudok rakni egy szelót, ha még marad meccs, vagy pl. mint ma, ebédszünetben szaladtam ki megrakni ezt a szelót... -
szab.tam
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
próbálom elkerülni a barca, ral, bayern, mu és társait.
pláne a hendis, 2+ gólos győzelmeiketgyőzelmeiket.
kizárólag kami szelóra rakom őket, veretéssel.ez a meccs ma sehogyan nem szerepelt nálam, de eleve egy neheze kicsikart, 1 gólós barca győzelemként néztem rá.
(hendis d)****
(#82087) giigz
pedig szép szeló.
van, (azaz volt), mára egy 5/7-es döncisem.
reggel az volt az elgondolásom, hogy ma nagyon sok döntetlen lesz.
csak sajnos nem teljesen jól válogattam.
3 már el is ment rajta, de pont az a 2, amit elrontottál, nekem megvan rajta d-ben.
hogyan lehetne ezeket összefésülni.... -
giigz
veterán
Huhh, ez nem sokon múlt, megmenekültem.
Ha 1 meccs lett volna nagyon idegesítene, de a CP megmentett, 93. percben egyenlítettek 

-
B-L-A-C-K
titán
Bevállalós kamis neteseknek ajánlom a Barca X-et merészebbeknek a 0-0ás végeredményt. Jöhet 6x odds van rá annyit kis apróval megér látva a meccset. Én is megraktam kicsivel...
-
Prien
addikt
"Bíztam" a Fiorentinában, hogy nem bír gólt lőni...legalább nem csak 1 meccs vitte a mixem.
Holnapi kínálat nem valami szuper, de hát csütörtök... néptipp lehet a Valencia...
-
L_YKing
addikt
Barca X vegyétek vigyétek mai ingyen tippem.

-
szab.tam
nagyúr
ugyan nem szoktam javasolni a kis szorzósokat, de egy kellemes duplázós holnap korai kezdésre.
001 1 D. Ferrer - V. Troicki 1.25 --- 3.20 Cs 09:15 h
005 1 A. Kerber - E. Svitolina 1.28 --- 3.05 Cs 11:45 h
006 1 T. Bacsinszky - C. Wozniacki 3.35 --- 1.23 v1,968*
(érdemes pro-n tenni, vagy korán reggel a papírosat, mert ez 9-re már valszeg csak 1.7 körüli eredő lesz...)
-
rwin5
őstag
DDD [vidi] -
pohár
félisten
majdnem gólt rúgtak a lilák, épp csak kipattant a kapufáról

már csak tőlük kéne 2 gól, picsába már
-
törölt tag
Tetű Atletico Madrid nemigaz,hogy nem volt képes még egy gólt rúgni.

-
-
adrian94
őstag
Aki neten fogad az most rakja a Chelsea győzelmet
Biztos van rá vagy 2-es odds ! Ajándék (szerintem) 
-
B-L-A-C-K
titán
2-2
Amúgy nézem a meccset, semmi bunda gyanús dolog nincs benne, egyszerűen sz@r a Dortmund, Stuttgard meg felszívta magát...
-
gery2123
őstag
Komolyan mondom hanyagolom a focit. Amilyen meglepetések vannak mostanában semmi értelme ezt a sportágat erőltetni. Inkább a hoki akkor már, ott nagyobbak az odsok is.
-
rwin5
őstag
Nagyon szép kamuk voltak ma kézilabdában is, kár, hogy nem mentem rá, lehet jött volna egy kisebb pénz, ez a kedvencem, bár ezt nem raktam volna [link]
-
Prien
addikt
válasz
Jeollam
üzenetére
Á, nem szabad bundát kiáltani mindig, amikor meglepő eredmény van...egyszerűen pocsék a Dortmund, Immobile (19 millió euro) mintha a pályán se lenne, de lecserélni meg nem meri Klopp, pedig azt kéne!
Meg úgy az egész csapatnak egyszerűen nem megy. Oké, sok a sérült, de akkor is. A védelem egy átjáróház, Weidenfellert sosem tartottam jó kapusnak, inkább csak momentumai szoktak lenni.Míg ezt a posztot írtam, meg is jött a második bekapott gól

4 meccsen rúgott 1 gólt a Stuttgart, ma már kettőt. Ha nem látom, el se hiszem.

-
B-L-A-C-K
titán
Még jó hogy mondtam most pihentetem a nagy tétes szelókat, Dortmundot ma 100% raktam volna. Hihetetlen hogy egy utolsó helyen álló full gyenge csapattól már 2 góllal kikapásra állnak...
-
Deck
titán
Vezet a Róma!!!

-
törölt tag
Atletico Madrid meccsen sem lesz már 2 gól.

-
Prien
addikt
Vezet a Stuttgart

-
törölt tag
Atletico Madridot Néztem még ki.

-
Jeollam
aktív tag
Komolyan mondom beszarok..ilyen nincsen. 90+4-ben rúg gólt a **** Monaco

[ Módosította: föccer ]
-
-
törölt tag
Dortmund Szerintetek nyerni fog ?
-
L_YKing
addikt
Lever meccsel mi van?
-
Prien
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Ez az Eibar egy fekete ló idén...már vezet is a Villareal ellen... bár még sok van hátra.
-
pohár
félisten
jaaaj de jó lenne egy ATMA félidő, nem szakadna meg a tippsorozatom legalább

-
Daniel Alves
őstag
Villareal,Bilbao,Roma 1.fi AH 5k
-
Prien
addikt
Bundesliga 2, mind a 4 meccs hazai lett... rakta valaki?
Nemsoká kezdik a Dortmund meccset (EUSport2). Hajrá!

-
janos1988
addikt
-
-
L_YKing
addikt
PSG + Barca
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tomi0703
üzenetére
Most nem keresem elő, de amilyen gyorsan tudott nyerni olyan gyorsan is bukott sajnos. Azért is állt le...Vagyis legalább is itt elég rég nem járt már...
(#82024) kátú: Én nem értem ha valaki ilyen nagy téten rak, miért nem nézi meg miután kidobta a gép mit rakott meg. Én mindig átnézem.
-
Tomi0703
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Elolvastam pár (kicsit sokat) hsz-t utána, de nem láttam, hogy veszített volna (mondjuk egy jó ideig nem írt az utána hozzá képest kis tétekben játszott).

Én ezért állnék le egy időre ha ennyi pénzt összenyernék (persze, nem tudom milyen érzés, lehetséges, hogy a még több pénz iránti vágy engem is bekebelezne).
(#82021) zolynet: Villarealt én is néztem de helyette inkább a Veronát raktam.

-
janos1988
addikt
Ma sikerül olyan dulás 3/4-et rakni, hogy még én is meglepődtem 800 -> 125100
-
zolynet
veterán
ha ma még eljutok akkor ezt rakom
236 Verona - Genoa H 2.00
213 Eibar - Villarreal V 2.30
4.6x 1k -
Tomi0703
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Aztabüdösk*rva...
Ekkora makk a világon nincs. Képzelem milyen ideg lehetett... Mondjuk tovább olvasva 175k-ból nyert 1,5 misit...
Az azért nem semmi na (ha tényleg így volt
). Ekkora nyeremény után én fél-1 évig tuti pihenőre vonultam volna.(#82013) rwin5: Ez kézi, ha jól látom. Én Magdeburg - Flensburg X-et raktam 8,7-ért.
-
Jeollam
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Hihetetlen milyen mázlija van a srácnak.. Mondjuk nekem is volt már egyszer egy ilyen, csak nekem elment az a szeló még régebben a Debrecennel.. Lehúztam a szelvényen a számot végig, és beírtam mást helyette..
A gép meg beadta, csak vendégre xD
Mondom itt nem jó valami, sokat nyerek nagyon !

És persze hogy a vendég nyerte meg 1-2-re! Sosem felejtem el, összes havernak az vitte el

-
spm
tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
A Dortmundban én is eléggé biztos vagyok, főleg a Stuttgart miatt.
Malaga meg olyan hogy képes lehet akár egy ikszre is, de a Barca most olyan pörgésben van amit remélem ráosztanak az ellenre 2-3 gól formájában. Parma - Roma érzésre kicsit dettó Malaga - Barca.Neten lehet rakom még 1.36-tal hogy Dortmund lő kettőt, meg Parma - Roma GG-t 1.72-ért, együtt 2.35.
-
rwin5
őstag
Ezt néztem ki mára, de asszony rám parancsolt, hogy októberig akkor ne mixeljek ha már azt mondtam
Max egy ezressel raktam volna hazaira [meccs] -
B-L-A-C-K
titán
válasz
chester99
üzenetére
Én még sose csináltam, de elvileg lehet, még postán is, meg ugye ott is ahol van terminál:
Elektronikus Szerencsekártyával: lottózóban - online terminálon keresztül - a fogadó 10 vagy 15 jegyű ügyfél azonosítójával (számazonosítójával) kérheti a terminálkezelőt belső egyenlege feltöltésére. Interneten játszó fogadók ügyfél azonosítójukat a fogadási oldalra történő belépés után az „Egyenleg feltöltés” menüpont alatt az „Ügyfélkártya” opciót választva tekinthetik meg, és akár ki is nyomtathatják. A feltöltési mértékek a következők: 3.000, 5.000, 10.000, 15.000, 25.000 Ft-os.
-
chester99
aktív tag
Üdv
Tippmixpro egyenleget lottózóban lehet tölteni?
-
B-L-A-C-K
titán
Dortmund sima lesz, Barcaba talán benne lehet egy meglepetés X, de arra is kevés esélyt látok...
Mindenkinek: PSG lehet ma sem nyer, Szilva, Ibra nem lesz elvileg...Monaco elég X gyanús viszont fél világ azt erőlteti...Inter is sima lesz szerintem....
Mivel mondtam nagy tétest most pihentetem, csak kamizgatok 500 Ft-okért, szerintem ma lesz egy jó pár X...
-
ZetorGumi
addikt
-
Jeollam
aktív tag
válasz
razorka777
üzenetére
Sok sikert, és sose a téttel törődj, kicsiben a legjobb kezdeni hidd el nekem.
Pohár: Remek szelvény, sok sikert nekünk

-
pohár
félisten
ez ment mára (plusz a Valencia holnapra marad)

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Autós topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- További aktív témák...
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

..

pont gól, atyai szavam ennyit jelent