Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
4850 oc
aktív tag
HIFK
-
razorka777
veterán
Pécs, hogy kapd be.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
ZetorGumi
addikt
Na, megint két meccsen megy el a kombim. \o/
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
giigz
veterán
válasz bobooo #82293 üzenetére
Külön-külön lehet jó mindegyik, a gond azzal van, hogy ez 8 meccs, ritkán szokott bejönni egy szelvényen ennyi papírforma. Talán jó esetben 10-ből 1x. Ez annyit jelent, hogy erre a holnapi szelódra kb. 90% van, hogy nem fog bejönni, de az a 10% maradék azt jelenti, hogy simán be is jöhet.
-
bobooo
addikt
Na szerintem én hétvégén megrakom ezt a szelvényt. Liverpoolban nem vagyok biztos ugyan [link] Mellette megy majd egy 100% szelvény is 22,032 odds-al
-
törölt tag
Döntetlen vagy Pécs (Kétesély)
Még egy ilyen megy mára és szünet.
-
Chereiose
addikt
-
Már megvan, köszi
[ Szerkesztve ]
-
skeli
tag
Ha már X legyen kövér... ! [link]
Habár lehet lefinomítom egy 3/5-re...
[ Szerkesztve ]
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
zolynet
veterán
ezek mentek hétvégére a tegnapi nyeremény egy részéből:
hazai szeló 1,5k->4535
145 Southampton - Qpr 1.44
158 Notthingham - Brighton 2.1vendég szeló 1k->2690
151 Blackpool - Norwich 1.66
188 Atalanta - Juventus 1.62vegyes szeló 500->4625
143 Hull - MCity 1.6 V
158 Nottingham - Brighton 2.1 H
188 Atalanta - Juventus 1.62 V
191 Zwolle - Heracles 1.7 HLife is too short to stay stock!
-
törölt tag
Második piros lap a Siófoknak.
-
4850 oc
aktív tag
10k-rá
-
törölt tag
Ez vicc.
-
spm
tag
Gondolkodom egy ilyenben még estére:
DEL
Hamburg - Wolfsburg V 2.45
München - Iserlohn H 1.52Liiga
Turku - HIFK V 2.40NLA
Zürich - Bern H 1.90együtt: 16.98
-
janos1988
addikt
Mai duplás 3/4-es megrakva + 3 alap kenó egy új stratégiával.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
4850 oc
aktív tag
Mára ment..
Trinec
Mlada Boleslav
IFK Helsinki
Frölunda
Skelleftea7000--->125040
-
törölt tag
Zalaegerszeg
remélem minimum egy x-re kihozzák a meccset.
-
giigz
veterán
Ma jelent meg a szuper blackjack sorsjegy, gondoltam veszek egyet, nem nyert -500 Ft, aztán vettem még egyet -500 Ft
Ma nap -1000 Ft Ezért imádom a sorsjegyeket, talán életemben 2x nyertem vele, egyszer 200 és egyszer 300 Ft-ot, összes többi 0 Ft.
B-L-A-C-K, egy fontos kérésem lenne. Légyszi menj már el és vegyél már min. 1 max. 2 ilyen új sorsjegyet, le merem fogadni 100% biztosra hogy neked lesz rajta valami
-
razorka777
veterán
-
juliabrilke
veterán
válasz razorka777 #82268 üzenetére
Az a tipikus 0:5-ös meccs.
-
Prien
addikt
Galatasaray odds 1.54-ről 1.47-re esett az alatt az egy óra alatt, amíg összeállítottam a szelvényem és eljutottam vele a postára.
Remélem, ez jót jelent.spm: sok sikert!
Nálam: Trinec-Plzen V
Miskolc-Újpest H
Skelleftea-Brynas H
Olimpija Ljubjana- Villach V
Slask Wroclaw- Gronik H
Mattersburg- Hartberg H
LASK Linz- St.Pölten H
Galatasaray- Sivasspor H500 Ft---> 17k
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
stefyY
őstag
Neteseknek napitutidupla:
Slask Wroclaw DNB @ 1.33x
Mainz - Hoffenheim over 1.5 @ 1.20x
Galatasaray DNB @ 1.11x
Celta Vigo +1.5 AH @ 1.12x"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
yogibear
addikt
De mit nem találtál?
Ott a link a zrt-s leírásával... online egyenleget (ami online totó, lottó, kenó kisfaxom, satöbbi fogadásra használható) fel lehet tölteni, csak kell az a 10 jegyű azonosító... tippmixpro-t meg emlékeim szerint elején sem lehetett lottózóban tölteni (lehet tévedek de én így emlékszem), csak az online-ról átvezetni pénzt vagy számláról abaqoos-ról mittomén feltölteni...
Ha nem online fogadásra (lottó, totó, satöbbi) regisztráltál, hanem csak a tippmixpro-ra, akkor is van online számlád is és 10 jegyű azonosítód is... tudom, mert nekem is lett, pedig csak a Prora regeltem...
Oda pedig ugye mint Szzrt is írta bármikor lehet feltölteni fiókban is... aztán csak neten belépve át kell vezetni a Pro-s egyenlegbe amennyit akarsz...
A két egyenleget külön kezelik valamiért, de van pénzátjárás oda-vissza...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
rwin5
őstag
Odds változás meccs előtt kb ~1-2 nappal de úgy, hogy mondjuk a hazai esélyesebb csapat oddsa 1,5-ről felugrik, minimum 1 egészet, tehát 2,5-re. Másfél hete nézem kb, de csak 1x raktam meg, kb 15 meccsből jött 13x annak a csapatnak a győzelme akinek felugrott magasra az oddsa. Mutatok egy példát, de szerintem ez nem jön be.
Más logikát nem nézek benne, tehát, hogy mennyire esélyes meg stb, csak az oddsot. Tehát ez a meccs szerintem V-lesz de lehet csak a bet365 először rosszul lőtte be az oddsokat, így ez most nem téma, de így kell elképzelni.
-
pohár
félisten
válasz yogibear #82253 üzenetére
régen volt ilyen, de ma néztem, és nem találtam...
City meccset H-ra húztam véletlenül, fasza...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
rwin5
őstag
Szombaton megint lesz jópár kamu oddsos kézilabda, kérdés, hogy sikerül-e kiválasztani azokat amikre szerintem a kami elképzelés igaz lehet
-
königarjen
tag
Nem tudom volt-e róla szó, csak én maradtam le, de van új sorsjegy. Bepróbálok azért majd egyet délután..
Rot und Weiß ein Leben lang! * FC Bayern!
-
L_YKing
addikt
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
pohár
félisten
na, most látom, hogy lottózóban már nem lehet tölteni a szerencsejátékos egyenleget... akkor marad a papír
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dani_kp
addikt
Végül ez ment mára: link
Hétvégére valami papíros mixet akarok rakni, de még nem néztem a kínálatot.https://ingatlan.com/33821564
-
spm
tag
válasz Daniel Alves #82239 üzenetére
Igyekszem jól megküldeni a tétet ha érzem a "tutit".
Mára is lesz egy-két ötletem, meg kellene harapni a Zrt. számláját szépen. -
ZetorGumi
addikt
Kíváncsi vagyok, hogy mára milyen tippek lesznek. Ma teljesen tanácstalan vagyok...
Ideje lenne már nekem is nyerni valamit, ha mást nem tapasztalatot.[ Szerkesztve ]
-
Dani_kp
addikt
Én ezt néztem, ők is sűrűn X-elnek.
102 Auxerre - Arles D 3,00x
https://ingatlan.com/33821564
-
yogibear
addikt
Figyelgettem, az utóbbi 2 fordulóban csak 2 döntetlen volt.
Nem egészen: a legutóbbiban 3 volt, előtte a hetedikben volt 2... viszont 8 forduló alatt még mindig jóval a felette vannak (39%), mint a tavalyi átlag (32%)... egyelőre...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
zolynet
veterán
-
razorka777
veterán
Most már jó lenne valami duplázó/triplázó nagytétes.
Nézegettem az Osztrák jégkorongot.Érdemes foglalkozni vele?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
szab.tam
nagyúr
[link]
a 3 brazil azért alakul.
még jó, hogy megraktam.
de nem csak úgy, hanem másokat is mellé, de kivételesen azok is jöttek...***
***hajrá ny g.
like sport tv!(a teniszező, megélhetési szőrmegyárosok meg kapjákbe'...)
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Prien
addikt
válasz szab.tam #82233 üzenetére
Lehet benne valami, bár okoskodásom szerint a teniszre azért rossz fogadni az 50% esély ellenére, mert ott,ha sz@rul játszik valaki, akkor nem lehet lecserélni.
Angelique Kerber gyönyörűen elvitte a mixem már du.1 órára, szinte még el sem kezdődött a nap.
Pedig női teniszre a legvégső esetben fogadok, de kellett volna az a nyamvadt 1.3 körüli odds is, mert elég gyenge volt a mai kínálat.A kevés is több a semminél.
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #82227 üzenetére
csak neked:
valamiért ma hegyekben éreztem a dönciket.
össze-vissza, keresztben-kasul.
3/6, 4/6, külön megrakós 2/6.
1 kötés sem állt össze.
ilyenkor tényleg érdemes elgondolkodnom...ja, és átszámoltam az idáigiakat, amit folyton pofázok a padavanoknak oktatásul: külön, single-ben megrakva, azonos téttel...
de a kötések adta "eredővarázs" elbűvöli az embert...pláne, miután a mai napi teniszbuli jól alakult.
mi kell egy teniszjátékos szőrméjéhez.
figyu.
10-50. vagy a ranglistán.
az életben nem kerülsz az elődöntő tájékára sem.
megveszik, lehallgatják, rögzítik, és onnantól az övék.
amikor 2 ilyen, zsebben lévő, szerencsétlen találkozik, akkor még azt is tudják, hogy hány ki nem kényszerített hiba, kettőshiba lesz...
mi meg itt bőszen rakjuk.10-en belül is működhet valszeg, de oda nagyobb zsé kell.
1*űbb a kisebb gyökereket megvenniük.
mi meg szopunk...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
giigz
veterán
Holnap délelőtt ha minden jól megy nekiesek a kínálatnak, sok idő után lehet tudok szánni 1 órát a meccsek kiválasztására, jó lenne összehozni egy nyerőt, valami legalább 20-25x odds körül.
Szóval mindenki tapadjon a képernyőkre, holnap dél körül jön a giigz tippek.
Szégyellem magam a mester hallatán, egyedül a Bordeaux X volt mára jó tippem, a szelómon 4/4 elment...
[ Szerkesztve ]
-
-
ZetorGumi
addikt
A "néptipp" és a "titkos kami"-ról folytatott vita helyett inkább holnapra kéne valami tuti tipp.
-
B-L-A-C-K
titán
Igen ez abszolút hülyeség, max csak erre lehet fogni. Mivel ha logikusan belegondolsz nem azért megy el az egész világon az aktuális meccs mert egy kis országban, egy alig látogatott internetes fórumba beríja valaki a tippet...Ha így belegondolsz elég nevetséges is. De amúgy az ilyenre azért vagyok allergiás mert azért van a fórum hogy másoknak is próbáljunk nyerő tippeket adni, ha elmegy elmegy az nem lényeg, mivel mindenki saját felelőssége hogy megrakja e vagy nem. Viszont ha utólag benyögünk valamit abból te sem, én sem, illetve az ittlévők közül senki se fog profitálni...Az meg ha valaki utólag mutat egy szelvényt hogy dicsérjük meg mekkora ügyes volt nem nagyon tudom díjazni...
-
Prien
addikt
válasz B-L-A-C-K #82221 üzenetére
Egyébként - szerintem- van ilyen, hogy ha az ember előre beírja, elmondja, mutogatja a szelvényét, akkor nem azt mondom,hogy mindig, de nagyobb eséllyel elmegy.
Lehet hülyeség. Lehet véletlen. Ki tudja.
Ez olyasmi energia-mozgás, mint az úgynevezett "néptippeknél". Azok is nagy százalékban elmennek, hogy miért? Senki sem tudja. Ilyen volt kedden a Dortmund. Vagy a Malaga-Barcelona.
Mondjuk lehetne egy olyan tesztet csinálni, hogy Vandit. fórumtárs egy héten keresztül beírja és megnézzük, mennyi jön
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
válasz B-L-A-C-K #82221 üzenetére
Egyébként, ha visszaolvasol láthatod, hogy írtam még múltkoriban, hogy nem ígérem, hogy mindig be fogom írni és azt sem, hogy mindig jönni fog.
Sajnos most pont nem tudtam beírni és pont jött, ez van. Majd lesz olyan, hogy beírom és jön, ennyi.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
Egészen véletlenül nem írtam be és jött is. Mondjuk nem hiszek a véletlenekben.
B-L-A-C-K: Éppenséggel stabilan plusszos Nem azért nem írtam be, mert nem akarom, hogy más is nyerjen vele esetleg, mert láthattad beírtam múltkor is igaz akkor nem jött vagy csak az egyik.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Vandit. #82216 üzenetére
Előtte meg elment 20 ilyen, így még mindig mínuszos a projekt... Amúgy tényleg úgy lenne a korrekt ha előre beírnád, már reggel megraktad látom, így lett volna lehetőség rá bőven beírni... Mert így oké hogy gratulálni tudunk, de más nem profitál belőle semmit utólag...
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
Mára ez jutott.
Tudom-tudom...A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
stefyY
őstag
Azért rakná valaki a sima hendikepet, mert AH -1 esetén ha csak 1 góllal nyer a csapat, a tét visszajár...jajdejóokoskodni.Igen, rájöttem, hogy van EH is beten, és rosszabbul fizet, mint az AH -1.5...csak azt hittem, AH -1ről van szó...
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Prien
addikt
Most nézem, hogy Dzsudzsákékat vajon megdicsérik, amiért kizúgtak az orosz kupából?
Yaroslavl - Dinamo Moszkva 2-0...
Ez még akkor is ciki, ha bunda volt...A kevés is több a semminél.
-
pohár
félisten
válasz Shkiz0 #82206 üzenetére
ő ő
holnap rakni kellene egy fasza kis szelót a hétvégére, azt se bánnám, ha nyernék is vele
[ Szerkesztve ]
-
ZetorGumi
addikt
Ha simába rakom, akkor egy meccsen megy el, ha 4/5-be, akkor kettőn...
-
törölt tag
Lazio kérnék egy gólt!
-
Prien
addikt
válasz Shkiz0 #82204 üzenetére
De ilyeneket csak diszkréten, mert itt van SzZrt fórumtárs és adja ám a drótot!
Egyébként tökre díjaznám, ha a BEFIZETÉS egyszerűsödne a Tippmixpro-ra, mindig elő kell venni a kártyám és alkalmanként beírni az adatokat. Igazán megjegyezhetné!
Pl. a bet365-ön (ahol ugye már nem játszunk ) elég megadni a CIV kódot és a jelszót, a kártya adatokat már megjegyezte a rendszer...
-
pohár
félisten
mert például bónuszforgatásnál nem számít bele
Shkiz0... odafigyeljél nekem
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Valencia- Cordoba... Ázsiai hendikep Valencia -1.5= 2.05x odds
Sima hendikep Valencia -1= 1.83.Tehát 2-0 vagy 3-1-nél is az ázsiaival jobban járunk, 1 gólos győzelem esetén mindkettő bukó. Akkor miért rakná valaki a sima hendikepet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest